Şimdi Ara

GÜNCEL FATURA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
5.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: GedKalessin

quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

12.5tl altında oldugu için onlarda mı göremıyor faturayı?

Gözükmüyormuş. Kesilmeyecekmiş fatura ne onlar ne oim de görünmeyecekmiş. Böyle saçmalık olurmu ayın 10 u kesim tarihi güncel tutar sıfırlanmamış , neymiş bidahaki ay yansıtılcakmış

2 aydır fatura tutarım 12.5 tl nin altında. 3 ayda bir vergileri almak için yolluyor, endişelenmeyin

ben turkcell e fatura ödemediğim için seviniyorum, siz sinirleniyorsunuz

Benim sinirlendiğim güncel tutarın sıfırlanmaması 40 tl bidahaki ay yansıtılacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa993

Hypnosse acil MSN e gelebilirmisin ??

geldim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

12.5tl altında oldugu için onlarda mı göremıyor faturayı?

Gözükmüyormuş. Kesilmeyecekmiş fatura ne onlar ne oim de görünmeyecekmiş. Böyle saçmalık olurmu ayın 10 u kesim tarihi güncel tutar sıfırlanmamış , neymiş bidahaki ay yansıtılcakmış

2 aydır fatura tutarım 12.5 tl nin altında. 3 ayda bir vergileri almak için yolluyor, endişelenmeyin

ben turkcell e fatura ödemediğim için seviniyorum, siz sinirleniyorsunuz

Benim sinirlendiğim güncel tutarın sıfırlanmaması 40 tl bidahaki ay yansıtılacakmış.

e zaten öyle olmalı.
    faturalandırılmayan tutar 1 sonraki aya yansıtılır

• Anlatamadım herhalde ayın 8 inde görünen 40 tl ayın 10unda hesap kesiliyo ayın 10u na yansıtılır benim bildiğim.

Mh'den arandım. Aynı şeyi onada söyledim dedim ayın 8inde 40 tl idi hesap kesimi geçti hala 40 sıfırlanmadı. Diyo ekran görüntüsü varmı elinizde Dedim ekran görüntüsü ile nasıl kanıtlayacaktım ben size bunu tarif yazmıyo bişey yazmıyo. Ama daha sağlıklısı var müşteri hizmetlerini ayın 8 inde 9 unda konu ile ilgili aradım dedim. Yok onuda baz alamayız biz diyo ya
  • ben bugun bu olaya noktayı koyucam GedKalessin merak etme sen
  • quote:

ben bugun bu olaya noktayı koyucam GedKalessin merak etme sen

Ben bidaha aramasını bekliyorum daha detaylı araştırma yapıp arayacakmış. Saçmalığın daniskası ya Turkcell benim faturamı konuşmalarımı tutarın ne zaman ekrana düştüğünü göremiyor. Eee kim görecek bunu onlar göremezse. Hesap kesim tarihi geçmiş tutar olduğu gibi duruyo hala sıfırlanmamış. Arasın bakalım bidaha neler diyeceğim neler
  • arkadaşlar şimdi turkcell çağrı merkeziyle bendede aynı sıkıntı vardı 92 tl temlikli e71 almıştım artı alo 60 paketimde vardı daha fatura kesilmeden 123 tl güncel bakiyem vardı tam anlamıyla delirmiştim meğersem artık sistem ay sonunda temlikli paket internet paketi mesaj paketi artık allah ne verdiyse ne varsa onu ekleyerek gösterecekmiş ondan böylemiş bilginiz olsun bu arada benim gibi e 71 temlikli 92 tl alıp 18 ay taatütülü sonradan turkcell kazığı ayda 59 tl 18 ay yada ayda 69 tl 12 ay artı haftasonları turkcell lilerle bedava mesaj konuşma gibi kazık yiyen varmı turkcelden

bide bu konuda şikayet edilirmi haklı çıkarmıyım sonuçta kaba hesapla 400 tl zarar ediyorum
  • Ohh bee en sonunda faruram düzeldi şimdi 29.70 (:
    tabi hypnosse nin mailleri sayesinde..
    Teşekkürler hypnosse :-)
  • rica ederim abicim

gölgelerin gücü adına himen
  • quote:

Ohh bee en sonunda faruram düzeldi şimdi 29.70 (:

