Şimdi Ara

Güncel Gürcistan Elektronik Ve İçeçek / Et fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turrkka

Sen niye yordun bu kadar kendini ya? Ya sizin gibi zeki insanlar buralarda telef oluyor. Yazık...

Ben birimi biliyorum da siz her seferinde karşı taraf adına çıkarımda bulunuyorsunuz. Bak "ADB Hürkuş benzeri uçak alacak." konusunda bunun çok örneği var. Senin fikirdaşların daha kimse bir şey demeden hemen salyasını dökmüş. "He he he bizden almıyor ki" diye üstün zekalarını konuşturmuşlar. Bizden alıyor diyen yok ki zaten. Hürkuşların işe yaradığını belirten bir haber ama sol kafalar hemen salya sümük saldırıya geçmiş.

Neyse Gürcistan vatandaşlığı için başvurun siz. Sizi havada kaparlar...
    iddani ispatla...
  • ebavamqko E kullanıcısına yanıt
    Gabiye anlatır gibi anlatmışsın da anlamazlar

Aynen japon para birimi bizden daha değersiz japonya sen kimsin ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

Gürcistan adim adim avrupa birligine giden ulke hatta avrupa ile vizesiz anlasmalari var sanirsam. Birde ulkemizde haydutluk ve barbarlik bir yasam tarzi ve rehber olarak goruldugunden bu durumdayiz aglamaniza gerek yok kazanin parayi basin gidin yurt disina.
    gürcü vatandaşları ab ülkelerine vizesiz gidebiliyor.
  • nexus can N kullanıcısına yanıt
    2017 yılında kazanmış bu hakkı.

Biz yıllarca bekledik... Gürcistan bugünden itibaren Avrupa'ya vizesiz girecek

www.hurriyet.com.tr
    Biz yıllarca bekledik... Gürcistan bugünden itibaren Avrupa'ya vizesiz girecek
    https://www.hurriyet.com.tr/dunya/biz-yillarca-bekledik-onlar-elini-kolunu-sallayarak-girecek-40409073

hatta ukrayna vatandaşları bile ab ülkelerine vizesiz gidebiliyor.

Paramizi capon yenine cevirip o yenle de dalır mı alsak
  • Bir de cahiller anlasın diye yazdım demiş ya... Allah'ım sen bu insanlara akıl fikir ver rabbim.
  • Paramızın degeri yok BG levası karşısında bile eridi gitti sağolsun ekenomi çok iyi
  • Arkadaşlarım lütfen komşu ülkelere giderek oraların düzenini bozmayın karıya kızı sarkıntılık falan yapmayın bunu da niye yazdım bilmiyorum ama ukranya'da çok gördük.
    Cevabin tatmin etmedi ama elin degmisken Rusya'yı Endonezya'yi Hindistan'ı falan da açıklasaydin. Bizim ekonomi bu ülkelerin ekonomisinden iyi mi şimdi? Ayrıca senin takım CHP olabilir ama ben Beşiktaşliyim :)

Ha bu arada Gürcistan'ın ekonomisi bizim ekonomiden iyi mi şimdi? Onu da bir aciklayiver ekonomist kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan Yabgu -- 16 Şubat 2020; 12:5:26 >
  • Gürcistan a gitmeyi düşündüğüm zamanlar 1 TRY=1.18 GEL di. Nerden nereye
  • 4. nesil dedem gürcistanda yaşıyormuş... ah be dede neden geldin ki...
  • Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Kur farkına rağmen hala ucuz eskisi gibi olmasada
  • Güncel Gürcistan Elektronik Ve İçeçek / Et fiyatları

et yogg ett
  • Bu troller bu kadar aptal olmak zorunda mı? Hayır adamın tezini çürütüyorsun bu sefer çok farklı birşey söyleyip demogoji yapıyor hıyar herif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Gürcistan a gitmeyi düşündüğüm zamanlar 1 TRY=1.18 GEL di. Nerden nereye
    nerdeyse tüm paralar karşısında lira değer kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

gürcistan da yeme içme çok ucuz, batuma gidin görürsünüz.
    Dedigin dogru yeme icme ucuzda para yok ! Adamlar komple bizim ulkemize para kazanmaya geliyorlar !
  • Arslan Yabgu kullanıcısına yanıt
    Japon yeninde kuruş olayı yok para birimleri 1 yenden başlıyor, 1 cent ya da 1 kuruş diyebiliriz. 1tlye eşlenik olarak 100 yen kabul etmemiz gerekiyor
    bu şekilde de 100 yen=5.5tl
  • Batum Carrefour da fiyatlar bundan da uygun
  • salam ve sucuk ile
  • Zengin ülkede imansız yaşamaktansa, fakir ülkede kıç kılı olur bu millet daha iyi öğrenemediniz hala
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.