Şimdi Ara

[Güncel] Nintendo'nun 3 boyutlu konsolu 3DS'i denedik! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
37.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başarılı bir konsol olcağa benziyor çok satılır bence :D
  • çok çok iyi ama grafikleri biraz daha geliştirlerse daha iyi olabileceğini sanıyorum. O yüzden şimdilik psp2 daha iyi.
  • Cihaz güzelmiş
  • evet gerçekten güzelmiş özellikle uyku modu harika olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

bu nedir ye erkezde bi büyüme merağı büyüklük taslama biri gelir şu çocukca diğeri gelir bu oyunu 3 yaşındaki kardeşim oynamaz arkadaşlar hayatınızın en güzel dönemi ne zamandı yüzde 90nımız ki hele ateri ile büyüdüğümüzü düşünürsek çoçukluğumuz nedir o zaman bu içimizdeki çocuğu ölüdrmek büyük görünmeyi marifet sanmak ilgini çekiyorki bu sayfadasın ee o zaman ne diye çocukca diye mesaj atıyorsun. arkadaşların çoğuda karşılaştırma yapmışta nintendo nerde sony nerde nintendo130 yıllık firma ki itine dök karakteri var bir çok holywood starından ünlü sony ise en güçlü oyun bilgisayarlarını üretmekten başka bişey yapmıyor ki ps3e konsol diyemiyorum bilgisayar çünkü bence sony ps1 den sonra konsoldan çıktı çünkü konsolu konsol yapan oyundur sony ps1 de nintendodan baya ünlü oyun çalmıştı kendi güçlü karakterlerde oluşturmuştu ama ps2 özelikle ps3 de bilgisayara çıkan oyunların çıktığı tvye bağlanan pc oldu ps1 i özlüyorum ki 6 sene bir fiil kullandım sony ps1 de ki stratejisine dönmez ise a

Sony konsollardaki internete girebilme özelliği, extra bir özelliktir. Kimseye bir zararı yoktur. Anca sizin gibi biri çıkar da konuşur.

• yine de psp2 derim
  • gerçekten güzel bir inceleme ama bir ricam var
    anladığım kadarıyla bir konsol haberi olduğu için tüm konsol bölümlerinde bu haber çıkıyor
    zaten psp kullananlar nintendo kullananlara yeterince sataşıyo "bebe oyunları" "kardeşim oynamaz" "psp ezer" gibi
    ricam sadece o konsolun bölümünde o haberin görünmesi öbür türlü alet iyi olsa bile karşıt görüşlü biri "değmez parama yazık diğer konsol ezer" gibi yorum yapıp okuyanlarda olumsuz etki yaratabiliyor
  • Çok güzel görünüyor ya. Belki alabilirim.
  • alet güzelmiş
  • bu alet harika olmuş ya
  • Ya millet genelide genç neslimiz bir şey bilmeden konsol savunmuyor mu yada özelliklerini !

Değerli Genç arkadaşlarım !!! DS deki 3D ne sizin sinemada nede TV lerde ki gibi olan bir teknoloji !

Dışaıya değil içeriye doğru derinlik hissi verir sadece isteyen gider markası aklımda değil fuji miydi yada başka markanın Kamerasını electro world de bakar aynı teknoloji içeride 3D dışa doğru değil bunu bilin öyle yorum yapıp konuşun reklam yapın !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_3S_lim
    Ya millet genelide genç neslimiz bir şey bilmeden konsol savunmuyor mu yada özelliklerini !

Değerli Genç arkadaşlarım !!! DS deki 3D ne sizin sinemada nede TV lerde ki gibi olan bir teknoloji !

Dışaıya değil içeriye doğru derinlik hissi verir sadece isteyen gider markası aklımda değil fuji miydi yada başka markanın Kamerasını electro world de bakar aynı teknoloji içeride 3D dışa doğru değil bunu bilin öyle yorum yapıp konuşun reklam yapın !

