Bu ara sonunda piyasa biraz yavaşlamaya başladı, biraz daha yavaşlarsa olmaz. |
🔥 Dolar 35,69 - Euro 37,00 - Altın 3.219 | 01 ŞUBAT🔥 (12098. sayfa)
-
-
Rezervimiz sağlam sıkıntı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
usulsüz çakarlı arac kullanana ceza 6k dan 96k ya çıkmıs bazıları icin güzel olmus lakin ben zam miktarına takıldım
resmen ucurum var bunun bize etkisini 2025 de düsünemiyorum bile
öte yandan mhp sıfır araba icin hurda tesfik önergesi sunmuş,eger olursa hurdalar artık en az 500k olur
biz bunlarla ugrasırken,el salvador baskanı Bitcoin'den 305 milyon dolar kâr etti
ABD'de bir çocuk 3 Coin uydurdu, 53 bin dolar kazandı...
-
hem ülkedeki vatandaşı bir kaç kat fakirleştirdiler. hem bütçelerini denkleştirmeyi, vergilerle abanarak yapmaya devam ediyorlar. bu daha ne kadar sürebilir? bence zaten sürmüyor, alışverişler kesiliyor. sıradan vatandaş, hakiki açlığa yelken açıyor.
bu şartlar, açıkça erken seçim şartlarıdır. her ülkede, her iklimde. bizim iktidar sandıktan kaçıyor da, nereye kadar kaçacak. meclis'te bulunan tüm muhalefet hep birlikte erken seçim isterse, bunun için birlikte çalışırlarsa, o sandık meydana kurulacak. iktidarın sürekli" 2025 baharı, 2026 yazı, olmadı 2027 ocak ayında süpper olacağız aslanım graliçam" lafları boş laflar. en iyi de bu lafları söyleyenler biliyor bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 22 Kasım 2024; 11:16:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
seçim konusuda süpheli,internetten olacakmış artık sanırım,abde de ki secimde istenilen kişi secilmesine ragmen
makinenin istediği seciliyordu
-
iktidar tarafı hariç, kimse kabul etmez. şaibe doğuracak bir sistemi, "biz yaptık, oldu" diyerek bir anda uygulayamazlar bence. erken seçim, sandık ile yapılır.
-
Cezanın artmasının bir anlamı yok tek başına . Uygulanmıyor..
Ülkede bir çok suçun caydırıcı cezası zaten var ama uygulanmıyor sorun cezanin niteliğinde değil o nedenle..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Kasım 2024; 13:3:57 >
Döviz al/sat için makası en makul banka hangisidir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elektronik seçim bir anda tüm ülke genelinde uygulanmaz. evvela bir seçimde bir il pilot nölge olarak denenmeli. aksaklıkları,eksiklikleri o deneme bölgesinde anlaşılır. ona göre tedbirler alınması gerekir. olması gereken budur.
nufusu az akp ve chp nin eşit oranda oy aldığı bir il de denenmeli
yani Artvin bu iş için çok uygun yer.
-
Kılıçdaroğlu yargınlama işi nedir beyler?
Yoksa yine katakulli işler mi döndürüyorlar😜🤪
Şahan gökbakar gibi;
A mı diyim b miyim yoksa c mi diyem🤪😜
😜🤪😜🤪😜🤪😜🤪😜🤪
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu linkten bankaların üç aşağı beş yukarı alım sasım fiyatları görünüyor, en alttada kuyumcu fiyatları görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_kid1 -- 22 Kasım 2024; 14:39:28 > -
Eyvallah az önce euro girdim çok iyi bi aşım fırsatı var şu an ki büroda kuyruk vardı.
Ytd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Avrupa baya sıkıntılı, Euro/USd paritesi 2025 te sıkıntılı olabilir, gerçi bellide olmuyor bu işler olabilir diyorum, siz kendiniz karar verin yinede
-
israil-avrupa?? bu konu çok su kaldırır gibi görünüyor. covid sebebli midir nedir, covid sonrası dünya iyice manyak bir yer oldu. nükleer tehditler, sürekli savaşlar ... insanlık gerçekten en tehlikeli virüs galiba.
Ben bu adama güveniyorum.Ne yaparsa en doğrusunu yapar!
-
RTE'ye Anayasa ihlali suretiyle 3. Cumhurbaşkanlığı'nı hediye etmiş şahıs.
haber globalÇalışmalar başladı... Manisa’ya Çin mahallesi kuruluyor!https://haberglobal.com.tr/ekonomi/calismalar-basladi-manisaya-cin-mahallesi-kuruluyor-397671
Manisa li lara geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Kasım 2024; 18:20:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
euro 36 altına gördü bile.
-
Tr de uygulanmasına lüzum yok zaten.
Sadece yurtdisi oyları yeterli.. Yaz kızım +5 milyon bitti gitti.
Yurtdisi katılımı fiziksel zorluklar nedeniyle kolay değil haliyle katılım çok düşük. Seçmen sayısı kaç ise hepsini katılmış gibi yap geç karşıya. Kim nasıl aksini ispat edebilir..
TR de de sandık başında imzalı tutanakları sen istediğin kadar say atı alan Üsküdarı geçer :
Kaldi ki, her veriyi manipule edildigi, mahkeme kararına rağmen belgeleri açıklamayarak veri açıklayan bir yapı kurulmuş ülkede, elektrronik oylamanin hilesiz yapılması düşünmek dahi safliktan öte bir bir durumdur..
Yahu biz hesaplama değiştirip milli gelir artırmış, işten ayrılanı bir süre sonra işsiz saymayan bir ülkeyiz :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 22 Kasım 2024; 18:10:2 >
hayır oylar tc kimlik numarası ve e imza ile atılırsa katakulli olmaz ama bu sefer de kimin kime oy verdiği açıkça belli olacağı için fişlenme korkusuyla millet oy vermez veya akp ye oy verir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X