Şimdi Ara

[Güncel] IRONMAN Temalı Kasa Modifikasyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
5.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gülünecek ne var anlamiyorum ama sagolun :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHE uLTimaTe

gülünecek ne var anlamiyorum ama sagolun :))

buna güldüm dostum :)

[Güncel] IRONMAN Temalı Kasa Modifikasyonu

• hocam fikir guzel gibide ortaya cikan pekte guzel degil.

• :D evet bu biraz komik oldu :))
    ----------
    @By_KeReMM , bu şekilde kalmayacak üzerine etini derisini giydirince daha hoş bir hal alacak inşallah :) Bugün Kaskın üzerini kağıt hamuru ile kaplayacağım. Sonra da boyama faslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tHE uLTimaTe

:D evet bu biraz komik oldu :))
    ----------
    @By_KeReMM , bu şekilde kalmayacak üzerine etini derisini giydirince daha hoş bir hal alacak inşallah :) Bugün Kaskın üzerini kağıt hamuru ile kaplayacağım. Sonra da boyama faslı

Kağıt hamuru falan onlar anaokulunda kalmadı mı sence de? Boyayı da patates baskıyla falan yap gibi acımasız eleştirilere girmek istemiyorum ama uyarmadı deme kağıt hamuru falan antin kuntin bişey çıkartacaksın ortaya. Koskoca adamsın artık polyester macuna falan geçme yaşın geldi de geçiyor bile. Hadi göreyim seni... Unutma! POLYESTER MACUUUUNNNN....

• Merakla bekliyorum

• thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar bi şaplaka gibi yüzümde kızarıklık oluştursa da eleştiri için teşekkürler bu hafta bütler olduğundan dolayı pek ilgilenemicem proje ile, ondan sonra polyester macunu temin edip dediğiniz gibi kalıbı çıkarcam inşallah mahçup etmez beni
  • Polyester macunla yapılan güzel çalışmalara bu elemanın çalışmasını örnek verebiliriz:

http://forum.donanimhaber.com/m_46540337/key_%E7elik+macunu/tm.htm

Kağıt hamurundan daha iyi sonuç elde edeceğin kesin ama biraz özenli çalışman lazım.
  • takipte olan arkadaşlar, Güncelleme gelmiştir :) 2haftalık aradan sonra devam ediyorum. Çok az bir işi kaldı ama doğrusunu söylemek gerekirse biraz tembelleştim
  • Ağır Iron Man fanı olarak konuyu favorilere ekledim takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 08/01/2014 Güncelleme:
    - Minik şeyleri koymak için alna bölme yapıldı (böyle daha hoş oldu sanki )
    - Gözlere mavi asetat kağıtları yapıştırıldı. Ayrıca verimini ölçmek için şuan tek LEDden oluşan güç lambasını kaskın içinde tuttum, oluşan görüntülerin fotosu mevcut, yorum sizin

Bunun dışında 12cm bir fan bulmam lazım arkadaşlar. Mavi ışıklı olsa daha iyi olabilir ama biraz da Arc reaktörüne benzesin istiyorum :) Acaba sessiz bir fanın üzerine bu resimdeki gibi bir ızgara koyabilir miyim?
    beşgenler LED, Ortadaki ışıklar beyaz, dıştakiler mavi. ışıkların birbirine girmemesi için ızgaranın orta bölmesi, dış çeperi gibi geniş olacak. resmin sağında da Kasanın solundan görüşünü yapmaya çalıştım öyle görüncek tabi buna uygun bi fan bulursam

• tHE uLTimaTe kullanıcısına yanıt
    Aerocool'un 12 cm karbonfiber görünümlü mavi yapraklı fanı var bende kullanıyorum,ona bir bak derim.

• hocam bahsettiğiniz Ürüne rastlayamadım malesef. Büyük ihtimalle bu dediğim tasarımı yapıp ön kapağa takıcam, Fanı da bunun biraz iç kısmına koyacağım. Üstte çizdiğim dandirik planda sağda yaptığım gibi Böylece Fanın tasarımının falan da herhangi bir önemi kalmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHE uLTimaTe -- 10 Şubat 2014; 2:01:03 >
  • bu sağlammış harbiden, öyle çok uğraşmama da gerek kalmaz :) Nereden ne kadara alabilirim ki aceba
  • Ben 1 yıl önce hepsiburada dan almıştım

• Takipteyim bakalım nasıl olacak
  • Stoklarda yok sanırım Aerocool RS12 diye geçiyor.Bulamazsan ve illa o olsun istersen 12 cm eş değer bir fan ile takaslarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On7Lee -- 10 Şubat 2014; 23:20:02 >
  • hocam bende hiç 12cm fan yok ki yaa ön ızgarayı kendim yaparsam daha orjinal bi iş çıkarabilirim sanırım ne dersiniz?

Zevk sizin tabiki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.