Şimdi Ara

Günaydın Irk ve class seçimi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle 20 levela kadar blood elf warrior kastım sonra çok sıkıcı gelmeye başladı paladin falan güzel gibi ama paladinle hızlı kasabilirmiyim falan kafamda deli sorular bana ırk ve job seçimi için yardımcı olurmusunuz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Irk olarak hangisinin başlangıç questlerini seviyorsan onları kas . Mesela ben panda ve undead'lerin questline'ını beğeniyorum . Class konusunda ne yapacağını kendin bileceksin pvp pve hangisini oynayacaksın . Aynı şerkilde meslekleride kendin belirlemen gerek
  • Dranei Holy paladin yada Tauren holy paladin düşünüyorum sence questler hızlı yapabilirmiyim holy paladinle

• deny7 kullanıcısına yanıt
    sadece questler ile 100 yapmaya çalışırsan sen 100 olana kadar yeni ek paket çıkar Dg sırası beklerken quest yap sadece
  • Yok 15 levela kadar dungeon açılana kadar ne kadar sürede 15 olurum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan 15 olana kadar sıkılacaksan hocam :D 15 olmak dediğin nedir yani ne oynarsan oyna 2 saat falan sürer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

sadece questler ile 100 yapmaya çalışırsan sen 100 olana kadar yeni ek paket çıkar Dg sırası beklerken quest yap sadece

ne alakası var yahu. questlerle 3-4 günde falan kasılıyor. hem oyunu öğreniyorsun hem keşfediyorsun. aynı dgları spamlemekten ne anlıyorsunuz.
  • Holy paladin healer ajan yaratık keserken mantıklı olmaz. Ama dungeon sırası hızlı gelir

Saldırı istiyorsan retri paladin olacan ama dungeon sırası uzun sürer

Hosuna gideni seçmelisin ama yen, oyuncusun yani oyunu öğrenmek adına oyna önce, ikincisini sevdiğin Tür kasarsın. Yakın dövüş olarak warrior ve paladin güzel, range olarak hunter oynayabilirsin. Bunları oynamak zor değil hani profesyonel olmak açısından demiyorum oynamak,yaratık kesmek açısından güçlüler ve skilleri çok değil ve Karmaşık değil sistemleri belli. Yeni başlayanlar için en uygunları bunlar bence. İkincisini keyfine göre seçersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yapma hoca şuan Dungeon questten daha sıkıcı ve uzun sürüyor.Özellikle 85-100 arası, tam bir eziyet.
  • fluox kullanıcısına yanıt
    artık dungeonlara objevtive eklediklerinden dolayı çok hızlı level atlanıyor dün değil evvelsi gün karakter açtım quest yapmadan sadece dungeon ile 62 level şu an. Outland ve lk dungeon spamlanarak atlanabilir diye düşünüyorum. LK'dan emin değilim gerçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Yapma hoca şuan Dungeon questten daha sıkıcı ve uzun sürüyor.Özellikle 85-100 arası, tam bir eziyet.

Dps oynuyorsanız haklısınız , ancak tank ve healer için aynısı geçerli değil . Elini sallasa 50'si misali en fazla 5 dk içinde grup bulursunuz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

artık dungeonlara objevtive eklediklerinden dolayı çok hızlı level atlanıyor dün değil evvelsi gün karakter açtım quest yapmadan sadece dungeon ile 62 level şu an. Outland ve lk dungeon spamlanarak atlanabilir diye düşünüyorum. LK'dan emin değilim gerçi

Ben 2 günde tanaan jungle'a götürdüm hocam tank monku . şuanda Dps monk kasıyorum yaklaşık 5-6 saat oldu 43 levelim . Eğer tank veya healer oynarsanız WotLK dahil Dg ile atlaya bilirsiniz . Dps'te ise durum farklı , vanillada bile quest yapıyorsunuz grup bulmaya çalışırken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 25 Ocak 2015; 16:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsezgin

quote:

ne alakası var yahu. questlerle 3-4 günde falan kasılıyor. hem oyunu öğreniyorsun hem keşfediyorsun. aynı dgları spamlemekten ne anlıyorsunuz.

Asıl questler sıkıcı , ayrıca asıl dg yaparken oyunu öğrenirsiniz . Dg şeader size ne yapmanız gerektiğini anlatıyor . Asıl sorum sürekli quest'e koşturmaktan ne anlıyorsunuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: deny7

Yok 15 levela kadar dungeon açılana kadar ne kadar sürede 15 olurum

2-3 saat içinde olursun , ardından yaptığın her Dg'de 1-2 level atlıyorsun zaten .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemsezgin

quote:

Asıl questler sıkıcı , ayrıca asıl dg yaparken oyunu öğrenirsiniz . Dg şeader size ne yapmanız gerektiğini anlatıyor . Asıl sorum sürekli quest'e koşturmaktan ne anlıyorsunuz .

kasettiğim alt karakterler için değil tabi yoksa bir karakterini questlerle kasmış biri diğerlerini de questlerde kasarsa uzun ve sıkıcı olacaktır. ama en azından bir karakter questlerle mapler tanınarak kasılmalı diye düşünüyorum :)

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    ben dps oynuyorum şu ana kadar maksiumum 10 dakika bekledim, cidden şaşırtıcı eskiden 1 saate kadar bekletirdi o sürede quest yapardım ama şu an elwynn'de takılıyorum sadece dungeon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

ben dps oynuyorum şu ana kadar maksiumum 10 dakika bekledim, cidden şaşırtıcı eskiden 1 saate kadar bekletirdi o sürede quest yapardım ama şu an elwynn'de takılıyorum sadece dungeon

70lvl sonrası en az 20-25dk bekletiyor hocam , sizin nasıl o kadar az acaba
  • 2 tane paladın kastım bu zamana kadar ıkısındede ılk 15 lvl kadar retrı 15 oldugumda spec sıfırladım ya tank yada holy ye gectım 30 kadar sadece dungeon yaptım ondan sonra dual acıp quest retrı dungeon holy yada tank devam ettım gıttım hızlı sekılde kasıyorsun o zaman.....
  • Panda-Shaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.