Şimdi Ara

günaydın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımın saati sürekli değişiyor.ben düzeltiyorum kapatınca yeniden yanlış saat geliyo.bunu nasıl düzelte bilirim?tşk(virüs girmiş olabilir mi?)

• microsoft un sitesi ile eşitledin mi?? saate çift tıkla internet saatine gir şimdi güncelleştir yap

not:bir saat eşleme sunucusuyla otomatik eşleştir(yazı tam doğru olmayabilir)internet saati sekmesinde en üstte böle bi yazı var yanında tik olmasına dikkat et yoksa koy
  • Bios pilini değiştir bence.
  • evet bios pilin bitmiş olabilir Değiştir Ole dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Bios pilini değiştir bence.

Bence bios pilinden değil çünkü aynı sorun bendede vardı, bios pilini değiştirdim ama bir faydası olmadı zannedersem anakartta bir problem var veya işl. sistemindede olabilir.

Ben sorunumu bilgisayarı değiştirerek çözdüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: desert01

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Bios pilini değiştir bence.

Bence bios pilinden değil çünkü aynı sorun bendede vardı, bios pilini değiştirdim ama bir faydası olmadı zannedersem anakartta bir problem var veya işl. sistemindede olabilir.

Ben sorunumu bilgisayarı değiştirerek çözdüm

haklı bios un pili bitmiş olsa açılışta cmos cheek error yazar bence anakart ta sorun var
  • bios pili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayırlı Cumalar..
    3 ay önce açıldı
    Hayırlı cumalar..
    4 ay önce açıldı
    Hayırlı Cumalar..
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nilgul

bilgisayarımın saati sürekli değişiyor.ben düzeltiyorum kapatınca yeniden yanlış saat geliyo.bunu nasıl düzelte bilirim?tşk(virüs girmiş olabilir mi?)

arkadaşım eğer bios bilgin varsa gir biosa bilgisayarının saatini ordan ayarla.ok.
  • Kullandığın bir program buna sebep olabilir ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.