Şimdi Ara

🔥 Dolar 36,40 - Euro 37-75 - Altın 3.358 | 03 MART🔥 (12255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dogangoxel , programmer_onur , U&S Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 30 Misafir (12 Mobil) - 21 Masaüstü12 Mobil
5 sn
245.117
Cevap
1.173
Favori
12.312.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1153 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #5
Giriş

Valla bir laf var. Hızlı giden atın b*ku seyrek düşermiş. Trump'da çok hızlı gidiyor. Ama sonunun iyi olacağını düşünmüyorum. Herkes ne kadar bir iş adamı Amerika'nın çıkarlarını falan düşünüyor desede. Ben ciddi zarar vereceğini düşünüyorum. Üç yaşında çocuk gibi ülke yönetiyor.

• Bir belediye başkanı halkın parası ile emevi camisine halı dokurken, Ekrem Başkanın İbb yurtlarında verdiği ilk iftar yemeği....🔥 Dolar 36,40 - Euro 37-75 - Altın 3.358 | 03 MART🔥 

🔥 Dolar 36,40 - Euro 37-75 - Altın 3.358 | 03 MART🔥
  • Deger1i kullanıcısına yanıt
    Görsel doğruysa mükemmel gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

Tek taraflı olsa da tiyatro oynanıyor sanki . Bir tarafta TV'de çırak programı yapımcısı -sunucusu diğer yanda dizisindeki partiyi gerçek hayatta da kurup iktidara gelen kişi . Ayrıca Trump yazdığı kitabın bir bölümünde diyormuş ki ben "pazarlık yapmadan önce o kişiyi ezerim " Trump'ın, "havlayan köpek ısırmaz" veya "hızlı giden atın seyrek düşer " özdeyişlerdeki gibi radikal bir şey yapmayacağını/ yapamayacağını düşünüyorum . Sadece el yükseltiyor veya kendine düşen payı artırmak istiyor diye bakabiliriz sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

ibb resmi hesabı paylaştı. yani doğru...

Bu da 40 tl ye verilen kent lokantası iftar menüsü... malum partililer anca yandaşlarına mangal partisi versin....

İBB Kent Lokantalarında iftar menüsü:

Sultan Çorbası

İzmir Köfte

Makarna

Meyve

Ekmek

Su

40 TL.

Ne hakla halkın parasını halka harcıyorlar bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son anket....

İşte korkunun sebebi...

• milleti iyice batıracaklar....

yeni kredi vadeleri...

• 125 bin TL ve altındaki krediler için 36 ay vade,
    • 125 bin TL – 250 bin TL arasındaki krediler için 24 ay vade,
    • 250 bin TL üzerindeki krediler için 12 ay vade uygulanacak.

imamoğlı seçime giremesin diye her şey yapılacak ama ters etki sayesinde büyük farkla imamoğlu veya yerine geçecek isim kazanacak. ampul partisi miyadını çoktan doldurdu ama bal teknesi kolay bırakılmıyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Mart 2025; 21:17:45 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

yalan ve algı ile geçen 23 yılda, şart kipine abone olduk, siz de haklısınız. "doğru-ysa " gibi.

oysa ampulden önce yalan ve algı ödüllendirilmez, ayıplanırdı. rezil bir hal. neyse ki ilk seçimde bu rezillik bitecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: acquiles

İTO Ocak ayı enflasyonu %5,68

TÜİK Ocak ayı enflasyonu %5,02

İTO Şubat ayı enflasyonu %0,49

TÜİK Şubat ayı enflasyonu % ???

işte feresat !!!

Ito siparişi yanlış anladı herhalde, düzeltti

Aylık %3.19
    Yıllık. %45.35

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • işte ABD nin agresifleşmesinin nedeni,ne yaparlarsa yapsınlar ÇİN in yükselişinin önüne geçemiyorlar.

2024 yılında

ÇİN %5 bülüyken

ABD %2,5 büyümüş.

ÇİN in dış borcu 3 trilyon dolar iken

ABD nin dış borcu ise 34 trilyon dolar.

