Aslında kur sabit değil yine yükseliyor bazı fiyatlarda gerileme var ama kur yükseldikçe zarar ettiriyor. Türkiyeyi öyle bir sisteme soktularki ne yaparsan yap zarardan kaçamıyorsun. |
🔥 Dolar 35,69 - Euro 37,00 - Altın 3.219 | 01 ŞUBAT🔥 (12094. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Gayet sabit. Enflasyonun(resmi) çok gerisinde.
Su an dolar kurunun 42 tl olması gerek min da. Tabi bu sabit rejimde bir anda 42 yaparsanız bu seferde kur şoku ile enflasyonist etki muazzam olur.. Sakal bıyık durumu sıkıştı kaldı işler..
Tabi öyle bir durumda Cary trade de yalan olur çifte darbe.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 18 Kasım 2024; 15:51:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kafa işte akpyi yenilmez kılan bu kafaya müstehak.
"MicroStrategy şirketi, son Bitcoin alımlarının 5.7 milyar dolarlık kısmını, toplamda 42 milyar dolara varacak alım projesinin, 21 milyar dolarlık hisse satış bölümünden karşıladı."
Maliyetleri 88627. Nasıl bir döneme girdiysek seçim öncesi borsalar ile tamamen paralel olan kripto ayrıştı gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 18 Kasım 2024; 17:8:51 > -
Yeni küçük güzel tarım köyleri inşa edilse, barınma muntazam ve uygun fiyatlı , üniversiteye kadar düzgün eğitim kurumları olsa , iş olarak yaşlı bakım merkezleri vb eklense , temel sağlık hizmetleri olsa.İstanbul'dan gönüllü gidecek tonla insan olur.
Bugün dolmuşta dışarı sarkan yolcu vardı ve birisi Hindistan gibi olduk dedi.(Bu arada komik olan , dolmuşa binenlerin yüzde 30'u metroya gidiyor ve metroya yürümek 15 dakika-dolmuştan kısa)
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Enflasyon en büyük problemimiz ama bir yandan da dengeli büyümeyi gerçekleştirmek için çalışıyoruz."
here we go again
-
kendisiyle çelişen böyle bir cümleyi, öğrenci kursa, sıfırı verirsin oturur. en büyük problemi tespit etmişsin, ancak hedef olarak bunu düzeltmek yerine, büyüme rakamları ile seçmeni çelmeyi amaç ediniyorsun. tabi bunu okuyan kaç kişiş, bu çıkarımı yapar, bkz. seçim sonuçları.. yazık oluyor güzelim ülkeye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nas 2.0 loading...
Büyüyen vatandaş değil yalnız yandaş oluyor hep:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 18 Kasım 2024; 18:22:25 >
nkolay iyiydi. Fibabanka FX, TEB FX ve On FX'de vardı. Ancak ben Nkolay'dan memnunum.
-
MicroStrategy hissesi ile yanlışlıklada olsa bir maceram oldu. nasıl bir yanlışlık oldu dersen şöyle oldu.
midastan yüksek temettü verimine sahip hisse arıyordum.
sonra gözüme MSTY kodlu etf çarptı acayip yüksek temettü verimine sahipti. ben bunu microsoft un opsiyon etf sanarak aldım ,sonra bu bir sert düştü bir günde %7 falan sonraki haftalarda da düşüşe devam etti. o düştü ben ekleme yaptım o düştü ben ekleme yaptım,sonra temettü verdi temettüylede alım yaptım maliyeti iyice aşağı düşürdüm. sonra bu hisse yükselişe başladı zarardan kara geçince hemen sattım. 25,97usd den satmışım
-
Benim anlamadığım neden bu işi herkes son dakikaya bırakıyor? Neredeyse bütün randevular dolmuş büyük ihtimalle mecbur ertelemişlerdir yoksa o kadar kişi yetişmez demişlerdir ama neden herkes son 2 ay buna girişti acaba, yıllardır değiştirin diyorlar zaten ücreti de çok düşük bildiğim kadarıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tebfx te makas çok fazla 70kuruş civarıydı bugün
diğerlerinde kaç kuruş ? (geçen gün birisi paylaşmıştı bulamadım )
-
aslında e devletten bir foto yükleyip başvuru yapılabilir. boşuna ikence çektiriyorlar insanlara
-
Yumurta kapıya dayanmadan işler yürümez.. Türk milletinin en önemli ozellidigir 31 Aralık 2025e uzatilacagini şimdiden garanti ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 18 Kasım 2024; 21:49:12 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 18 Kasım 2024; 21:55:57 >
-
o paranın ne kadarı kar? işte o paranın yorumlaması, o parayı vergi zart zurt diye ödeyenlere kalıyor asıl. tabi şakır şakır ödeyenlerde sorgulama kısmı sıkıntılı. soyulmaya bayılıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 18 Kasım 2024; 22:3:42 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dij gujler yani..
Burada altın 1500 TL'ye düşecek diyen bir tipi tip vardı nereye gitti
-
Dolar 20 lira olacak diye mi:)
Ons gelse gelse 2000 kusurlere gelir o da Savaş bitti öpüştük barıştık derlerse.
Şimşek doları gevsetti biraz sanki
34.86 yandi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X