FİRMAMIZDA LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPTIRAN TÜM MÜŞTERİLERİMİZİN OLUMLU VE OLUMSUZ TÜM MESAJLARINI BEKLİYORUZ.BU MANADA KENDİMİZİ DAHA İYİ GELİŞTİRME ANLAMINDA FİRMAMIZA KATKISI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.BU ARADA ANKARA VE ANKARA DIŞINDA LPG SİSTEMLERİYLE ALAKALI ARAÇLARINDA SORUN YAŞAYAN FARKLI MÜŞTERİ GRUPLARINADA YARDIMCI OLABİLECEĞİMİZİ HATIRLATMAK İSTERİM...https://store.donanimhaber.com/a6/01/84/a601847fe58584f46e59c4297b4a073c.jpghttps://store.donanimhaber.com/fa/7d/e0/fa7de05b4950f0d5ad68b0ea48a32820.jpg
KASIM AYINDA MERCEDES E200 KOMPRESSOR ARACIMA GÜN OTOGAZ BİLAL USTADA LPG MONTAJI YAPILDI BRC MARKA LPG SİSTEMİNİ ÖNERDİ TURBO BEYİN DEDİKLERİ BURAYA TAVSİYE ÜZERİNE KOLUMAN MERCEDES SERVİSİNDE USTABAŞI ARKADAŞIM ÖNERDİ İŞÇİLİKLERİ SÜPER DİYE NEYSE ATÖLYELERİNE GİTTİK BİLAL USTA BİZİ SAĞOLSUN KAPIDA KARŞILADI,OTURDUK BİRAZ SOHBET ETTİK ÇAY VS.LPG MONTAJINI YAPMADAN ÖNCE LPG SİSTEMİYLA ALAKALI ABARTISIZ 40 DK. ÖN BİLGİLENDİRME VE ÇALIŞMA SİSTEMİYLE ALAKALI BİLGİLER VERDİ
BU ARADA BİLAL USTA ANLADIĞIM KADARIYLA LPG Yİ YALAMIŞ YUTMUŞ DİYE BİR TABİR VARDIRYA AYNEN ÖYLE ÇALIŞAN USTALARDA BİR OKADAR BİLGİLİ VE ÇOK TEMİZ ÇALIŞIYORLAR.
ARACIMIN MONTAJI ORTALAMA 6 SAAT İÇİNDE BİTTİ.DAHA SONRA ARACA GAZ ALDIK ATÖLYEDE BİLGİSAYARLA PROGRAMLAMA YAPILDI. GAZ KAÇAK KONTROLLERİ YAPILDIKTAN SONRA.ARACIMLA YOL TESTİNE ÇIKILDI ORTALAMA 20-25 DAKİKA BİLGİSAYARLA YOL AYARI YAPILDI.
DAHA SONRA BİLAL USTA ARACI KULLANMAMI İSTEDİ ARACIMI KULLANIRKEN PERFORMANSIN DAN HİÇ BİRŞEY KAYBETMEDİĞİNİ GÖZLEMLEDİM.ARACA TAKILAN LPG MALZEMELERİ NEREDEYSE MOTOR İÇİNDE YOK GİBİYDİ GERÇEKTENDE ÇOK GÜZEL BİR MONTAJ YAPTILAR ARACIMA.
ARACIM BENZİNDE ŞEHİR İÇİ 65 KURUŞ YAKIYORDU ŞU AN 38-40 KURUŞ CİVARI YAKIYOR.ARACIMDAN VE LPG SİSTEMİMDEN ÇOK MEMNUNUM. TABİKİ GÜN OTOGAZ BİLAL USTAYA VE EKİBİNEDE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM. ARACINA LPG MONTAJI YAPTIRMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA ÖNERECEĞİM TEK YER ARTIK GÜN OTOGAZ...
