sandık sonuç nelgesi ile bin tane dolap dönüyorken, veri olarak neler yapılır, insanın hafsalası almaz. üstelik açık açık, ayan beya, kör gözüm parmağına şeklinde bir garip cesaret.. |
🔥 Dolar 36,05 - Euro 37,36- Altın 3.358 | 12 ŞUBAT🔥 (12081. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
yenilenmemiş ehliyetin tespiti derken? araç kullanırken tespiti dense anlarım. diğer türlüsü aklıma yatmadı.
-
-
Son 5-6 çevirmede ehliyet değil kimlik istediler benden hep.
-
-
ülke nüfusu: 90 milyon
kullanılan oy: 150 milyon
geçerli oy: 220 milyon
sonuç: rte padişah...
böyle bir şeyi olursa hiç oy falan kullanmaya gerek bile yok
iç savaşa doğru gideriz...
-
kraldan çok kralcı meğape'lilere söylemek lazım.
-
herkes ekmeğinde rambo
dün milliyetçi olurlar bugün Apo serbest kalsın derler
bol sıfırlı maaşları ve rüyalarında bile göremeyecekleri makamları son bulmasın diye oryantal gibi döner dururlar
oy lazım rambo oy işler kesat
-
Bugün 50 den Enpara tekrar bağladım Euro ya küstüm çıktım komple . Normalde komple bir yatırım aracına yönelmem ama döviz çok yerinde saydı rahatsız oldum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapı-Garanti-Enpara -Teb geziyorum ben sürekli . Bir sonraki ay bir önceli verdiğini vermiyor . Bir başka bankaya geçiyorum bir sonra ay vade dönüyor seçenekleri kontrol ediyorum 49-50 den aşağı son aylarda almadım . Dövizde hiç durmasaydım bu yıl çok iyidi vize ler bitti yenilemek için tuttum hep o iş çıktı artık bende çıktım komple dövizden . Sarı kız seviyorum ama Trump delisinden hareket bekliyorum o gelirse ondan da çıkarım.
Yaş geldi tabi bir tane daha ev şöyle 1+1 yatırımlık demeye başladım
Kemerleri azıcık sıkalım diye eller arkada geziyorum . Yunanistan oturum limitini 450 bin Euro ya çıkarmamış olsa Leros da çok tatlı bir ev vardı onu istiyordum.
Hala çok sıcağım o işe bugün hiç keyfim yok ülkeyi terk edesim var . 3 yıl önce otoparkta arabadan inip bana saldırılan olay ile ilgili mahkeme yetkisizlik verdi 3 yıldır 6 kez davaya gittik bugün karar beklerken bizim yetkimiz yok haziranda kanun çıktı basit yargılamaya biz bakmıyoruz yetkimiz yok artık dedi .
Hakim bey bizim dava temmuzdaydı diye söylesekte yok günde kaçtane dava görüyorum ben böyle olmuş dedi . İfadeler şahitler ne olacak dediğimizde yandaki beyfendi savcı sanırım onlarda geçersiz yetkisiz yargılamaya giriyor dedi . Cacık olmaz hukuk sisteminden . Saat 10 daki davaya öğleden sonra 4 de girdim o saçmalığa hiç bir şey bulamıyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ülke padişahliga geçmiş.
El öpünce işler çözülüyor
AKP’lilere göre Albayrak ekibi, elini yüksek açıp, kendisinin yeniden ekonominin başına getirileceğini yayarken, 'aslında enerji bakanlığına razı' yorumları yapılıyor. Albayrak’ın uzun süren küslükten sonra geçtiğimiz bahar, oğlunun mezuniyet töreninde Erdoğan’ın elini öperek barıştığı ve o günden beri ilişkisini sıcak tutmaya çalıştığı anlatılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atm ler de para bulmak imkansız hale gelecek.
ATM'lerde yapılan değişiklik ile 1 Ocak 2025 yılından itibaren para çekme limitinin yüzde 50 oranında artacağı açıklandı.
