tarihte bir ilk AMD intel i geçip 1 sıraya geçmiş https://www.donanimhaber.com/amd-islemci-satislarinda-intel-i-yok-etti--184305 |
🔥 Dolar 35,69 - Euro 37,00 - Altın 3.219 | 01 ŞUBAT🔥 (12093. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Acele etmezseniz önümüzdeki sene harç ücretlerine zam gelcek ama
Nasıl ama😎
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5 yıldır bugünü bekleyen onu dert etmemeli :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2018 de kimliği yenileme işlemi yapar iken ehliyetide yenilenmiş idim maksat 2 sini birlikte halledeyim çıksın aradan diyerekten keşke sadece kimliği yenileyip ehliyeti yenilemekten vaz geçse idim diyorum şimdi
Sebebi ise 2028 de ehliyet yenileme dönemim gelecek adamlar halen eski süresiz ehliyeti kullanmaya devam ediyor ben ise 4 yıl sonra 2 . Kez ehliyeti yenilemek zorunda kalacağım
Şaka gibi gene yasalara uyan vatandaş cezalandırıldı uymayanlar ise ödüllendirildi sonra neden düzenli bir sistem yok neden kanunlar ve yasalar işlemiyor deniliyor acaba neden
Hadi en azından yeni kimlik ile banka işlemleri daha kolay oluyor o yüzden onu yenilemek elzem ama ehliyetde böyle bir durumda söz konusu değil ☹️
Yakında ehliyet ilen kimlik aynı olcektir büyük ihtimal
🤭
Birleştirme yapmazlarsa ben de ne olayım
🤭
Bakın görün🤭
2026 da inşallah
Son dakka değil daha 1.5 ay var sen son haftayı görecektin asıl :) Kimliği bile geçen sene yeniledim. Aile hekimim bile 7 önceki adresimdeymiş :)
2026'da olacak ise iyi de uğraşmanıza gerek yokki dicem...🙄
Senelik muayeneye götürdüğün zaman ehliyet isterlerse o zaman işler karışabilir🤭
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 18 Kasım 2024; 12:53:7 >
2026 dan sonra yine 5 yil süresi olacak :)
Yeni ehliyetini kimlik ile birlestirebiliyorsun.
Ne randevu almistim, ne saglik raporu nasilsa erteleyeceklerdi. Devlet isini zamaninda yapmayi seven vatandasi aptal yerine koymayi sever :)
5 yılda bir gel bana çarpiyim seni bir güzelcene cüzdanını cukkalayalım
😜🤪
dolar bugün biraz hareketlenmiş
-
Ehliyet yenileme süresi 31 Temmuz tarihine kadar uzatılmış. Her zaman olduğu gibi tüm şartları zorlayıp zamanında görevini yerine getiren vatandaşlar enayi yerine konuldu. Net.
Not: Bu arada 15 liralık yenileme ücreti yeni yılda 5000 lira mı yoksa 7000 lira oldu mu olmadı mı? O konuda net bilgi bulamadım. Ama 12.978 liralık cezadan yırttılar galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Kasım 2024; 14:55:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük şehirlere göç yasağı gelmeli giren çıkanlar çok ciddi denetlenmeli otobüse, dolmuşa binemiyorsun markete gittiğinde bile devamlı sıra bekliyorsun her yerde yoğunluk var.
İstanbul, Ankara, İzmir her tarafın içine edilmiş durumda bir de üzerine dönüşüm yapıp çok katlı bina yapıyorlar iyice yoğunluk oluşuyor.
AKP, CHP el ele ülkenin içinden geçmeye devam ediyorlar.
-
5000 tl zamani6gecince ödenecek paraydı. O da uzadı.
Yeniden değerleme oranında artar sadece mevcut ücret. Ya da çok az biz bunu 500 yapalım parayı toplayalım diyebilirler :)
Daha çok hareketlrnecek.
Bir müjde (!) vereyim, defaten yazdım.. Sabit kur rejimi nedeniyle pahalı kaldığımız için İhracat kaybediyoruz.. Cuma günü otomotiv sektöründe bir firma AB den siparişleri iptal olduğu için 75 kişi çıkardı. Devamı da gelecek...Bu ilk partiyi.
İhracatci batsın banane diyen arkadaşlara selam olsun.
Aynen dewamke...
Min %30 işsizlik görmemiz şart ülke olarak, lafla uslanmayanın hakkı kötektir noktasındayiz artık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 18 Kasım 2024; 15:23:19 >
Yetmez. 2 nesildir İstanbul da olduğunu ispat edemeyenlere mühlet taninip, taşınma parası vs devlet tarafindan6odenip geri gönderilmeli. Köyünde kasabasında ne iş yapıyorsa o işi yapması için teşvik edilmeli.
Gitmeyip kalanlardan ek vergi alınmalı.. Ciddiyim. Suyu çıktı bu işin duyan geliyor..
En dusuk makas hangi bankada suan
Ülkeyi ahıra çevirdiler nerde yaramaz adam var gelip şehirlere doluştu belediyede işe giriyorlar alayı torpilli bakıyorsun ya türbanlı yada kürt kökenli her yeri istila etmişler.
Kadrolaşma almış başını gitmiş öyle böyle değil adamlar sanatçı bozuntusuna 100.000.000 veriyor gidip gençlere fabrika açmıyor istihtam yaratmıyor bunların alayı sistem partisi.
Bu insanlar bizi yönetmeye devam ettiği sürece sürüneceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X