Aynca anca belirli bir noktadan bakinca 3D özelliğini algilayabildigimizi okudum yabancı bir sitede ne kadar doğru bilemem.
  • ama nintendo bazı zamnlar dışa doğruda olacağını söylüyor
  • Hadi yaa Şuan ağlıyorum. Eğer gerçekten öyleyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Hadi yaa Şuan ağlıyorum. Eğer gerçekten öyleyse

Hoşgeldin
  • Bakıyorum da, "İçe doğru 3D", "dışa doğru 3D" gibi değişik terimler türemiş forumda. Asıl siz yapmayın etmeyin. Dışa doğru 3D nedir ya? 3D denilen teknoloji zaten derinlik hissini vermeye çalıştığı için, ekran boyutu buna müsaade ettiği kadar görüntü size yakın gözükür. Siz sinemaya gittiğinizde perde çok büyük olduğu için, (ve gidin bir de en öne oturun) izledikleriniz sizin burnunuzun dibindeymiş gibi hissedersiniz.Arkaya oturduğunuzda ise görüntü burnunuzun dibine kadar gelmez. Çünkü gözünüzün gördüğü açı perdeyi taşar,perde küçük kalır. Nitekim, bu derinlik hissini çok daha iyi hissedebilmeniz için, IMAX sinemalarında perdeler küreseldir! Böylece gözünüzün görebileceği maksimum açı, küresel perde sayesinde perde dışına taşmaz ve en sağlam 3D yi IMAX sinemalarında izlersiniz.

Engadget da 3DS üzerine yazılmış bir çok inceleme okudum ve bu yazılarda ekrandaki 3D teknolojisinin tıpkı Real D sinemalarındaki gibi etkili olduğu söyleniyor. İçe doğru dışa doğru tabirleri yerine "derinlik" terimini kullanmak daha mantıklı. 3DS in ekranı daha büyük olsaydı, daha etkili derinlik hissi verebilirdi.
    Nitekim zaten gözün 3D algılama prensibi aynı, sol göze farklı frame, sağ göze farklı frame. Ha Real D tekniği bunu farklı frekanslarda gönderilen frameler sayesinde yapıyor ve gözlük ile bir nevi filtreleme yapılıyor. Nintendo 3DS de ise parallax barrier tekniği kullanılıyor. Belli bir açıdan baktığınızda sol gözün gördüğünü sağ göz görmüyor ve tersi durum. Bu yüzden etkili 3D için ekrana tam karşıdan bakmak gerekiyor.

• arkadaşlar dışa doğruda 3d gösteriyo helede gece karanlıkta düzgün açıyla oynayın 3dnin allahı yani accaip bişey ama her oyunda 3d okadar iyi değil en iyi 3d bence starfoxda sonra zelda skylanders fln diye gider.
  • 3Ds'i Nintendoya postaliycam. Yemin ederim tozdan mahvoldu, oyun yok oynayacak. Tam bir fiyasko oldu 3DS...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

3Ds'i Nintendoya postaliycam. Yemin ederim tozdan mahvoldu, oyun yok oynayacak. Tam bir fiyasko oldu 3DS...

Arkadasim oynayacak oyunmu yok. :D zelda,starfox,nintendogs,star wars,ssf4,pokemon rumble blast (dun cikti) kasimda bir suru guzel oyun cikacak :O onumuzdeki 3 ayda mari 3d land,mario kart7,sonic generation, ms olympic 2012 london,monster hunter 3g falan :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

3Ds'i Nintendoya postaliycam. Yemin ederim tozdan mahvoldu, oyun yok oynayacak. Tam bir fiyasko oldu 3DS...

Arkadasim oynayacak oyunmu yok. :D zelda,starfox,nintendogs,star wars,ssf4,pokemon rumble blast (dun cikti) kasimda bir suru guzel oyun cikacak :O onumuzdeki 3 ayda mari 3d land,mario kart7,sonic generation, ms olympic 2012 london,monster hunter 3g falan :D

Saydigin oyunlarin cogunu oynadim...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.