Şimdi Ara

'Gün Kurusu Kayısı Ekstra Jumbo Boy' Kg 66.36, 2.5 Kg Alımda 54.36

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
3.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer kayısı ürününden alamayan arkadaşlar Trendyol'da satışa sunulan bu üründen alabilirler.

trendyol.com
    Kayısı Gurme Gün Kurusu Kayısı Ekstra Jumbo Boy (Tatlı Ve Etli Malatya Kayısısı) 500 gram Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/kayisi-gurme/gun-kurusu-kayisi-ekstra-jumbo-boy-tatli-ve-etli-malatya-kayisisi-500-gram-p-39684875?boutiqueId=607850&merchantId=284164

Yarım kilo fiyatı 33.18 lira. Fakat 150 lira üzeri alındığında mağaza 30 lira indirim uyguluyor ve kilo fiyatı 54.36 liraya denk geliyor.

Bu piyasa koşullarında fiyat gayet makul duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 7 Haziran 2022; 13:46:26 >

• trendyol.com
    List Nuts Gün Kurusu Kayısı 1 Kg Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/list-nuts/gun-kurusu-kayisi-1-kg-p-266425481

konudan bunu biliyorum genel yorumlarda güzeldi.

• Fotograflı yorumlara göre extra jumboluğu hikaye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben "List Nuts" markadan da almıştım. Bunun ondan büyük olacağını düşünüyorum. "List Nuts" markada bana gelenler bildiğin elek altı boyutundaydı.

• yorumlar genelde başka slara ait. bu satıcının yoruımu yok .gerçekten jumbo mudur acaba

burda bu firmaya ait yorumlarda var küçük gönderdiklerini yazmışlar

trendyol.com
    İlka Gıda Profil Sayfası
    https://www.trendyol.com/magaza/profil/ilka-gida-m-284164

ben almayacağım en ucuzuna da en pahalısınıa da jumbo demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 7 Haziran 2022; 13:54:42 >

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Evet hocam, yorumlar diğer satıcılara yapılmış. Ben 5 paket aldım, inşaallah hayal kırıklığı olmaz. Gerçi hoşaflık kayısılar bu fiyata satılıyor, onu da hesaba katmak lazım.

• akifhoca A kullanıcısına yanıt

sonra iki link daha ekledim orda firmanın yorumşları da küçük gönderiyolar şeklinde. ucuz pahalı hepsine jumbo demişler bir de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM 1 KG ÇAY 19.95 TL
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Evet hocam gördüm. Ben siparişi güncelliyorum. Kayısıyı azaltıp biraz da başka ürünlerden ekleyip 150 yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 7 Haziran 2022; 14:14:20 >
  • Hocam bu profil resmi kendisini tam olarak yansıtan provokatöre aldırmayın. Bir çok konuyu bu şekilde pisletmeye çalışır. Engelleyip geçin.

Faydalı konu, ihtiyacı olanlar değerlendirebilir, teşekkürler.

• ilandaki kötü yorumlar farklı satıcılara ait,görmeden bişey söylemek zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.