Şimdi Ara

[Güncel] Nintendo'nun 3 boyutlu konsolu 3DS'i denedik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
37.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nintendo'nun yeni nesil 3 boyutlu konsolu gözlüksüz 3 boyut deneyimi sunuyor. 3DS ön incelemesinde konsol ile gelecek olan yeni özellikleri aktarıyoruz.

• İnceleme İçin Teşekkürler
  • daha çıkmadan satış rakamlarını darma duman edeceği kesin olan konsol
  • Ses berbat? Hiç bir şey anlaşılmıyor.
  • İşyerinde olduğum için izleyemiyorum ama akşama hemen izlicem ileyenler yorumarını yazarlarsa sevinirim
  • hemen izliyorum
    edit: çok güzel bi ön inceleme olmuş merakım daha da arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vico -- 21 Ocak 2011; 20:36:50 >
  • amsterdam mı? ooo süper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence müthiş bir konsol olmuş.
  • Ses yok videoda..
  • Teşekkürler uyku modundaki ozelikleri sevdim :)
  • gzl
  • İzliyorum. Teşekkürler Mesut!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 21 Ocak 2011; 14:26:45 >
  • türkiye'de nintendo'nun desteklediği kablosuz ağ noktaları yoktur diye düşünüyorum,umarım o kanalları izleyebiliriz.

nintendo zaten 3d hakkında uyarı yapmıştı,3 yaş altına yasaklanması gerektiğini belirtti ve oynayanların 1 saat oynadıktan sonra gözlerini 2-3 dakika dinlendirmelerinin yeterli olacağını söyledi.geçmiş yıllarda nintendo 3 boyutlu bir ev konsolu çıkarmıştı,şimdi ismini hatırlayamadım ancak 3 boyutu algılamak için kocaman bir başlık takmak gerekiyordu.bu başlık hem gözleri aşırı derecede yoruyordu,hem de bazı insanlarda boyun fıtığına kadar varan rahatsızlıklara ulaşıyordu.o günden beri nintendo konsolların sağlığı bozmaması konusuna çok özen gösteriyor ve çıkardığı her konsolda bolca uyarı bulunduruyor(ki bir çoğu gereksiz uyarılar,ne olur ne olmaz diye konmuş uyarılar) o yüzden bu teknolojinin uyarılarının da "ne olur ne olmaz" diye yapıldığını düşünenlerdenim,nintendo bir daha aynı riske girmek istemez.tabii elimizde tecrübe etmek lazım.

ayrıca 3d'leri kameralar algılayamadığı için nasıl reklam yapacakları da merak konusu.

umarım konsol başarılı olur ve oyun firmaları tarafından bolca oyunlarla desteklenir.

• ds ortalığı mahvetti bakalım bu cihaz ne yapacak şuan için piyasanın altını üstüne getirecek gibi duruyor ama bakalım artık umarım yüksek bi fiyattan çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

türkiye'de nintendo'nun desteklediği kablosuz ağ noktaları yoktur diye düşünüyorum,umarım o kanalları izleyebiliriz.

nintendo zaten 3d hakkında uyarı yapmıştı,3 yaş altına yasaklanması gerektiğini belirtti ve oynayanların 1 saat oynadıktan sonra gözlerini 2-3 dakika dinlendirmelerinin yeterli olacağını söyledi.geçmiş yıllarda nintendo 3 boyutlu bir ev konsolu çıkarmıştı,şimdi ismini hatırlayamadım ancak 3 boyutu algılamak için kocaman bir başlık takmak gerekiyordu.bu başlık hem gözleri aşırı derecede yoruyordu,hem de bazı insanlarda boyun fıtığına kadar varan rahatsızlıklara ulaşıyordu.o günden beri nintendo konsolların sağlığı bozmaması konusuna çok özen gösteriyor ve çıkardığı her konsolda bolca uyarı bulunduruyor(ki bir çoğu gereksiz uyarılar,ne olur ne olmaz diye konmuş uyarılar) o yüzden bu teknolojinin uyarılarının da "ne olur ne olmaz" diye yapıldığını düşünenlerdenim,nintendo bir daha aynı riske girmek istemez.tabii elimizde tecrübe etmek lazım.

ayrıca 3d'leri kameralar algılayamadığı için nasıl reklam yapacakları da merak konusu.

umarım konsol başarılı olur ve oyun firmaları tarafından bolca oyunlarla desteklenir.

ağ noktası değil de channel olayı olur muhtemelen
    direk herhangi bir bağlantı noktası ile channel online olarak 3d kanala bağlanabilir

sanırım dediğiniz konsol virtual boy'du
    nintendo'Nun şu ana kadar çıkarttığı en başarısız konsoldu. 3 boyut yoktu ama dediğiniz gibi baş ağrısı, mide bulantısı yapıyormuş oynayan bir çok kişiye

3ds'in şu anda tek sıkıntısı batarya süresi
    3 boyut açıldığında sanırım 5-7 saat ya gidiyor ya gitmiyor
    fiyatı da amerika satış fiyatı 299$ olacak, ülkemizde isenortec sağolsun bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 21 Ocak 2011; 14:36:22 >

• Arkadaşlar videoda ki sesi duyabileneniz var mı?
  • Vay anasını 3D ye alıştırma turları atarken şimdide 3DS çıktı hadi hayırlısı bakalım.
  • ses bozuk çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar videoda ki sesi duyabileneniz var mı?

Bende her hangi bir problem çıkarmadı ses konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

türkiye'de nintendo'nun desteklediği kablosuz ağ noktaları yoktur diye düşünüyorum,umarım o kanalları izleyebiliriz.

ağ noktası değil de channel olayı olur muhtemelen
    direk herhangi bir bağlantı noktası ile channel online olarak 3d kanala bağlanabilir

sanırım dediğiniz konsol virtual boy'du
    nintendo'Nun şu ana kadar çıkarttığı en başarısız konsoldu. 3 boyut yoktu ama dediğiniz gibi baş ağrısı, mide bulantısı yapıyormuş oynayan bir çok kişiye

3ds'in şu anda tek sıkıntısı batarya süresi
    3 boyut açıldığında sanırım 5-7 saat ya gidiyor ya gitmiyor
    fiyatı da amerika satış fiyatı 299$ olacak, ülkemizde isenortec sağolsun bilinmez

heh virtual boy'dunintendo'nun tarihinde ps1'in çıkışına izin vermesi ve kaset/disket ısrarıyla birlikte yaptığı en kötü 2-3 hamleden birisidirama ben 3d'si de var diye hatırlıyordum,yanlış hatırlıyorum herhalde

tüm özellikleri tam güç seviyesinde olunca 3-5 saat arası bir batarya süresi oluyormuş ve işin kötüsü nintendo şimdilik daha güçlü bataryalar satmayı düşünmediğini açıkladı.

yalnız avrupa'da fiyat 240-250 avro civarı(tabii her ülkeye göre değişeceğini söylediler ama ortalama fiyat bunlarmış),amerika'da ise 249 dolar,299 değil.

üstüne region lock olayı olacak 3ds'te,o daha da beter bir şey.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.