ABD nin 2024 yılı ihracatı 2,2trilyon dolar.

ÇİN in ise 3,58 trilyon dolar

www.aa.com.tr
    Çin'in dış ticaret fazlası Trump öncesi ihracat atışıyla rekor seviyeye ulaştı
    https://www.aa.com.tr/tr/dunya/cinin-dis-ticaret-fazlasi-trump-oncesi-ihracat-atisiyla-rekor-seviyeye-ulasti/3448662

• Arkadaşlar altın hakkında ne düşünüyorsunuz? Sağlam düzeltme yaptı bu hafta tekrar yükselir mi acaba yoksa düşüş devam eder mi?

Trump-Zelenski olayı yine yukarı çevirir mi acaba yönü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

işte ABD nin agresifleşmesinin nedeni,ne yaparlarsa yapsınlar ÇİN in yükselişinin önüne geçemiyorlar.

2024 yılında

ÇİN %5 bülüyken

ABD %2,5 büyümüş.

ÇİN in dış borcu 3 trilyon dolar iken

ABD nin dış borcu ise 34 trilyon dolar.

ABD nin 2024 yılı ihracatı 2,2trilyon dolar.

ÇİN in ise 3,58 trilyon dolar

www.aa.com.tr
    Çin'in dış ticaret fazlası Trump öncesi ihracat atışıyla rekor seviyeye ulaştı
    https://www.aa.com.tr/tr/dunya/cinin-dis-ticaret-fazlasi-trump-oncesi-ihracat-atisiyla-rekor-seviyeye-ulasti/3448662

Çin fena geliyor bakalım büyük savaş ne zaman olacak?

Savaş olmadan ABD hakimiyetini kaybetmek istemeyecektir.

• sırf çini yalnız bırakmak için rusyayla anlaşıyormuş gibi davranıp ukraynayı harcamaya çalışıyor amerika ama rusyanın hali kalmamış ki pili bitik🔥 Dolar 36,40 - Euro 37-75 - Altın 3.358 | 03 MART🔥 

• Sergenss kullanıcısına yanıt

düşüş alım fırsatı ama 2850'den alınsa gideceği maksimum yer şu birkaç ay içinde 3000 dolar değer mi sanmam uğraşmaya

2775-2800 dolarlar güzel olur ki ben altın oralara indiğinde gümüş alırım 30-30,5 dolarlardan, altın değil.

• Cezaları artırmak değil mevcudu hakkaniyetli uygulamak sorunları çözer.
    Bu sayılan suçları polisin gözü önünde yapacaksın, kaçamayacak ve tabiri caizse gel bana ceza yaz diyeceksin o zaman uygulamak ta sorun yok.
    Peki sadece İstanbul da milyonlarca araç var ve bu suçlar her gün defalarca işleniyor saymak mümkün değil? Bunları kim nasıl tespit edecek?
    Video kaydı ile ihbar pek anlam ifade etmiyor defaten gördük. "TC vatandaş ispiyoncu değildir" gibi alakasız bir argüman sunuldu.

Peki yirtdisinda gıpta ettiğimiz trafik kurallarına uyum noktasında uygulanan "şikayet etme" mekanizması neden ülkemizde çalışmıyor, çalıştirilrmiyor..

Vergileri de hakkaniyetli toplamak yerine, vermeyeni görmeyip verenin üstüne düşrn vergiyi artırıyoruz..bu da aynı hesap.

• İyi pazarlar.

Bugün telime bir uygulama indirdim. Accept Cookies? diye sordu.Dalgınlıkla evete bastım.

Gitti orucum :(

• quote:

Ito siparişi yanlış anladı herhalde, düzeltti

Aylık %3.19
    Yıllık. %45.35

Alıntıları Göster
    Enag
    Aylık %3.37
    Yıllık %79.51

Tuik
    Aylık %2.27
    Yıllık %39. 05

• quote:

Enag
    Aylık %3.37
    Yıllık %79.51

Tuik
    Aylık %2.27
    Yıllık %39. 05

Alıntıları Göster

hangisi doğru?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.