.NET C# için güncel bir kitap arıyorum, temel programlama bilgim var ancak bu işin iyice üstüne eğilmek istiyorum, (gerekirse microsoft sertifikası alacağım) bir-iki senede kendimi ciddi anlamda geliştirmek istiyorum (veritabanı aplikasyonları yazabilmek ve e-ticaret siteleri kurabilmek birincil hedefim)
.NET öğrenip geliştirirken sürümler arasında çok büyük farklar var mıdır? (2.0, 3.5, 4.0, 4.5 gibi) Önerebileceğiniz güncel kitapların listesini bekliyorum, en kısa zamanda uygulamaya geçmeyi düşünüyorum.
google amcaya "it ebooks" yaz arat.
en üstte gelen siteye gir.
doğrudan linki burada paylaşamıyorum, ne olur ne olmaz emin olamadığım için.
quote:
Orijinalden alıntı: Devotion
.NET C# için güncel bir kitap arıyorum, temel programlama bilgim var ancak bu işin iyice üstüne eğilmek istiyorum, (gerekirse microsoft sertifikası alacağım) bir-iki senede kendimi ciddi anlamda geliştirmek istiyorum (veritabanı aplikasyonları yazabilmek ve e-ticaret siteleri kurabilmek birincil hedefim)
.NET öğrenip geliştirirken sürümler arasında çok büyük farklar var mıdır? (2.0, 3.5, 4.0, 4.5 gibi) Önerebileceğiniz güncel kitapların listesini bekliyorum, en kısa zamanda uygulamaya geçmeyi düşünüyorum.
Sefer algan'ın kitaplarını tavsiye edenler olacaktır. İçeriğin bilmiyorum açıp bakmadım ama bana o kitaplar ticari amaçlarla yazılmış gibi geliyor.
C# sürümleri arasında fark demeyelim de yenilikler var. Mesela 4.0 öncesi asenkron programlamayı programcı multithreading ile kendisi yapıyorken 4.0'dan sonra asenkron programlamayı kolaylaştırmak için yeni sınıflar eklendi.