Şimdi Ara

...:::GÜNCEL PSP FİYATLARI:::... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
43.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psp toysrus'ta 499 YTL. Ayrıca garantili sattığını iddia eden kişi veya dükkanlardan sony eurasia logolu garanti belgesini isteyiniz, aksi halde çok uğraşırsınız
  • fiyatlar nasılda farkliya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 3 Ocak 2006 7:28:06 >
  • Evet son fiyatlar neler arkadaşlar. Bakın almak isteyenler var. Dört gözle fiyat bekliyoruz
  • 2gb pro duo 153 YTL Teknoselde
  • psp valuepack sıfır 360 ytl
    4gb orjinal sandisk 175 ytl
    2gb sony memory stick 65 ytl

hepsi bende satılıktır

isteyenler pm ile ulaşsınlar ya da
    msn: halil_sogukkanli@hotmail.com
  • forumda kopya oyun film satışı yasak diye biliodum.yasak değilse bende bişiler yapayım bari.
  • msj'i sildim owemya. bazen reklam gibi oluyo k.bakmayin forum ahali
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal4891

doğubankta fiyatlar 390 ve370 garanntililer 500 versiyon 1.5 2 yıl garanti

Ya bu psp ler ilk ciktiginda bu kadar ucuzmuydu?Ucuzdu da simdi neden bu kadar pahali?Eskiyen bi urunun fiyatinin dusmesi gerekmez mi?
  • 350 ytl sifir. value pack. isteyen pm.p atsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

izmir, olbim bilgisayar: 1gb ms pro duo = 170 ytl 6 taksit, sonraki aydan itibaren ödeme..

Heh, tee o günlerde 1 gb ms'ye bu parayı vermiştim ama 5 ay beklemiştim tabi kopya oyun imkanı çıkıp ms'yi alana kadar, değmişti doğrusu..
  • Selam millet Mart ayının ilk haftasında DOĞUBANKTAN Value Pack aldım.....

Sony PSP Value Pack + 2 GB sony MS + 2 Oyun(iso yüklettim) + Ekran koruyucu = 400 YTL

PSP > 350 YTL

2 GB MS > 40 YTL

Oyun + Ekran koruyucu > 10 YTL

Almadan önce yaklaşık 1 hafta süre kadar piyasayı arştırdım kadıköyü bakırköyü kısacası istanbulu alt üst ettim en uygun ve en sağlam mal doğubakta ....

• arkadaşlar selam...elimde psp value pack (kulaklık,32mb kart+japon malı makina) +1gb orj hafıza kartı mevcut...satmak istiyorum aşağı yukarı ne kadara satılır?
    piyasayı araştırdım ama yinede burdaki prof. arkadaşlarında fikrini almak istedim...ayrıca ds lite alıp denemek istiyorum...bana psp den daha çok hitab ettiğini düşünüyorum..çünkü psp de bile psp oyunu yerine gba emu ile gba oyunu oynayan biriyim...bu sebepten bi satıcı ile anlaştım.psp yi verip(takas)+150ytl daha verip ds lite alma şansım var...(spot ve sıfır)...sizce parasal olarak mantıklı mı yoksa kazık mı yerim bana yardımcı olursanız sevinirim.ii oyunlar herkeze...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceanlama -- 8 Nisan 2007; 19:31:13 >
  • Psp + 32 mb orj mmry stick (pspnin) + sarj aleti + bi tanede koruma kilifi 180 dolara satilirmi?
  • BEN VALUE PACK VE 6 İSO OYUNU 350 MİLYONA ALDIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: burem

BEN VALUE PACK VE 6 İSO OYUNU 350 MİLYONA ALDIM

..da nerden aldınız keşke onuda paylaşsaydınız
  • value pack icerikli sifir psp ler 350 ytl arkadaslar. versiyonu kopya oynamaya musait.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13468323/tm.htm

buyrun arkadaşlar 330 YTL ye satıyorum...
  • 400 ytl başak tekno market
  • 348 ytl platinelektronik
  • Şu anda fiyatlar ne kadar?200 liraya Fat PSP olduğu iddiası doğru mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.