"Organik hariç" mi yazmam lazımdı illa ki? :) Sertifikalı organik ürünlerde katkı maddesi olmadığı zaten bilinen bir şey. Kilosu 240 TL'den organik günkurusu yemiyorsundur diye düşünüyorum. :) |
Bildirim
"Organik hariç" mi yazmam lazımdı illa ki? :) Sertifikalı organik ürünlerde katkı maddesi olmadığı zaten bilinen bir şey. Kilosu 240 TL'den organik günkurusu yemiyorsundur diye düşünüyorum. :) |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sepet indirimi sona ermiş. |
240 olduğunu nerden çıkardın? Kg si 150-160 civarı. Kuponla..vs. daha da düşürülür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bazı migroslarda şu ürün var kilo 82 liraya geliyor. jumbo diyor tam jumbo değil ben inceledim ama büyük sayılır. ben kutusu yanları açık hava aldığı için almadım hijyenik gelmedi. gerçi yıkanabilir bi de zaten poşettekiler de kimbliir poşede girmeden ne ortamlarda oluyor o da ayrı tabi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 25 Mayıs 2022; 10:55:2 > |
yok sadece tükenen ürünlerde mağaza görünmüyormuş edit :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 25 Mayıs 2022; 11:52:0 > |
O ürün için soru olarak organik sertifikası var mı diye sormuş. Satıcı yok demiş. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
100 liraya 2 kg aldık, umarım gönderilir. |
gönderir. benimkileri göndermiş bile. hala da 55 den satıılıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 27 Mayıs 2022; 19:47:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |