Şimdi Ara

<< Güncel Durum Nedir? >> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Lucifer bycellat troj. sizleri tekrar görmek güzel. psychic sonrası terk ettik buraları :)

universemu.net
    UNIVERSE MU ONLINE Home
    https://universemu.net

100x oynuyorum. yaşlandık ama oynuyorsanız gelin.

• Bozo Luluk B kullanıcısına yanıt

darksteam yapıyor uzunca zamandır bu işleri. bak istersen. battlezone hariç eski versiyonların tamamı onların dosyalarını kullanıyor. ve evet virüs olayı çıkıyor 97d sunucularda o yüzden de oynamak isteyen de geri kaçıyor. eskiden dert edilmezdi sanırım durum değişti artık :)

• bir kaç tane dosya deniyorum. eğer unutmayıp becerebilirsem server açmayı denicem.

full edit yapar pk atarız 

@Skald @Bozo Luluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 25 Ocak 2024; 19:41:17 >
  • Lucifer kullanıcısına yanıt

Selamlar tekrardan, bu foruma pek sık uğramıyorum. Bir bakayım dedim, iyi yapmışım.

Gelişmeler konusunda takipteyiz.

• Bozo Luluk B kullanıcısına yanıt

selamlar..

kurulumunu yaptım. proje oluşturmak lazım sunucu için. neyi nasıl yapalım edelim vs. 

güzel fikirler lazım :) versiyon eski bu arada 97d sadece biraz gelişmiş gibi.

• Vay be eskilerin hâlâ forumda olması güzel. Ben de öylesine WebZen’in orijinal serverine başlayacaktım. Var mı oynayan dedim baktım sizi gördüm. Selamlar dostlar  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 97d değil de güncel sürümlerden bol aktiviteli bir türk serveri açan olsa süper olurdu

• arkadaşlar selam, açalım açalım amma tam olarak ihtiyaçlar neler? Dosyalar neler? Sistem gereksinimleri neler?

20 sene önce ragezone forumlarından bakar ederdik, şimdi orası da çöplüğe dönmüş. Doğru dosyaları, sunucu konfigürasyonlarını ne şekilde yapabiliriz kaynak var mı paylaşabileceğiniz? Gerisi bende :)

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.