Şimdi Ara

[Güncel] IRONMAN Temalı Kasa Modifikasyonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
5.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme gelmiştir arkadaşlar!.. :) Sonunda boyayı bastım Alt kısmına da imzamı çaktım
  • Hocam yuzey cok puruzlu olmus. Bence daha zimpara yapin macunuda kalinlastirin saglam olsun ufak darbede kirilmasin yada kasaya monte ettikten sonra ic kisimdaki bosluklari sprey kopukle doldurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RapGame45 R kullanıcısına yanıt
    bu yapım aşamasında kasa bayaa bi yere kapaklandı bu karton kısım direkt olarak yere çarptı ama hiç bir sorun olmadı Dayanıklılık testinden geçti yani anlayacağınız Tüm macunu bitirdiğimden kalınlaştıramadım, gidip bi tane daha almaya da üşendim açıkçası :D :) sanki bu şekilde 'savaşlara girip çıkmış,kullanılmış' havası veriyor; ne dersiniz?
  • Hocam macuna gerek yok o zaman ama zimpara olayinda israrciyim cok puruzlu yuzey bu kadar guzel bi maske hazirlamisken burda birakmayin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapGame45 -- 25 Şubat 2014; 14:23:04 >
  • RapGame45 R kullanıcısına yanıt
    hocam zımparalarsam daha da kötüleşebilir, zira zaten ince bi tabaka var, zımparalayınca yarım olan dolgunluğunu da kaybeder Çukur yerlere boya sıkarak doldurmayı düşünüyorum şu yağmurlar bi bitse :)
    Bi de bu boyanın üzerinde parmak izi kalıyor :/ Bunu önlemek için ne yapmam lazım cila vernik falan mı?
  • Hocam maddi durumunuzu bilmiyorum ama elinizi düzelttiğinizde bir kutu macun alıp bir kat daha atıp üstüne kalından inceye olmak üzere tekrar zımparalamanızı tavsiye ederim kusursuz bir yüzey elde edebilirsiniz. Bence tabiki. Boya işinde pek bilgim yok fakat selülozik vernik mi ne boyayı bozuyodu. Bir bilene danışmadan kalkışmayın verniğe falan.
  • tHE uLTimaTe kullanıcısına yanıt
    biraz geç gördüm ama ellerine sağlık çok başarılı süper ya :))))
  • boyayı aldığım yere soracağım bu parmak izi meselesini. Aslında dediğiniz kulağa iyi geliyor hocam aklımın bi köşesinde duracak emin olun ama şuan için bunu tekrar yapacak hevesim hiç yok Bu görüntüsünden sıkıldığımda dediğiniz olayı yapmayı planlıyorum :) Belki Vizelerden sonra da olabilir :)
    Bu arada Destekleriniz önerileriniz için ve ayrıca beğendiğiniz için çok teşekkür ederim :)

Edit: Bugünki güncellemeyi de ekledim ilk mesaja

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHE uLTimaTe -- 26 Şubat 2014; 1:17:08 >
  • Bravo, modelleme kabiliyetiniz yüksek,
    İleride zengin olmak gibi bir planınız YOK İSE, bir heykeltraş olarak size heykel bölümünü öneririm,
    3D düiünüp-çizip modelleme herkesin harcı degildir, forumdaki standart Sprey Boyama, Metal Kesme, Neon Takma gibi büyün işlerden ileride bir işçilik sadece gelişmesi lazım bitmemiş olarak duruyor proje
  • artenis kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam, iyi gaz verdiniz
    Ama malesef ki ben bilimi seçtim, astronomi okuyorum Ankara Üniversitesinde klasik modifiyenin ötesinde birşey yapmak istiyordum, bu nasip oldu :) Daha yapılacak birkaç küçük iş var ama genel anlamda bitti diyebiliriz :)

Edit: Çektiğim mini videoyu koymayı unutmuşum http://www.youtube.com/watch?v=GaFUi9LkHIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHE uLTimaTe -- 27 Şubat 2014; 1:24:39 >

Ellerine sağlık bence çok güzel bir çalışma olmuş :)
  • BlondeMonster kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) Bugün aklıma bişey geldi, sizlerle de paylaşayım fikirlerini alayım :)

Kafadaki bu pürüzleri çukurları Silikon kullanarak gidermeyi düşündüm. Yaptığım Arc Reaktörü de Lehim aletiyle silikonu kaba eriterek yapmıştım bayaa da sağlam oldu. Aynı yöntemle bu çukurları giderebilirsem sanki daha iyi ve kolay olurmuş gibime geliyor. Ayrıca daha da ağırlaşmamış olur kafa. Ne dersiniz? :)
    ne kadar hafif olursa o kadar iyi bence :)küçük çukurcuklarada silikon veya macun tarzında birşey öneririm bu laminant parke çizilince arasına sürülen tarzda birşey 5-10 kurur üzerine bir kat daha boya :) baktıkça ilham geliyor başarılarınızın devamını bekliyorum Ellerinize sağlık.
  • BlondeMonster kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) Büyük ihtimalle bu silikon olayını denicem çünkü kafa ağırlaştıkça Laastikler çekemicek şuan bile çekemiyor Videoda da görüldüğü üzere O ilhmalar yüzünden zaten nerdeyse 2aydır bitiremedim bi türlü
  • emek
  • konuyu hortlattığın için sağol ben üşeniyordum güncellemeye kasayı bitirdim arkadaşlar ve yaklaşık 3aydır falan kullanıyorum son fotoları da atarım kısa zamanda

• quote:

Orijinalden alıntı: tHE uLTimaTe

konuyu hortlattığın için sağol ben üşeniyordum güncellemeye kasayı bitirdim arkadaşlar ve yaklaşık 3aydır falan kullanıyorum son fotoları da atarım kısa zamanda

bekliyoruz :D
  • biraz değişik mi olmuş sanki
  • Hocam o kadar uğraşmışsın macun-zımpara işine de biraz ağırlık verseydin pürüzsüz birşey ortaya çıkardı.
    O kadar zor değil aslında ama senin ana malzeme karton olunca bu kadar uğraşa değer mi diye sormadan edemedim
    60 ya da 80 numara zımpara ile kabasını güzelce alıp daha sonra üstüne 320 numara ile ince ayar çekseydin çukur çukur olmazdı en azından.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.