Şimdi Ara

[Güncel] Nintendo'nun 3 boyutlu konsolu 3DS'i denedik! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
37.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shopto'ya göre mart 25'te piyasalarda. shopto'daki fiyatı da 230 €. Türkiyede 550-650 arası fiyat biçilir heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuuuuuuuuuu

ne zman çıkıyor

25 martta avrupya çıkıyor türkiyeyede ozamnlarda gelmesi bekleniyor
  • elin japonu yapıyor abi
  • türkiyede gene çok pahalı olcak ya of böyle ülkenin ben bi de o dediği destek noktasının hiçbiri olmaz türkiyede 3d yayınmış olduu... japonlar için o! bizde nerde o teknoloji amına barbar ortodoğu ülkesiyiz hala avrupalı die takılanlar var çok geriyiz çok
  • çok güzel olmuş ama bu özellikler bizi bozar abi.
    3d yayın için çook beklemek lazım.
    sokakta aynı cihazı kullkanan birindede rastlamak zor olsa gerek
    belki bunlar olmasa fiyat düşerdi ama adamlar yapmış. japonlar kullanır artık
  • Güzel bir alet ama el konsolları ile işim olmaz bunu da almam büyük ihtimal. Artık Sony den bir atak bekliyoruz PSP 2 yi mi duyuracaksın ne yapacaksan yap artık.
  • nintendoya helal olsun ds ile el konsolunda harikalar yarattılar 3ds ile dahada coşacaklar.Sony hala el konsolunun grafik üzerine olmadığını anlayamadı sony gitsin sadece grafikli ama 0 oyun zevki veren aletler yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

türkiye'de nintendo'nun desteklediği kablosuz ağ noktaları yoktur diye düşünüyorum,umarım o kanalları izleyebiliriz.

nintendo zaten 3d hakkında uyarı yapmıştı,3 yaş altına yasaklanması gerektiğini belirtti ve oynayanların 1 saat oynadıktan sonra gözlerini 2-3 dakika dinlendirmelerinin yeterli olacağını söyledi.geçmiş yıllarda nintendo 3 boyutlu bir ev konsolu çıkarmıştı,şimdi ismini hatırlayamadım ancak 3 boyutu algılamak için kocaman bir başlık takmak gerekiyordu.bu başlık hem gözleri aşırı derecede yoruyordu,hem de bazı insanlarda boyun fıtığına kadar varan rahatsızlıklara ulaşıyordu.o günden beri nintendo konsolların sağlığı bozmaması konusuna çok özen gösteriyor ve çıkardığı her konsolda bolca uyarı bulunduruyor(ki bir çoğu gereksiz uyarılar,ne olur ne olmaz diye konmuş uyarılar) o yüzden bu teknolojinin uyarılarının da "ne olur ne olmaz" diye yapıldığını düşünenlerdenim,nintendo bir daha aynı riske girmek istemez.tabii elimizde tecrübe etmek lazım.

ayrıca 3d'leri kameralar algılayamadığı için nasıl reklam yapacakları da merak konusu.

umarım konsol başarılı olur ve oyun firmaları tarafından bolca oyunlarla desteklenir.

ağ noktası değil de channel olayı olur muhtemelen
    direk herhangi bir bağlantı noktası ile channel online olarak 3d kanala bağlanabilir

sanırım dediğiniz konsol virtual boy'du
    nintendo'Nun şu ana kadar çıkarttığı en başarısız konsoldu. 3 boyut yoktu ama dediğiniz gibi baş ağrısı, mide bulantısı yapıyormuş oynayan bir çok kişiye
    [Güncel] Nintendo'nun 3 boyutlu konsolu 3DS'i denedik!

3ds'in şu anda tek sıkıntısı batarya süresi
    3 boyut açıldığında sanırım 5-7 saat ya gidiyor ya gitmiyor
    fiyatı da amerika satış fiyatı 299$ olacak, ülkemizde isenortec sağolsun bilinmez

heh virtual boy'dunintendo'nun tarihinde ps1'in çıkışına izin vermesi ve kaset/disket ısrarıyla birlikte yaptığı en kötü 2-3 hamleden birisidirama ben 3d'si de var diye hatırlıyordum,yanlış hatırlıyorum herhalde

tüm özellikleri tam güç seviyesinde olunca 3-5 saat arası bir batarya süresi oluyormuş ve işin kötüsü nintendo şimdilik daha güçlü bataryalar satmayı düşünmediğini açıkladı.

yalnız avrupa'da fiyat 240-250 avro civarı(tabii her ülkeye göre değişeceğini söylediler ama ortalama fiyat bunlarmış),amerika'da ise 249 dolar,299 değil.

üstüne region lock olayı olacak 3ds'te,o daha da beter bir şey.

fiyat tüm nintendo ürünlerinde odluğu gibi güzel fakat bize ne kadar yansıyacak bakalım
    el konsollarını oldum olası severim, bu nesil bana bir daha psp'ye çıkar çıkmaz balıklama atlamamayı, ds'i de gözüm kapalı almayı gösterdi
    3d'sinde, yolda giderken onla bunla eşlesmesinde değilim
    ds'de oyun oynama sürelerinde 3 rakamlı saatleri gösteren rpglerine hastayım bu konsolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 21 Ocak 2011; 22:58:03 >

• hayatımın markası nintendo. bir zamanlar sadece zenginler kullanabiliyordu nintendo konsollarını, bizler de kara kutuyla idare ediyorduk. gameboy'un ilk çıktığı zamanı hatırlıyorum da, neredeeen nereye. birkaç gün arkadaşımdan ödünç almıştım gameboy'u da 2 gün aralıksız oyun oynamaktan gözlerim bozuluyordu neredeyse. belki hiçbir zaman en büyük olamayacaklar fakat benim gözümde hep en iyisi olacaklar.
  • Kameralardan 3d liği anlaşılmıyor, anlatımlarda da o hissi yaşayamıyoruz haliyle yani mutlaka her oyunsever eline alıp şu aleti denemeli.
  • 3d gözlüklüde olsa gözlüksüzde kullanılması gözü çok yoran bir teknoloji. 1 yıl sonra numaralı gözlükleride bedava verecek firmalar bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANOZ -- 21 Ocak 2011; 23:35:40 >
  • 3DS'le Taksim meydanında dolaşıcaksın bakalım bugün kaç 3DS'li yanından geçmiş? Japonya olsa yüzlerce ama burada anca hiç..
  • maşallah
  • DS almayı düşündüğüm için dikkatimi çekti ancak 600 tlden aşağı girmeyeceği aşikar DSi ler dahi 560 TL iken bu 650 tlyi bulabilir... Belki de daha fazlasını ama göz çok yoracağı kesin 2.00 miyopuz bunlarla 5.00 ı bulurum muhtemelen...
  • Çok güzel bir inceleme olmuş...

Devir gene değişiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

PSPnin işi gerçekten zor artık ama şu street bilmem ne olayı çok gereksiz gibi geldi ama ileride geliştirilirse bilmem

Bu arada kardeş çaktırmadan şöyle 1-2 dakika çekseydiniz ya merak ettim

Tabiiki de Türkiye için çok gereksiz gelebilir ama Japonyada, Amerika'da vb. neredeyse herkesin bir DS i olduğu için dışardan bir sürü insanın DS iyle haberlerşmesi, bilgi alması vb. mümkün.
  • Helal olsun adamlara, psp' yi ezmiş..
  • harbiden 10 numara bi alet. ınsallah fiyatıda makul tutulurda elımızde goruruz.
  • yakındır psp2 verir ayarı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.