Şimdi Ara

[Güncel] Nintendo'nun 3 boyutlu konsolu 3DS'i denedik! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
37.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek kelime ile olağanüstü olacak
  • Oldukça iyi gözüküyor...
  • aklımda bir soru var normal ds oyunlarını 3ds çalıştıracak ama ds her oyun için farklı friend code olacak ozaman onları nasıl online oynayacağız??

birde normal ds oyunları kaç lira?
  • gercekten cok fene olmus.
  • Çok almak istiyorum bu aleti ya, ama şu an hiç uygun değilim
  • o cihaz bende olsun ben uyku moduna almamki onu mesut bey Street Fighter fanatiğim ben batarya dayanmaz bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 25 Ocak 2011; 0:01:46 >
  • 3ds alacağım il oyun street fighther olucak bende çok severim friend codede kapışırız
  • Nintendo 3DS i kismetse almak istiyorum ama ilk versiyonunu degil . Oncelikle handled dedigimiz konsollarin pil omru cok muhimdir ki 3ds 3-5 saat arasi daha ilk bu sebepten ikinci versiyonu beklemek gerekiyor , ikinci sebep oyun kitligi ilk etapta cikis oyunlari cok vasat zeldalar mariolar cikinca super olacaktir , son ve ucuncu sebep ise 3D olayini daha oturtacaklardir cihazi oynayip test edenlerin soyledigine gore 3D acik halde iken eliniz titrer veya cihazi oynatirsaniz (arabada giderken vs .. ) ekran bulaniklasip sallaniyormus gozunuzun tekrar 3d algiyi almasi birkac saniye suruyor ve bu gozu baya yoruyormus - PSP2 ilk alacagim handled konsol olur 3DS i ise bir sonraki sene alirim insallah - ilk psp en buyuk hatamdi fakat psp2 cok farkli olacaga benziyor bekleyip gorelim
  • Teknolojide Çığır Açabilitesi Yüksek Bir Alet.Japonlara Teşekkürler.Fakat Sony'nin Bunun Altında Kalmayacağı Kanaatindeyim..Psp 2 İle Neleri Vaad Edebilecek Merak Ediyorum Doğrusu Arkadaşlar.
  • harika bi konsol olmuş kesinlikle almayı düşünüyorum
  • Beyler videonun başındaki oyun MGS3'ün son anlarıydı. E Street Fighter IV gibi oyunlarda zaten bu jenerasyonun oyunları. Hani tamam oyunlara bakarsak PSP ile kıyaslanmaz bile ama yine oyunlara bakarsak bu alet çıkmak için geç kalmadımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar videoda ki sesi duyabileneniz var mı?

bir kaç denedim ama açılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 24 Ocak 2011; 0:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliMemo3.5

Nintendo 3DS i kismetse almak istiyorum ama ilk versiyonunu degil . Oncelikle handled dedigimiz konsollarin pil omru cok muhimdir ki 3ds 3-5 saat arasi daha ilk bu sebepten ikinci versiyonu beklemek gerekiyor , ikinci sebep oyun kitligi ilk etapta cikis oyunlari cok vasat zeldalar mariolar cikinca super olacaktir , son ve ucuncu sebep ise 3D olayini daha oturtacaklardir cihazi oynayip test edenlerin soyledigine gore 3D acik halde iken eliniz titrer veya cihazi oynatirsaniz (arabada giderken vs .. ) ekran bulaniklasip sallaniyormus gozunuzun tekrar 3d algiyi almasi birkac saniye suruyor ve bu gozu baya yoruyormus - PSP2 ilk alacagim handled konsol olur 3DS i ise bir sonraki sene alirim insallah - ilk psp en buyuk hatamdi fakat psp2 cok farkli olacaga benziyor bekleyip gorelim

2005'ten bu yana 4 tane DS versiyonu karşımıza çıkıyor. Yıla göre hesaplarsak her 1,5 seneye 1 DS aleti düşer. Sen 2. versiyon derken 3ds den sonra çıkacak versiyonu kastediyorsun anladığım kadarıyla. Psp2 den hiç haberim yok. O yüzden bana 1,75 sene daha beklemek mantıklı gelmiyor.

Şuan da Ipod Touch 4 le Nintendo 3ds arasında kaldım. Biliyorum bu kıyaslamayı yapmak doğru olmaz ama birini seçmem gerek. Kitlendim kaldım. Dün az daha Nintendo Wii alıyordum :D

• teşekkürler
  • shopto 199€ya preorder almaya başladı
  • Hakkımda olumsuz hiçbir şey düşünemiyorum :)
  • Guzel ama home button ve analog bana biraz PSP kopyasi gibi geldi... nintendo PSPye ayari cekmeyi basardi ama Sony'ye 3DS'e ayari cekmesi icin 3, tas catlasin 4 ay veriyorum.

-DS'in PSP'ye ayari ektigini soyleyen insanlara: en son PSP bir facia olabilir ama ilk PSP kesinlikle DS'e ayari cekti-
  • benim yerime 5 vakit namazda kılıcaksa neden olmasın :D
  • aletin en sevdiğim özelliği 2 ye katlanıyor olması !
    bu şekilde kullanmak istediğiniz zaman açıldığında
    kullanım alanı 2 kat daha büyük alana ulaşıyor ! :)

bunu PSP = Psp GO da sürgü klavye ile yapmaya çalıştı
    ama malesef ekranı dışa doğru baktığı için
    Psp kullanıcıları sanki barbi oyuncak bebek misali barbi gardolabını yanında taşır gibi
    Psp için koruyucu Psp kılıfınıda yanında taşımak zorunda kalıyor olması kullanım kolaylığı için
    eksi bir not bi bir şey olmaz diyerekten Psp sini cebinde taşıyanlar sadece o cepte Psp taşısa bile

bir çok Psp kullanıcısının kadife pantolon giymediği dahası kadife pantolon giye bile
    çeplerin iç astarının kadife olmadığı için zamanla cebe koyarken ve cepten çıkartırken en başta gözle görülmeyecek seviyede sürtünme neticesinde zamanla aşınma özellikle ekranda hafif çiziklerinin ortaya çıkacağı inkar edilemez

tabi bu çizikleri sanki bir savaş madalyası misali ben bunu böyle seviyorum diyenler var

tabiki kullanılmış çizikler içinde duran bir ürün moda fotoğrafı çekenler ve profesyonel fotoğrafçılar için güzel bir atölye çalışması olsada uzun lafın kısası ben alacağım el konsolunda özellikle ekranda çizik istemiyorum

umarım bu konuda SONY de akıllınır ! ve bundan sonraki Psp lerde menteşeli 2 ye katlanır bir model geliştirir

umarım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.