Beyler şu zamana kadar hep tarafsız yorum yapmışımdır fanatik bir adam olarak saygı duyarlar hatta bu yanıma. Emre ve melo hariç hiç bir futbolcuya küfür etmedim şu ana kadar. Ama bu sezon hak etmiyor mu bu takım? Sezonun sonuna kadar neredeyse teknik direktörümüzün arkasında olan kısımdandım oynattığı futbolu beğenmesem de istikrar önemli diye. Yalnız fark ettim ki yanlış yoldan yürümeye devam etmekle istikrar aynı şey değil. Pereira yollanmalı bu bir. İkinci olarak duyduğuma göre Bruno Alvesle bir sezon daha anlaşılmış bu şaka felan mı? canımızı okudu adam neden hala kalıyor? Nani V. Persie felan 20-25 milyon euro teklif edildi göndermedik. Fernandaoyu küstürdük. Takımın en iyi transferi dediğim Souza darma duman Ozan gereksiz Markovic aylarca yok bir tek Volkan Şen taş gibi. Tamam ne kupa büyüklüğü ne şampiyonluk ama bu kadarıda fazla değil mi? Stadsız Beşiktaş lig şampiyonu tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray Türkiye Kupası şampiyonu. Yönetim kısmına gelince her zaman takdir ettiğim bir yönetim vardı hiç bir zaman bir futbolcunun parasının aksadığını duymadım bir tek Diego çıkıntılık yaptı. Finansal olarak en iyi yönetilen klubüz tartışmaya açık değil fakat Aziz Yıldırımın Futbol takımının bu kadar içinde olması gereksiz ve zararlı. Sportif direktör getirildi sebebi bile bilinmeden yollanıldı. Tuhaf olan şu fenerden son yıllarda bir sürü adam gönderildi ama hiç birinin elle tutulur bir sebebi yoktu Aziz Yıldırımla ters düşmesinin dışında. Artık zamanı geçmedi mi Aziz Yıldırım'ın koltuğu bu klübe yararı dokunan bir başkan olarak bırakmasının? Böyle giderse Fenerin pişmanlığı olarak ayrılacak