Şimdi Ara

Gün Kurusu kayısı 1kg 52.76TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
6
Favori
14.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar, bu kayısılar genelde sert olur zaten, çünkü kurutulur. Sizin dışarıda ıslak aldığınız kayısı yıkanmış kayısıdır direk tüketmeye hazır, agır gelsin/güzellik hissi-tadı versin diye yapılır. Bunları tüketmeden önce; yıkayın seffaf poşete koyun -az sıcak- bir yerde bekletin ya da sadece yıkayıp bekletin (tüketeceğiniz kadar) kuru olmasa bunlar zaten bozulur. (suyun içinde bekletmeyin.)

Nasıl garip yorumlar yahu:)

Not:Kayısısı sert gelenler daha şanşlı şu durumda, yıkanmamış, direk kuru, kiloya daha çok giren kayısı geldiği için. Daha doğal olduğunu gösteriyor.. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 26 Mayıs 2022; 12:14:7 >
  • Tamamını yıkasakta bekleksek küf olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kg almıştım boyut olarak küçük fakat bir çoğu yumuşak ve lezzetli çıktı.Bu fiyata beklediğimin üzerinde denebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt

bu bilgiyi verdiğiniz iyi oldu. deneyeceğim yıkayıp bekletmeyi. bende önceden böyle yumuşak etli etli jumbo kayısılar yediğimde orjinal hali böyle diye düşünüyordum

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

küf olur. yiyeceğiniz kadarıyla suda yıkayıp az bekleyin ve tüketin. suda yüzdürmeye gerek yok.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

eğer toz vs gitsin diye yıkayacaksanız tekrar havalandırıp kurutmanız ardından da buzdolabında saklamanız gerekir, aksi halde hızlıca bozulur.

• Valla boyut küçük ama fiyatına göre tadı ve kuruluğu çok iyi. Hele öyle yaş olamamasi daha büyük avantaj. Kayısı ne kadar kuru o kadar iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumuşacık ve datlı,
    Keşke 20 kg alsaydım...

Gün Kurusu kayısı 1kg 52.76TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 26 Mayıs 2022; 18:19:56 >
  • Haber veren arkadaşa tekrardan teşekkür ederim 2 kg siparisim geldi
    Kükürtsüz olsa cok daha fazla siparis vericektim
    Gecen yil uretici arkadas 70 tl veriyorken kargo fiyatida var bu sene bu fiyata kimisi yumusak kimisi sert olsada cok iyi

• 2 kg da ben almıştım, çok beğendim, teşekkürler tekrar

• Benim ürünler de geldi. Lezzetli

• bende açtım. bildiğimiz gibi küçük. bazıları sert tatsız ama yumuaşk tatlılar da var lkarışık. her şekilde bu paraya iyi

• 1 kilo daş gibi kuru ve kükürtlü gaysıya vereceğim para ile 2 küsür kilo yumuşacık ve tazecik gaysı alabiliyom, ohhh misss

• sağlık açısından günlük kaç adet yenmeli?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siparişim bugün geldi, keşke 10kg alaydım, müthiş ürün.

• Kükürt direkt olarak içinde yok galiba sadece eser miktarda olabilir gibi anladım ben oda külürtlü kayısı ile aynı ortamda paketlendiği için vs gibi anladım.
    Yazmışlar ki sonradan sıkıntı çıkmasın.
    Mesela kereviz fındık fıstık vs de yazmışlar.
    Zaten kükürt kullanılsa sapsarı olması lazım değil mi.

• trapezounta_ kullanıcısına yanıt

Dün akşam bir üstteki kasedekileri bitirdim. Bağırsakları çok iyi çalıştırıyor. Tahminimce 6 7 taneyi çok fazla geçmeyin Gün Kurusu kayısı 1kg 52.76TL 

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

aslında biraz da onun için aldım. kabızlığa çok iyi geliyor kuru kayısı. rahatça tuvalete çıkılıabiliyor Gün Kurusu kayısı 1kg 52.76TL 

• Satıciya sordugum sorunun cevabı. Ben 10 kg almistim korkmustum. "Merhaba, Gün kurusu kayısılarımızda kükürt kullanılmamaktadır. Kükürt yalnızca sarı kayısıda kullanılmaktadır. Ürünün etiketinde eser miktarda kükürt şeklinde belirtilmiştir. Üretim yapılan tesiste kükürt bulunduğundan dolayı, alerjik hassasiyeti olan insanlar için belirtmek zorundayız. Eser miktarda şeklinde belirtilmesinin nedeni budur. İyi günler dileriz. OttoList"

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.