Bende bi düzeltebilsem
  • quote:

peki sorun nerdeymiş ?yada problem neymiş?başınıza gelen durum yarın bir başkasının başınada gelebileceği için faturanızda yarı yarıya yapılan hatayı merak ettim doğrusu.
  • sorun şu ;
    ilk 3ay ücretsiz (12ay taahhütlü) 1gb net paket almış arkadaş ve turkcell faturaya bunu da eklemiş.
    ama şimdi o 1aylık ücreti tutardan düştü.
  • @riprap, sorun falan yok ortada.

ortalığı yalandan ayağa kaldırıyorlar.

turkcell paket ücretlerinin toplamını yansıtıp, 12 aya bölüyor, indirim kısmında geri kalanı düşüyor, ay ay yansıtıyor.

güncel faturaya indirimler yansımadığı için böyle başlıklar açılıyor
  • ilgilenipte cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

quote:

Bende bi düzeltebilsem

sen bence düşünme şeklini düzelt...

turkcell 40tl olarak güncel yazmış...fatura kesmek istemiş ve bu durumda indirimleride hesaba katmış...ama indirimleride hesaba katınca fatura 12,50 tl nin altına düşmüş ve faturayı kesmemişler...halen 40tl olarak görünmeside en alttada yazdığı gibi indirimlerin yine dahil edilmemiş olması...

millet fatura gelmiyor diye seviniyor sense fatura peşinde koşuyorsun...okkalı bir fatura gelirse anlarsın demek istediğimi...o zamanda itiraz için koşturursun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

quote:

Bende bi düzeltebilsem

sen bence düşünme şeklini düzelt...

turkcell 40tl olarak güncel yazmış...fatura kesmek istemiş ve bu durumda indirimleride hesaba katmış...ama indirimleride hesaba katınca fatura 12,50 tl nin altına düşmüş ve faturayı kesmemişler...halen 40tl olarak görünmeside en alttada yazdığı gibi indirimlerin yine dahil edilmemiş olması...

millet fatura gelmiyor diye seviniyor sense fatura peşinde koşuyorsun...okkalı bir fatura gelirse anlarsın demek istediğimi...o zamanda itiraz için koşturursun...

Sende istersen önce bi sorunun ne olduğunu anla sonra bana Turkcell'in avukatlığını yap. Ben fatura gelmiyor diye peşinde koşmuyorum dostum. Anlamamışsın sen. Ben diyorum ki hesap kesim tarihi gelmiş geçmiş güncel tutar sıfırlanmamış. Senin dediğin tarzdada sorular yönelttim yetkililere merak etme. Adamların bana söylediği bu 40 tl önümüzdeki ay yansıycakmış faturama. İlave görüşmeler yaparsamda 40+ olacakmış. Yani onların demesine göre 10unda fatura kesiliyor ben 6 günde 40 tl konuşmuşum. Şimdi anladın mı ne olduğunu ?

• valla Ged turkcell onumuzdekı ay nasıl bir fatura ile karşımıza cıkcak cok merak edıyorum.
    aynı problem bizdekı hatlardan birisinde de söz konusu.
    artık önümüzdekı ay +50lira ile gelir fatura.
  • @GedKalessin işte benim ilk faturam
    faturada
    12 tl peşin vergi yansıması var aralık ayı olduğundan ve ayrıca 5 tl binumaram var

GÜNCEL FATURA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitalman -- 17 Şubat 2010; 0:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalman

@GedKalessin işte benim ilk faturam
    faturada
    12 tl peşin vergi yansıması var aralık ayı olduğundan ve ayrıca 5 tl binumaram var

GÜNCEL FATURA

Sağol arkadaşım.

@hypnosse

Merak ne güzel şey ne güzel şey merak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow

quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Herhangi bir ücret alınmaz..
    Ama bazı menulerde sorgulama yaparken bu işlem için 2 sms ücret alınacaktır diye allta uyarı yapar..
    Uyarı yoksa ücretsiz.
    Dikkatlice okuyup kabul etmeli...

teşekkürler!
    bir şey daha soracağım ama...
    KALAN yazıp 5537'ye yollamak ücreti 1 SMS mi, 2 SMS mi, yoksa farklı bir ücreti mi var?

son yazdığım soru cevaplanamamıştı. bugün öğrendim.
    kalan yazıp sorgulamak ayda 5 defaya kadar ücretsiz, 5 defadan sonra ücretli imiş...
    5 defadan sonra ücreti ne kadar bilmiyorum...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.