Bankalarda yapılan son düzenlemede 10,20,50 ve 100 TL'lik banknotların kullanımı sınırlandırılmıştı. Karar sonrası limit sorunu yaşayan müşteriler sosyal medyada tepkilerini dile getirirken bankalar 1 Ocak 2025 yılından itibaren yüzde 50 günlük limit artışı yapmaya karar verdi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre para çekme limiti bankalarda 10 bin lira seviyesinde ancak yılbaşından sonra bu seviyenin şirketlere göre 20 bin liraya kadar yükseltileceği belirtildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 12 Kasım 2024; 21:46:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Finansal Danışman Ali Ağaoğlu: “Merkez Bankası yılbaşından beri 100 milyar dolar aldı, bunun 85 milyar doları Türklerin carry trade parası.”
x (formerly twitter)
Haber Aktif (@haberaktifcom) on Xhttps://x.com/haberaktifcom/status/1855838063357821290Dr. Şeref Oğuz: “Japon ev kadınlarına iftira atmışız. Carry trade yapanların %85’i Türk’müş. Çünkü orada %14, %18 net kâr verildi, sadece yabancı sermaye geldi algısını yaratmak için.”
x (formerly twitter)
Haber Aktif (@haberaktifcom) on Xhttps://x.com/haberaktifcom/status/1855712957117956096
-
6-8 liradan 128 milyar dolar alıp 33-34 liradan Merkeze kitle, sonrada üste %4 aylık faiz al. Tezgah bu! Eksiksiz tam isim listesi de Merkez Bankası kayıtlarında mevcut. Bir namus sahibi açıklasa da bilmeyen kalmasa, en azından ilk 10'u.
-
Döviz bürolarında yüklü döviz alınacağında ödeme ibana havale ile yapılıyor mu? 7000 TL üzeri nakit alış veriş yasak. Döviz bürolarında eskiden karttan veya havale ile döviz alınmıyordu. Şimdi bu kural değişti mi acaba son yapılan düzenleme ile...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U&S -- 12 Kasım 2024; 22:53:59 >
Geleceğimizi çaldılar onların yüzünden hiç bir şey alamıyoruz milleti çok güzel öptüler.
-
Böyle muhalefet olursa AKP yine iktidar olur iç savaş felan çıkmaz bizim millet duyarsız, ihtilal olabilir ama oda mümkün değil.
-
Şimdi Cevdet hoca diyor ki "geriye yönelik yapılan endeksleme paradoks yaratıyor, ileriye dönük endeksleme yapmalı" (maaş artışlarıni hedef enflasyona göre belirleme).
Şimdi hocam doğru bir şey söylüyor, geçmişe endeksli (şu ortamda) yapınca, %45 xam yaptık ertesi gün her şeye %45 zam geliyor (kamu hizmetleri dahil) e bir halta yaramıyor bu zam aksine domino etkisi ile alim gücü daha fazla oranda düşüyor.
Buraya kadar iyi hoş da sayın hocam, madem doğruları konuşuyoruz, çıkıp "sayın cb büyük bir hata etti ve bir inat uğruna buraya geldi bu ekonomi, bu işi düzeltmemiz gerek bunun için Kamuda şu tasarruflari (kettle degil, GERÇEK TASARRUFLAR. MV maaşları, harcamaları, Saray harcamaları, geziler, cb butcrsinden harcanan fuzuli masraflar) başlatıyoruz, 1-2 yıl daha sabredegeiz hep birlikte demek gerekmiyor mu?? Neden sadece sadece, sade vatandaş bu faturayı ödüyor..
Komşu pavyona gidiyor, tek eğlencesi evde tv seyredebilen adam ise hesabı ödüyor.. Nasıl olacak sayın Cevdet hocam???
Doğru tektir, dediğin de doğrudur ama yapılacak çözüm "işimize geldiği kadarın yaparız" olursa o çözüm ÇALIŞMAZ...
Eger derseniz ben bu görevde bilimin her dediğini yapamam ama, müsade etmiyorlar, o zaman AFFINIZI isteyiniz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yaww siz bu adamların yapmış oldukları açıklamaları ciddiye mi alıyorsunuz hâlâ?
🤭
Cevdet hoca yi alırım normalde, demek ki sisteme dahil olunca o da bozdu kendini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X