2006 OPEL VECTRA ARACIMA BRC MONTAJ YAPILDI GÜN OTOGAZDA ORTALAMA 1 YIL OLDU EN UFAK BİR SORUN YAŞAMADIM.GÜN OTOGAZA TAVSİYEMLE EN AZ 10 ARAÇ GÖNDERDİM ONLARDANDA HİÇ BİR ŞİKAYET ALMADIM.USTALIKLARI VE MÜŞTERİYE DAVRANIŞ ŞEKİLLERİ VE ALAKALARI ÇOK İYİ. BU ARADA MONTAJ YAPILAN ARACIMIN HARİCİNDE FARKLI MARKA LPG SİSTEMİ OLAN ARAÇLARIMDA VARDI ARIZA VE SORUN YARATAN BU CİHAZLARADA BAKIYORLAR BİLDİĞİM KADARIYLA 45 MARKA LPG SİSTEMİNİN PROĞRAMI VE YEDEK PARÇALARINI BULUNDURUYORLAR FİYAT ANLAMINDADA HESAPLI YAPIYORLAR.HERKESE TAVSİYE EDERİM.
1998 model WV.POLO 1.6 otomatik vites 75 beygir aracımda brc marka lpg sistemi taktırdım ankara da hangi firma olduğunu söylemeyeceğim karalama olmasın. montajı yaptıralı 8 ay oldu aracımda stop etme sorunu vardı montaj yaptırdığım firmaya en az 20 kere gittim her seferinde kelebek temizlettirdiler.rolanti motorunu değiştirdim.En sonda arızanın kelebek boğazında olduğunu söylediler onuda değiştirdim araca neredeyse 1000 tl masraf yaptım ama sorun yine aynı.Daha sonra ankarada en az 10 tane brc servisine götürdüm her firma bilgisayara bağlayım ayar yapıp gönderdiler en az 200 tl de ayar parası verdim.
Araçtan soğudum artık stop etme problemi hiçbir yer çözemedi.aracımı satmaya karar vermiştim.Hala oğlu aracı satacağımı öğrendi ve neden satıyorsun aracı daha yeni aldın okadar masraf yaptın dedi bende olanları kendisine anlattım.Benim ivedikte lpg işleri yapan bir arkadaşım var Gün otogaz diye bir yer orası senin sorununu çözer dedi ama benim artık hiç umudum kalmamıştı.Hala oğlu çok ısrar etti ve gitmeye karar verdik
Aracı Gün otogaza götürdük firma sahibi Bilal beye durumu baştan sona anlattık. Yaşamış olduğum bu olaya kendisi çok üzüldü ve bana aracın sorununu çözmeden göndermeyeceğini söyledi.
Aracıma bağlanan lpg enjektörlerini değiştirdi turuncu renkti,mavi renk taktı daha sonra hortumların boylarını kısalttı.ivedikte çalıştığı ünal volkswageni aradı motora bağlı kelebek boğazını kumanda eden araçta ısı müşürü varmış 55 tl onu getirtti araca bağladı,daha sonra aracı çalıştırıp yeniden program attı ve en son olarak beraber araca bindik bilgisayarla yol ayarı yaptı.
Aracımda stop etmeden eser kalmamıştı.Çok mutlu olmuştum Bilal usta ve ekibi bu işi gerçekten çok iyi biliyor.Bilal usta sorunu çözdüya 2000 tl de istese verecektim.Her şey bitti ve kendilerine olan borcumu sordum enjektörler için fark istemedi 55 tl ısı müşürü ve 100 tl işçilik istedi ve ben hayretler içinde kendisine şaşkınlıkla bakıyordum.Bilal usta eminmisin bu işin karşılığı bu bedel az değilmi diye söyledim kendisine.
Bana şöyle dedi zamanında bu araca uygun ekipman montajı olmuş olsaydı bu sorunları hiç yaşamazdın dedi okadar çok para harcamışsınki boş yere bana verdiğin para çok bile dedi.
Gün otogaza vermiş olduğu emekten dolayı çok teşekkür ederim.Bilal ustaya bana yaptığı bu iyiliğin karşılığında 3 arkadaşımın aracına lpg taktırdık onlarda çok memnun.Allah razı olsun diyorum ve herkese tavsiye ediyorum...
