< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🔥 Dolar 36,05 - Euro 37,36- Altın 3.358 | 12 ŞUBAT🔥 (12223. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kerimcem adlı şahsın yazdıklarını dikkate almayın kendisinin tuzu kuru babadan kalan mirasla geçiniyor çalışmıyor bile daha önce kendisi belirtti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avustralya'da Skandal: Makam Aracını Özel İşinde Kullandığı Ortaya Çıkan Bakan İstifa Etti
Paralel evrende gibiyiz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Foruma geçerken uğrayan boş biri değilse almaz zaten
-
Oralarda bunu yapan kişinin partisi zarar görür oy kaybı yaşayacağı için partiden baskı görebilir. Oysa burda kamudan biri hırsız -yolsuz olunca vatandaş ona teveccüh eder irtibat kurup beni de bir yere yerleştir der. Burda iktidar güçlü, sistem tek kişi etrafında döndüğü için tek adam toplumu da dizayn ediyor . İmama bak cemaati görürsün misali ( Bahçeli RTE anayasaya uymuyor O'nun istediği anayasaya yapalım dedi yaptılar yine uymuyor . Mühürlü oy pusulası getirdiler yine uymadılar ..Askeri dönemden kalan yasalar olsa neyse kendi yaptıklarına da uymuyorlar . Halk askere tapar güçlü diye şimdi baştakiler de asker veya darbeciler kadar güçlü olunca itaat eden toplum yarattılar .-Hz Ali zamanı - Muaviyenin dişi deveyi erkek diyen bir toplum yaratması gibi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 5 Şubat 2025; 7:5:31 >
Altın kaldırdı gidiyor, muhtemelen devam edecek ivmesi yavaşlamadı. Bu dengesiz trump olduğu sürece her sabah yeni bir olaya uyanırız, doğru zamanda giren iyi paralar kazanıp çıkabilir bu dengesiz sayesinde.
-
Trump şuan tüm dünyada savaş istiyor...
Çin ve hindistan ile gümrük vergisi artırıp ticaret savaşına kaldığı yerden devam ediyor..
Gazzeyi Filistin boşaltsın ABD üs kuracak dedi.
Kanada ve Grönland ABD ye bağlansın istiyor..
Suriyenin doğusunda kürt devleti kurulmasını istiyor.
Rusyaya karşı Ukraynayi kullanıp savaşı devam ettirme niyetinde ki ABD her zaman Rusya karşıtı olmuştur.
Avrupayada yüksek vergi getirip ekonomik olarak çökertme derdinde...
Ve işin ilginci Türk medyası Trump kazansın diye sürekli manşet atıp, kazanınca bayram havası yarattılar... Trump dünyanın başına bela olacak... Daha görevi devralali 1 ay olmadı dünyaya terör estiyor...
bizimle ilgili minik bir işi araya sıkıştırsa geri ne istiyorsa yapsın :) tüm dünyayı düşünemeyeceğiz artık kusura bakmasınlar.
-
-
konuda böyle ciddi analizler yapmayın. bay goygoycu, ciddiyetsiz bir goygoyla anında cevaplar sizi. hem de marifetmiş gibi yaparak.
not:neyse ki araya "reyiz işini bilir, seçimi yine kazanır" yazmamış bu sefer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trump yerine başka birini yazsa acaba ne olur
Hocam altının neden arttığınin maddelerini yazdım sadece...
Ama böyle gitmez ons altın ve emtialarin artması abd içinde risk enflasyonu artırır... Fed faiz artirimina dahi gidebilir... Trump biraz durulacaktir... Ons altın çok yükseldi dikkat etmek gerekiyor zamanında çıkmak gerekiyor.. Zira geçmişte günlük 100 dolar düştüğünü dahi gördük. Güzel kâr alıp zamanında çıkmak mantıklı...
sizin analize laf etmedi ben. elinde tuzlukla goygoya koşana ettim. konunun şrini o. muhalif görünümlü, güce aşık. bir süre idare ettik de, cılkını çok çabuk çıkarıyor.
emtialar ve trump konusunda size katılıyorum. ancak şöyle bir olasılık da var, trump fed ile kavga etmeye başlayabilir. normal abd 'ye göre bir başkan dğeil kendisi. içinde bir diktatör var. bu tipler ne kadar saklamaya çalışsalar da, bir süre sonra açık ederler kendilerini. hele gücün tadını iyice alırlarsa. ama abd sistemi, başka yere benzemez. temkinli olmakta yarar var.
-
Adamın dulurları gitmiş gözü kimseyi görmez:D
-
Neden ben dularla uğraşıyorum , belki para kazanıp düzlüğe çıkarım bu sefaletten kurtulmak için diye sorgulamazsa daha çok duvara vurur kafayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Şubat 2025; 13:9:25 >
Lanet bankacım 2750 den bana bir ev parasi altinimi ons usd ye gecirrtti altin 2850 usd oldu. Ne kadar sövsem az. Zararlarima daha da zarar ekledim. Duşecek diye inanirsak böylr olur. Yil sonu zaten 3500 deniyor ons
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Şubat 2025; 15:50:51 >
Cevap: Hepsi.
x (formerly twitter)
Îmam Khrîstos (@khristos_imam) on Xhttps://x.com/khristos_imam/status/1886508007627870359
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Trump'ın savaş istediğini zannetmiyorum.
İsrail'in Gazze-Batı Şeria-Lübnan-Suriye'de yaptıklarının dünyanın geri kalanı tarafından hiç bir fiili karşılığı olmadığını gördü.
aynısını ABD de yapacak.
ve ne yaparsa yapsın (Çin'in çıkarları hariç) yine dünyanın geri kalanı tarafından hiç bir fiili karşılığı olmayacak, dünyanın geri kalanı zamanla ABD'nin yaptıklarını kanıksayacak.
yumuşak güç, ekonomik tehdit vb. ile ABD, alabileceği ne varsa alacak.
AB pasifize edildi,
Rusya batağa sokuldu.
Hindistan, ABD'ye bağımlı hale getirildi.
Japonya-G.Kore-Tayvan-Avustralya ve diğer güneydoğu asya ülkeleri ABD'nin mandası...
dolayısıyla ABD, Afrika-Ortadoğu-Avrupa'da istediği herşeyi alabilecek halde,
buralarda kendisine karşı çıkabilecek herhangi bir güç yok.
-
Geçen hafta altın bozdum araç aldım. Bendeki de şans işte altın kafayı kaldırdı son sürat gidiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X