Şimdi Ara

Güncel Hat Devir Ücretleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
72.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • faturasız hat devri ne kadara patlar ? hat turkcell olarak alınmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, hat deviriyle ilgili bir kaç sorun olacak. Biri Turktelekomdan biri Türkcellden babamın üzerine alınmış 2 adet faturalı hattım var. ikisinide şu anda turktelekomda kullanıyorum(turkcelli Turktelekoma taşıdım. bu ayın 26 sından taahhutum doluyor.

1-)Her iki hattıda Turktelekom bayisinden kendi üzerime alabilir miyim?Yoksa turk telekom olanı turk telekom bayiden diğerini ise turkcelle geçtikten sonra turkcell bayinden mi yapmam gerekir?

2-)Eğer ikiside turktelkom bayinden devir alabiliyorsam, kendi üzerime alıp aynı gün içerisinde Turkcell'e hat taşıma talebinde bulunabilir miyim?
  • ikisinide üstüne alabilirsin.faturalı ise faturalı olarak faturasız ise faturasız olarak . ikincisi devir aldığın hat 3 ay boyunca yeni alınmış hat gibi taşıma yapamazsın.3 ay beklemen gerekir başka operatöre taşımak için.

• sal12la S kullanıcısına yanıt
    Peki once ikisinide turkcelle tasisam sonra uzerime devralsam olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veli89

Peki once ikisinide turkcelle tasisam sonra uzerime devralsam olur mu ?
    taşındıktan sonra yine 3 ay beklemeniz gerekiyor.

• first9 kullanıcısına yanıt
    Hocam bekleme olayi artik yok diye biliyorum ben. 2015 de kaldirildi deniyor

• Turkcelle konustum şimdi taşıdıktan sonra direk devir işlemi yapılabiliyor.
  • Bende devir işlemi yapacağım Turkcell faturasız devir ücreti ne kadar? 10.75 TL kesin mi? aradım müşteri hizmetlerini bayide diyecekler dedi dalga geçiyor sanki andaval herif devlet sırrı mı veriyorsun. Kesin bir şey söyleyecek var mı? birde Turkcell berbat ve pahalı Turk Telekoma geçeceğim direk geçiş var mı?
  • Arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa yazabilirsiniz çok mutlu olurum.
    Türkcell e gittin az önce faturalı hat, 100 lira dediler taksit yapıyoruz faturaya bilmem kaç taksit derileri 10.75 TL idi dedim 40 tane şey söylediler müşteri hizmetlerinde de...
    Sıfırdan hat çıkarmış gibi oluyor vs dediler. Vergiler vs dediler de açıkçası inanmadım. Yardımcı olabilir misiniz tam nedir?

• Hattımı turkcell'e taşırken ordaki elemana hat devir ücretini sordum. 110₺ dedi evet yanlış duymadınız 110₺.

• Her bayi farklı fiyat söylemekte. 10.75₺ kısmı ise hikaye. Eskisinden çok para alıyolar artık.

• Burada ücretsiz yazıyor?
    kurumsal.turktelekom.com.tr
    Hat İşlemleri | Destek | Türk Telekom Kurumsal
    https://kurumsal.turktelekom.com.tr/mobil/destek/sayfalar/hat-islemleri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa -- 15 Nisan 2019; 10:45:49 >
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Hattı başkasının üzerine devrettiğinizde orda yazdığı gibi üzerine alan vergisini ödüyor.
    Yeni hat açılışlarında hattınıza 53 TL tutarındaki İlk Tesis Özel İletişim Vergisi ile 22,52 TL tutarındaki Telsiz Ruhsatname Ücreti yansıtılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Gürbüz Dalsarar

Hattı başkasının üzerine devrettiğinizde orda yazdığı gibi üzerine alan vergisini ödüyor.
    Yeni hat açılışlarında hattınıza 53 TL tutarındaki İlk Tesis Özel İletişim Vergisi ile 22,52 TL tutarındaki Telsiz Ruhsatname Ücreti yansıtılır.
    http://www.ttmobil.com.tr/web/destek/faturalihatislemleri/faturayla-ilgili-sorulariniz/faturama-yansiyan-vergi-tutarlari-detaylari-nelerdir
    11 lira yalan o zaman

• Vodafon da ki güncel hat devri fiyatları:
    .

.

• O zamam hatti önce faturasız yapıp sonra hat devir islemi yapmal en mantiklisi gibi duruyor

• Arkadaşlar Selamlar,

Madem operatörler hat devir durumunda 12 aylık telsiz tesis ücretini peşin alıyor, sonraki aylarda faturasız hatlardan peyderpey çekilen tesis ücretini almıyorlar mı? Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa makbule geçecek. Eğer durum böyle ise devir işlemini yeni bir yılın ilk aylarında yapmak daha avantajlı olacak gibi duruyor.

Elimizde bir faturasız telekom hat var, aile içi bir devir yapılması gerekiyor. Ama aynı zamanda da vodafone faturalıya geçmek istiyoruz. Telekomda iken bu işlemi yaparsak takribi 50-70 tl civarı bir masraf çıkacak, ayrıca 3 ay elimiz kolumuz bağlanacak.

Faturasız hattı faturasız olarak taşıyıp taşındığı operatörde devir işlemi yapıp orada faturalı çevirsek daha mı mantıklı? Ve bu işlemi yeni yılın ilk aylarında yapmak mı daha makul? Kafamız karıştı :)
  • Bugün Turkcell faturasız hat devir işlemi gerçekleştirdim. Benden 150 TL aldılar. Arayıp sorduğumda "şube ne belirliyorsa fiyat odur" gibisinden bir yanıt aldım. Üstelik daha 20 günü bulunan paketim de iptal edilmiş. Bu da normalmiş. Üstelik bunlarla ilgili sitelerinde hiçbir net bilginin bulunmaması (ben bulamadım) da cabası. Tam bir soygun. İlk fırsatta kaçmayı düşünüyorum.

• Gereksiz Adam G kullanıcısına yanıt
    Ciddi ciddi itiraz etmeden 150 tl’yi verdiniz mi ?araştırmadan başka bayilere sormadan. Ben 4 gün önce 15 tl verdim turkcellde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efefor -- 8 Şubat 2020; 1:21:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • efefor kullanıcısına yanıt
    Ciddi misiniz 15 TL’ye hat devri kimse yapmaz bence 80-120 tl arası talep ediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.