BİZLERİN HAKKINDAKİ OLUMLU VE GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ İNANINKİ KAZANILAN PARADAN KAT VE KAT DAHA DEĞERLİ.ELİMİZDEN GELDİĞİ KADARIYLA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE YARDIMCI OLABİLİYORSAK BU BİZİM İÇİN EN BÜYÜK MUTLULUK VE GURUR KAYNAĞIDIR...
Bugün 91 model aracımıza GÜN OTOGAZ da lpg taktırdık. Gerçekten ilgi ve alakaları çok güzel.Ustalar tatlı dilli ve işinin ehli. Mükemmel bir işçilik oldu Allah razı olsun hepsinden. Araba çok iyi performansı çok iyi hiç hissetmedim gazda gittiğimi. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.Herkese tavsiye ederim..
Ustam merhaba. Aracımda Tartarini LPG var. Benden önceki sahibi taktırmış, OBD li sistem geçenlerde arıza ışığı yaktı. Servise gittim zengin karışımdanmış sildirdim hatayı. Bi tartarini servisi buldum derdimi anlattım hallederiz dediler. Bikaç ayar yaptılar arabaya bi bindim araba gitmiyor gaz yemiyor. Dedim böyle böyle yolda ayar yapalım zar zor ikna ettim yolda ayar yaptık baya düzeldi ama arada hafif tekliyodu gene neyse dedim bunada şükür. Sonra çıktım eve giderken arıza ışığı tekrar yandı. Ertesi gün tekrar gittim, dedilerki senin kit obd li ama obd kablolarını bağlamamışlar ondan. Tamam dedim takalım o kablolardan. Açtılar kurcaladılar ettiler arabanın bütün arıza ışıkları falan yandı söndüremediler. Sonra araç akü arızası verdı marş almamaya başladı. Olmadı senin araba obd ye uygun değil dediler kabloları geri söktüler. Gene baştan ayar yaptık. Eski haline döndü ama nadir de olsa arada tekliyor gene 3. viteste yüklenince falan.2 gün boyunca uğraştım elde var koca bir sıfır. Bu arada arabam Bravo T-Jet 120bg.
Şimdi sorum şu ki siz tartariniye bakabiliyormusunuz ayar vs yapabiliyormusunuz? Eğer yapıyorsanız ziyaretinize gelmek isterim.
ilk aracım olan 91 model şahine Gün otogaz Bilal ustada atiker marka lpg taktırmıştım. 4 sene kullandım ve bana lpg konusunda hiçbir sıkıntı çıkarmadı. araçlarımla ilgili diğer problemlerde de sanayideki usta arkadaşlarına yönlendirdi işçilik ve ilgi alaka yönünden çok memnunum
Bundan yaklaşık 2 yıl önce Gün Otogaz'da aracıma sıralı Atiker kit montajı yaptırdım. Daha önceki kitimden randıman alamadığım için yeni bir kit taktırdım. Fakat aracımın dertleri bitmedi. Daha sonrasında ne zaman gittiysem de Bilal Usta ya yerinde yok, ya başı çok kalabalık, işi çok. Ve geçen gün şunu keşfettim: Gün Otogaz lpg montajını yaparken elektrik kablolarını lehimlememiş! Bu kadar basit bir meseleye dahi azıcık olsun özen gösterilmemiş. Bu kablolardan bazıları ark yapmaya başlamış! Durumu Atiker'e de bildireceğim. Haftaiçi bu montaj hatalarını gidermek için İskitler Çabuk Servis'ten Tuncay Usta'ya gittim (tuncay5494 forum nicki kendisinin). Kendisi halletti meseleyi sağolsun. Ancak ben ekstradan masrafa girmiş oldum, iki yıl boyunca da bu montaj hatasının ne gibi randıman eksikliklerine ve başkaca sorunlara sebep olduğunu da bilmiyoruz tabi.
bilal usta cok tecrübeli ve iyi bir esnaf bende nıssan qashuıa 1,2 turbo motora lavata exr taktırdım cok memnunum tavsiye olunur arkadaşın demekki bir dalgınlıga geldi montajda demekki ben cok tavsiye edrim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme