Şimdi Ara

Güncel sistemimi nasıl yükseltmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok uzun zaman oldu hiçbir sistem almadım yüksetlmedim şimdide oyunlarda ve webde gezerken bile zorlanan bir bilgisayarım var.Şimdiki sistemimi nasıl güncellemeyim yoksa yeni bir sistem mi satın almalıyım ?
    Sistemim şu şekilde :
    Gigabyte Ga-G31-MS2l
    İntel quad core q6600
    1 Gb ram
    Ati hd3850 grafik kartı

Esasen işlemciden çok memnunum sizce iyi bir lga 775 kart alıp ram takviseyi yapmam ne kadar mantıklı olur ? Mac mini almayı düşünüyorum yoksa o fiyata iyi bir wind. toplamayalıyım.

• meşhurkeladam kullanıcısına yanıt
    kaç para ayırdın onu söyle ben sana yazayım sistemi.
  • şimdi hocam fazla bütçe yoksa işlemciyi oc et 2x2 800 mhz ddr2 ram al ekran kartı olarakta hd 7770 alın power düşükse minimum 500 watt power alın böyle birşey günümüz oyunlarını mediumda rahat oynatır ha daha iyi birşey istiyorsan komple yenileyeceksin sistemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe olarak 1000-1500 arası birşey düşünüyorum
  • AMD FX X6 6350 Soket AM3+ 3,9GHz 14MB Cache 32nm İşlemci 338 TL
    GIGABYTE 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart 251 TL
    CORSAIR 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Bellek 128 TL
    XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA 214 TL
    POWERCOLOR HD7850 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı 355 TL
    SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 155 TL

1441 TL -www.vatanbilgisayar.com
  • Eels kullanıcısına yanıt
    arkadaşım genelde hep intel kullandım bu zamana kadar çok sık hackintosh kurdugum için işlemci olarak intelden başka alternatif düşünmüyorum.yorum için teşekkürler
  • bu sistem çok güzel ve bir kaç yıl rahat götürür. en de buna benzer bir sistem yazacakatım ama arkadaş erken davranmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: meşhurkeladam

arkadaşım genelde hep intel kullandım bu zamana kadar çok sık hackintosh kurdugum için işlemci olarak intelden başka alternatif düşünmüyorum.yorum için teşekkürler

Bu bütçeye intel ile oyun bilgisayarı olmaz hocam.
  • Benim için oyundan ziyade işlemlerimi rahat yapabilmek önemli hocam örnegin ftpden dosya yollarken torrent aşşagıda bişey çeker ben dreamwiever kullanırım gibi yani stabilite çok önemli o yuzden ilk mesajımda dedigim gibi bir mac mini almak mantıklı bir şeçim mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.