Şimdi Ara

Güncel tam otomatik kahve makinesi arıyorum. (2022)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Normalde french press kullanan biriyim.

Tam otomatik makine alma amacım:

Günde 1 kez amerikano tarzı kahve

haftasonu 1 normal 1 köpüklü veya misafir gelirse max günde 3-4 kahve yapacağım.

Sorunsuz, lezzetli kahve yapan makine arıyorum.

Philipsin çok fazla modeli var, bazıları Siemens öneriyor, delonghi diyen var.

Bütçem 4000-7000 arası diyebilirim.

Teşekkürler.

• Aynı durumdayız :) Philips EP 2220/10 uygun fiyatlı gibi duruyor fakat uzun vadede kaliteyi bozuyor diyenler var.
    Melitta marka ürünler de iyi diyenler var. Çıkamadım işin içinden. Bana americano ve/veya filtre kahve yeterli oluyor da eşim içmiyor bunları.
    Taze çekilmiş kahve daha iyi olacağı için ya öğütücülü filtre kahve makinası alacağım dedim fiyatta çok uçmadan. Yada ev için herkes kullansın diye tam otomatik...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Bulabildiniz mi iyi bir makine. Ben normalde delonghi combo kullanıyorum 10 yıl oldu belki daha fazla. Ben zaten filitre kahve içiyorum sadece ama eşim latte içiyor. Saatlerce kahve demlenecegine bari otomatik makine alayım dedim. Hatta philips makinede karar kıldım ancak burada arastirinca kullanımı bakımı zahmetli geldi gözüme. Yine delonghi mi alsam böyle yağdı silikondu oydu buydu uğraştırmayan uzun ömürlü otomatik makine arıyorum ben de. Tavsiye bekliyorum.

• nankara N kullanıcısına yanıt
    Ben aldım iyi gidiyoruz ya. Gün aşırı yapmıyoruz haftada 2 3 yani. Temizliği basit. Slikonu bulmak lazım uzun vade için. Bide conta bozuluyor zamanla bu tür makinalarda. Conta takımı satılıyormuş videoları izlemiştim.

• Pandemi öncesinde eve Philips EP 2220/40 almıştım. Sorunsuz kullanıyorum yıllardır. Günde en az iki latte, bir de americano yapıyoruz.

Harici bir süt haznesine hiç gerek yok bence. Modellerin çoğunda fiyatı 1.5 katına çıkartıyor bu ek parça. Onun yerine kenardaki aparat ile kendiniz de 1 dakikada sütü ısıtıp köpürtebilirsiniz.

Doğru kahveyi de seçerseniz damak tadınıza göre, bence bu cihaz yeterli olacaktır.

• Arkadaslar bende almayi dusunuyorum tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Kahve makinaları ile ilgili son durum nedir? Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar, eq500 classic almayı düşünüyorum indirimle 16k tl ye geliyor. Şu an bu fiyata alternatif bir şey var mı yoksa doğru seçim Siemens mi sizce? (tek kafa karışıklığı sütü sıcak veremiyor denmesiydi onun dışında hepsi aynı gibi geliyo bana)

• arkadaşlar Grundig yarı otomatik kc5530 düşünüyorum ben de ne dersiniz . 4 kahve seçeceği var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.