Şimdi Ara

[GÜNCEL]Aliexpress uygun satıcılar listesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar öncelikle aliexpressden satın almadan önce

Satıcının :
    -Feedback
    -Müşterilere olan tavrına
    -İade şartlarına

Gizliden gizleye herkes forumda başka satıcılar buldu ve bende bunlardan birini paylaşmak istiyorum linki :

http://www.aliexpress.com/store/301564

Satıcı Gold Supplier sahip satıcıdır bu özellik Altın Satıcı gerçek ürünleri satan kişilere verir ve sitede check bilgilendirmesi vardır

Check linki

http://pophong.en.alibaba.com/company_profile/trustpass_profile.html?certification_type=intl_onsite

Türkiyeden birkaç kişi almış feedbackdan isteyen bakabilir

http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/301564.html

Feedback Score: 2,756
    AliExpress Seller Since: 02 Feb 2010

ve eski satıcılardan biridir.

Forumdaki arkadaşlara diyeceğim bulduğunuz kişileri paylaşmıyorlar neymiş kargo takılıyormuş yok ifşa oluyormuş arkadaşlar birbirimize yardım ederek bu işlerin üstesinden geleceğiz inşallah yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa123123 -- 15 Eylül 2014; 21:57:14 >

• satıcıdan isteyen tracking number isteyebilir
  • Bulduğun bu satıcının olayı nedir? Kendine özgü yöntemi mi var?
    Diğer başlık silinmiş. Bu başlığı da silebilirler.
  • Bu da silinir, hemen özelliğini söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum, forum değil derebeyliği. Başlık neden silindi kim ne yaptı bilen yok. Oraya yazdığımız o kadar bilgi heba oldu. Forum desteğe yazsak bu seferde bizi meşgul etme ceza alırsın diye şekil yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zkurt86

Bulduğun bu satıcının olayı nedir? Kendine özgü yöntemi mi var?

bu satıcının çok değişik yöntemleri var ifşa etmek istemiyorum bunu satıcıyla konuşun ama geri iadede falan para kesintisi gümrükte takılırsa para kesintisi gibi birşeyleri yok arkadaşlar alan arkadaşlar var forumda bilerek açıklammışlar feedbackdan bakabilirsiniz zaten satıcı gold satıcı
  • quote:

Forum, forum değil derebeyliği. Başlık neden silindi kim ne yaptı bilen yok. Oraya yazdığımız o kadar bilgi heba oldu. Forum desteğe yazsak bu seferde bizi meşgul etme ceza alırsın diye şekil yapıyorlar.

doğru diyorsun kardeş ama ben satıcıları artık buldukça burda paylaşcam telefon arkadaşlar türkiyeden almışlar ve satıcıyla konuştum ben gizli yöntemleri var sende sorabilirsin ne yapıyorsunuz nasıl gönderriyorsunuz diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bulduğun bu satıcının olayı nedir? Kendine özgü yöntemi mi var?

bu satıcının çok değişik yöntemleri var ifşa etmek istemiyorum bunu satıcıyla konuşun ama geri iadede falan para kesintisi gümrükte takılırsa para kesintisi gibi birşeyleri yok arkadaşlar alan arkadaşlar var forumda bilerek açıklammışlar feedbackdan bakabilirsiniz zaten satıcı gold satıcı
  • Fiyatları normal, ucuz değil ama normal diyebilirim. Helen'den aldım yolda geri dönerse buradan denerim. Helen'de kargoyu 10 dolar düşürmüş.
    Ben Star Z2 aldım ne telefona ne satıcıya ısınamadım.

Şu ana kadar gümrükten telefon geçme olayına dair hiç bir istatistik yok. Benim düşüncem geçen rastgele geçiyor, sistem falan hikaye. Adamlarda X-ray var, X-ray'in görüntülemesini kalın bir kurşun tabakası hariç bir şey durduramaz.
  • quote:

Fiyatları normal, ucuz değil ama normal diyebilirim. Helen'den aldım yolda geri dönerse buradan denerim. Helen'de kargoyu 10 dolar düşürmüş.
    Ben Star Z2 aldım ne telefona ne satıcıya ısınamadım.

Şu ana kadar gümrükten telefon geçme olayına dair hiç bir istatistik yok. Benim düşüncem geçen rastgele geçiyor, sistem falan hikaye. Adamlarda X-ray var, X-ray'in görüntülemesini kalın bir kurşun tabakası hariç bir şey durduramaz.

rastgele geçiyor genelde bazıları göz ardı ediliyor paketin paketlenme şekli önemli
    aliexpressden alırken satıcının size olan tavrıda çok önemli helen para kesintisi yaparak iade yapıyor ve helenin çok sık takılmaya başladı ve helenin kar payı arttı kargolardan parayı alıyor okadar bedava kargolu satıcılar var
    bunlar kesinlikle kargoya para ödemiyorlar anlaşmalı kargolar eğer kargolar paralı olsa birinde 10 dolar olan kargo birinde 5 dolar birinde 40 dolar olmazdı

• Çinde ticarete teşvik için kargo ücreti alınmıyor zaten...Siz bunu bile bile helen gibi satıcılara geri dönen ürünlere kargo bedeli ödüyorsanız adamlar bu şin ticaretine girer bariz gümrükte takılacak cihazı yollar oturduğu yerden 10 20 neyse kazanır.
    Kesinlikle kargo bedeli ödemeyin diyoruz.

2.el bölümünde replika telefon satanların konuları var.Düper düz sahte cihaz satışı için konu açılmış onlar dururken buradaki gümrük konuları siliniyor.Bariz kasıtlı yapıldığı ortada.
    Kim bilir kimin işine taş koyuyoruz.3e alıp 5 satmaya kalkanların iş güzarliğ bunlar...
  • Takipli kargolarda boyutuna göre 1-5 dolar arası kargo ücreti vardır arkadaşlar. Belli boyuttaki takipsizler bedava sadece teşvik için oda
  • Helende yalan oldu, Helenin telefon kutusu bile takılır oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Helende yalan oldu, Helenin telefon kutusu bile takılır oldu

helen işi bitti artık adam para kazanmaya başladı kargodan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Çinde ticarete teşvik için kargo ücreti alınmıyor zaten...Siz bunu bile bile helen gibi satıcılara geri dönen ürünlere kargo bedeli ödüyorsanız adamlar bu şin ticaretine girer bariz gümrükte takılacak cihazı yollar oturduğu yerden 10 20 neyse kazanır.
    Kesinlikle kargo bedeli ödemeyin diyoruz.

2.el bölümünde replika telefon satanların konuları var.Düper düz sahte cihaz satışı için konu açılmış onlar dururken buradaki gümrük konuları siliniyor.Bariz kasıtlı yapıldığı ortada.
    Kim bilir kimin işine taş koyuyoruz.3e alıp 5 satmaya kalkanların iş güzarliğ bunlar...

haklısın kardeş burdaki kullanıcalara bir uyarı olsun bir nasihat olsun inşallah dinlerler

• Yönetici arkadaşların biraz daha samimi olmasını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 17 Eylül 2014; 11:02:39 >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    diğer bölümündeki o kadar konu kapanmazken görüldüğü gibi bizi başka konular arasına sıkıştırdılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.