Şimdi Ara

'Gün Kurusu Kayısı Ekstra Jumbo Boy' Kg 66.36, 2.5 Kg Alımda 54.36 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
3.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı satıcının farklı ilanında ki yorumları incele..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 8 Haziran 2022; 8:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün kurusu konusu açılınca aklıma hep bu kutu geliyor

"Gün Kurusu Kayısı Ekstra Jumbo Boy" Kg 66.36, 2.5 Kg Alımda 54.36

Firmaların %99 nu sahtekar

Örnek hayaller resimdeki gibi gelenler

"Gün Kurusu Kayısı Ekstra Jumbo Boy" Kg 66.36, 2.5 Kg Alımda 54.36trendyol.com
    Kayısı Market Jumbo Gün Kurusu Kayısı (1 Kg) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/kayisi-market/jumbo-gun-kurusu-kayisi-1-kg-p-83023634?boutiqueId=607850&merchantId=312823

Gün kurusunu kesinlikle internetten almayın %99,99 SAHTEKAR

Ağırlığı artsın diye SULAYIP GÖNDEREN VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Haziran 2022; 21:32:27 >

• Farklı satıcıları tek ilanda toplamanın bir kriteri olması lazım. Aynı marka vb. Ürünün adı gün kurusu kayısı her satıcının ürünü farklı olabilir, neden aynı ilan altında ki?? Desem ki tüm gün kurusu kayısılar tek ilanda, o da değil gün kurusu diye atarsanız tonla ilan çıkıyor. Diğer ilanla, aynı ilandaki farklı satıcının durumunun farkı ne ki?

• Tanıdığınız varsa Malatya da bunların kurusundan isteyin. Bu kayısılar su ile ıslatılıp öyle yumuşatılıyor. Ortalama 750 gr kurutulmuş kayısıya 250 gr su ekleniyor ve yumuşatılıyor. Eğer kuru kayısı alırsanız evde buzdolabı poşetini içinde kendiniz su ile yumuşatabilirsiniz. Yumuşak olandan çok sipariş geçerseniz dolapta bile saklasanız küflendirme ihtimaliniz var. Çok ıslak olursa ister istemez zamanında tüketilmez ise küfleliyor.

• liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara bulunmasının imkanı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu gün kurusu kayısı işi de, sucuk gibi 3 kağıdı çok.

okula gelmişti bi keresinde, aldık. üst tarafı iri, yumuşaktı. altına kuru, küçük yenmeyecek tarzda olanları koymuştu. sözde müslüman ülkeyiz. gavur bizden 1000 kat daha dürüst."Gün Kurusu Kayısı Ekstra Jumbo Boy" Kg 66.36, 2.5 Kg Alımda 54.36 

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Malesef öyle.

Ben satıcıya mesaj göndermiştim. Ürünün yüzde 65 civarı jumbo içerdiğini cevap olarak yazmış. Bakalım sonuç ne olacak.

İyi o zaman suya para ödeyelim o zaman

1,5 kg gün kurusuna yarım litre su

kgsu 150 tl olsa

yarım litre suya 75 tl veriyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 8 Haziran 2022; 19:6:20 >
  • akifhoca A kullanıcısına yanıt

%65 jumbo demesi sahtekar olduğunu gösteriyor

sen parayı öderken %65 jumbo ödemiyorsun %100 jumbo olarak ödüyorsun

Jumbo boy 1 kg : 48 - 60 adet olur (normalde 55-56 adedi kesinlikle geçmez)

Normal boy 1 kg : 60 - 80 adet (türkiyede normal boy jumbo olarak satılıyor sahtekarlık burada başlıyor)

Mini boy : 80 - 160 adet

BU TÜR JUMBO HİKAYELERİNE KARŞI ADET OLARAK KG İLE SATILMASI LAZIM

5 kat 5kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 8 Haziran 2022; 19:37:21 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Bizimde bahçemiz var 80 kadar jumbo 80 üstü extra jumbo diye geçer. Marketlerde fiyatlar düşük ama toptan fiyatlar bile artık çok yüksek. Kayısı nın yurt içi piyasası artık çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiç bir kayısı 750g 250g su almaz. Hoşaf olur. Belki aşırı kuru olunca olabilir. Oda suyun yarısı ucar. Zaten nem oranına göre piyasa fiyatı belirlenir. Kuru kayısı alıp evde nemlendirmek herkesin yapacağı iş değil. 10dk suda dursa porsur. Nemli ortamda bekletmek gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam paylaştığınız o alttaki resim Kayısı market değil Yöresel Katkısız Ürünler satıcısına ait. Kayısı marketin gönderdikleri tam olması gereken jumbo boy gibi. Ayrıca kayısının renginden de iyi olduğu belli oluyor. Ama fiyat çok fahiş ne olmuş böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 9 Haziran 2022; 1:20:32 >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt

Denemesi bedava, ben o şekilde getirtiyorum kayısıyı, kupkuru. İnanmıyorsanız evdeki kayısının kalanının fotosunu atarım. Buzdolabı poşetine koymadan önce güzelce yıkıyor tozunu toprağını arındırıyorum. Sonra poşete koyup suyunu ekliyorum, ağzıbı kapatıyorum. Ya peteği üzerine ya da balkona güneşe koyup ara ara sallıyorum. Yiyeceğimiz kadarını yapıp bitirince tekrar yapıyorum. Yumuşamasına bakıp olmadı su ekliyorum. Size olanı anlatıyorum çıkıp mümkün değil değil diyorsunuz. 250 ml olmaz 200 ml olur. Neyin hoşafı neyin buharlaşması.

• gulnare G kullanıcısına yanıt

Evde kalan ve buzdolabında duran kuru kayısılar. Madem üreticisiniz nasıl yumuşatıldığını Bi zahmet anlatın arkadaşlara. Ben, bendeki kuru kayısıların fotoğrafını ekliyorum, ebatına göre siz karar verin. Kayısılar kupkuru bunu da belirteyim.

Hocam kilosuna 54 lira verdim. A kalite bir ürün alamayacağımın farkındayım. Dolayısıyla yüzde 65 jumbo gelmesini de bu paraya göre normal görürüm.

Tabi ki satıcının bunu ürün açıklamasında veya başlığında izah etmemesi etik değil, ona diyecek birşey yok.

Dürüstlük bir esnafın olmazsa olmazı iken günümüzde bir erdem haline dönüşmüş, bu da ağlanacak halimiz.

• akifhoca A kullanıcısına yanıt

sizin ürün geldi mi. gelenlerden biri bayağı olumsuz bir yorum yapmış ürünün altına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 9 Haziran 2022; 8:40:16 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Yok henüz gelmedi. Dün akşam kargoladılar, muhtemelen yarına kalır. Ben List Nuts'dan da almıştım. Görsel olarak yorumdakinden farkı yoktu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.