< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 6 Şubat 2025; 23:25:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🔥 Dolar 36,05 - Euro 37,36- Altın 3.358 | 12 ŞUBAT🔥 (12225. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Doğru mu la.
artı gerçek
Milletvekili seçimi anketi: CHP farkı açtı, DEM Parti üçüncülüğe yükseldihttps://artigercek.com/politika/milletvekili-secimi-anketi-chp-farki-acti-dem-parti-ucunculuge-yukseldi-332991h
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
David dayı oyunu bozacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en uygun makas farkı iar platform uygulamasında. istanbul altın rafinerisinin uygulaması.
daha sonra en avantajlısı N kolay fx te makas farkı mesai saatlerinde sadece 25tl
-
Konkordato batmak değil yanlız borçların üzerine belli süre çökmek gibi birşey . İşyerini kapatmaz ama bazı işçileri çıkartıp belirttiğin gibi mülteci çalışan alırlar
Yüksek faiz isteyip duruyorlardı böyle sonuç söylediğimiz şeydi .Fakat yüksek faizi isteyenlere henüz tokat gelmedi onlar dolar gibi faizin keyfini sürüyorlar şimdilik ama onlara da dolaylı yoldan gelebilir tabii ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Battı" ifadesini küçülen firmalar için kullanmadım..
Küçülüyor lar ve işsizlik artıyor dedim.
"Batacak" ifadesini fiilen batacak küçük firmalar için kullandım. Kapatıp gidecekler fiilen. Gidenler de var geçen ay paylaşmıştım bir tanesini fabrikayı tüm makineleri ile satışa çıkarıldı iş yeri tasfiye edildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 7 Şubat 2025; 0:4:37 >
Fx dediğiniz uygulama türkiye finansa ait değil mi ?
Nkolay ve iar platform gibi uygulamaları hiç kullanmadım ama bana çok güvenilir gelmiyor yanılıyor muyum ?
Cevabınız için teşekkür ederim
1 seneki faiz şimdiye kadar olmadı bundan sonra da olmaz . Hiç bir dönem yüksek faiz varken döviz bu kadar yavaş hareket etmedi Akp 'nin ilk döneminde faiz %10-15ken döviz sabitti ama reel döviz faizi yine de %10-15i geçmiyordu simdi herhalde %30dan fazladır. Şimdiye kadar kazanan iyi kazandı belki 3-5 ayda kazanır ama sonrası mümkün olmayacaktır
Fx(forex) genel bir ifade. 5/24 döviz altın vs alımı satımı yapabileceğiniz platformlar. Farklı banka ve finans kuruluşları bu hizmeti sunuyor.
Nkolay dediğiniz aktifbank.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 7 Şubat 2025; 0:6:22 >
Adamlar kısa zamanda 3 kat şubeye ulaşmış ama firmanın asıl sahibi kalitesiz gördüğü için iş akdini sonlandırmış burdaki firma da konkordato ilan edip borçların üzerine bir süre yatacak, bu sürede belki ana firmayı ikna ederim diyor ... Özel sektörde iş garantisi yok zaten devlet işsizlik maaşı veriyor ama şartlara uymayanlar olabiliyor tabii ki
istanbul altın rafinerisi bugün piyasadaki en büyük altın üreticisi
bu videoyu seyret
Barış Soydanyoutube
HAFTASONU HİKAYELERİ -İstanbul Altın Rafinerisi nasıl kuruldu? Ömer Halaç ne zaman aldı? -Ömer Halaç hayatını nasıl kaybetti? -Acıbadem Hastanesi erken teşhis yapamadı mı? -İstanbul Altın Rafinerisi nasıl büyüdü? -Gramaltın şirketinin kurucusu kim? Barış Soydan anlatıyor.https://www.youtube.com/watch?si=OhfIewcviQiPTbT0&v=Gp0WUzWlaUQ&feature=youtu.be -
-
yıllarca, gak diyene hain, guk diyene terörcü diye ortalığı yıkan partinin, terörist örgütün liderinin meclis'te konuşma yapmasını istemesi sonucuna göre normal değil. bu partinin seçmenlerinin azalarak bitmesi, olası diğer milliyetçi tandanslar sunan partilere geçmesi gerekitdi çoktan. % 7.5 bile çok fazla. baraj altı kalması realite olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MB nin basinda işten anlayan adamlar var, cok da gaza gelmemek lazim
cevdet Akçayin olduğu yerde o iş çozulur.
Faizin stoppaji var ayrica faizler dusecek.
Altini ons tan aldiginizda hem kurdan hem de altindan kazanacaksiniz. Kiyas götürmez bence faiz ile.
%34 veriyor 1 yıllık faizde banka %12 stopaj düşünce şuan benim parama 400 bin TL geliyor... Benim yazdığım stopaj düşmüş hali net gelen miktar... Şuan yatırım araçları güven vermiyor bir oyun dönüyor. Kriptolar cosacak dendi ama şuan hepsi düşüyor. Artı altının onsunu bilerek yükseltiyor olabilirler. Yüksekten satıp kriptolara geçiş yapabilirler....özellikle amerika şuan piyasalarla çok iyi oynuyor...
herkesin dusuncesi var tabi.YTD ancak altin bu sene min %20 ziplayacak bu benim dusuncem. Ustune usd zaten tl bazli min %15 koyar cok rahat 40 tl leri geçer. Beklentilerin altinda söyledim. Her halukarda faizden yuksek gelir.
Ustune bir de faiz su an 30 larda hazirana kalmaz faiz zaten duşecek. Az once MB toplantisinda sinyali verdiler.
Küçükler batıyor büyükler tekel yada kartel oluşturuyor zaten . Bu yüzden de fiyatlar dolar bazlı %20-30-40 vs artıyor . Çünkü rekabet oluşmuyor. İlk sert darbe devaluasyon ve pandemi döneminde oldu ( 1000lerce kişi intihar etti ) şimdi yüksek faiz döneminde oluyor küçüklerin yok oluşu ( yine gençlerden işsizlerden intihar sayısı artıyor )
Merkez bankası diyor ki :
Söz konusu kalemler hizmet enflasyonunda ataletin sürmesinin nedenlerinden biridir. Bukapsamda, kira ve eğitim kalemleri öne çıkmıştır. Kira artış oranlarının belirlenmesindegerçekleşen enflasyon büyük önem arz ederken, konut sektörü arz-talep koşulları da kiraenflasyonunu yukarıya çekmiştir. Böylelikle kira enflasyonu, diğer hizmet kalemlerinden hem seviye hem de atalet yönünden ayrışmıştır. Yıl içerisinde genelde bir kez fiyat belirleyen vegerçekleşen enflasyona endeksleme eğilimi yüksek olan eğitim hizmetleri de yılın ilgilidöneminde enflasyonu yukarı çeken bir diğer unsur olmuştur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X