Şimdi Ara

Güncel konfigürasyon???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhaba arkadaşlar bu aralar pc mi güncelleştirmeyi düşünüyorum. 3 parçayı değiştiricem CPU, RAM ve anakart. Grafik tasarım, 3D tasarım, Video Post production gibi işlerle ilgileniyorum.Sizce Pentium D915 olan çift cekirdekli işlemcimi ne ile değiştirmeliyim. Bir AM2 mi alayım yoksa Core2Duo mu? Bu işlemler için hangisi daha iyi performans gösterir bu bir. İkincisi 2GB 800 Mhz lik ram takmayı düşünüyorum yada frekansını daha yüksek tutabilirim anakarta göre. Ve son olarak bunlara uygun hangi anakartı önerirsiniz ileriye güncelleştirmesi mümkün olan iyi bi anakart olarak? Bu işlerle ilgilenen arkadaşlar varsa cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden..

• kesinlikle core 2 duo ile değiştir. Çünkü amd batıyor. Eğer işlemcini amd alırsan ve sorun çıkarsa ve amd batarsa garantisi falan çok zor olur . Ayrıca amd sana hayal kırıklığı yaşatır. Kesinlikle core 2 duo al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .WondercrafteR. -- 30 Temmuz 2007; 11:05:16 >
  • E6750
    P35-S3
    2Gb dual channel yetecektir.

450$+KDV civarı birşey yapar.
  • amd kullanmayin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo

amd kullanmayin

Amd de kullanabilirsin ama tavsiye etmiyoruz,ileriye dönük update şansın yok yeni piyasaya çıkacak işlemcilerinde soket değişikliği olacağı için ilerde tekrar anakartını değiştirmek zorunda kalacaksın en iyisi C2D işlemcilere bak.
  • arkadaşlar lütfen saçmalamayın amd nin batması imkansız ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: wondercrafter

kesinlikle core 2 duo ile değiştir. Çünkü amd batıyor. Eğer işlemcini amd alırsan ve sorun çıkarsa ve amd batarsa garantisi falan çok zor olur . Ayrıca amd sana hayal kırıklığı yaşatır. Kesinlikle core 2 duo al.

AMD batıyo mu
    çocukluğumdan beri amd kullanırım ben ya, athlon xp > athlon s754 > athlon s939 > athlon x2 derken ve 4 gözle 4 çekirdek 3 ghz barcelona beklerken yapmayın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 31 Temmuz 2007; 11:07:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sistem güncelleme
    7 ay önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • core 2 duo
  • Amd 6000+ X2 almayı düşünüyorum fiyatları cok uygun geldi bana 300 ytl falan oluyor kdv si dahil . Siz ne düşünüyorsunuz???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.