Şimdi Ara

[Güncelleme 2] Turkcell Türk Telekom’un tırnağı olamaz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abartı değil hocam 3 operatörden de hattım var şu an. Diğer ikisini data hattı biyetine kullanıyorum turkcell normal numaram. Yaşadıklarımı yazdım bizzat.
  • Korona önlemlerinden dolayı #EVDEKAL döneminden beri yani yaklaşık 1 aydır taahhütlü Turkcell hattımda internet hızı da malesef eskiye göre yarı yarıya düştü. Tabi ki bu insanların yoğun internet kullanımıyla ilgili.
    Yalnız çift 4.5G hatlı telefon kullanmaktayım ve diğer hattım da Turk Telekom taahhutlü faturalı bir tarife. Turkcell interneti sıkıntılı olunca hemen Turk Telekom hattına geçiş yapıp aynı sayfaları açmaya çalıştığımda sayfalar hızlı açılıyor. Yani korona yoğunluğunda internet hızı en kötü etkilenen sanırım Turkcell.
    Sürekli kullandığım nPerf ve Oakla Speedtest ile de kontrol ettiğimde daha önceleri 80-110 arası gelen TurkCell hızı artık 30-50 arası genellikle.
    Turk Telekom ise evimde zaten iyiydi,90-120 arası geliyordu koronadan önce,artık Turk Telekomda da düşüş olsa da fazla düşüş yok,70-90 arası çıkıyor genellikle.
    Sanırım bulunduğum konumda mobil internet kullanan fazla Turk Telekom abonesi yok. Hiç bir operatörü holiganca savunmak yada eleştirmek doğru değil;gerçekleri yansıtmak lazım. Turkcell internet kullanan abone fazla olduğu için hızlar düştü. Turk Telekom kullanan fazla olmadığı için yoğunluk ve dolayısıyle hızlarda çok sıkıntı oluşturan düşüşler olmadı.
    BU DÜŞÜNCEMİ TÜRKİYE'nin HER YERİ İÇİN GENELLEMİYORUM.İSTANBUL ŞİŞLİ'de ARAÇ TRAFİĞİ ÇOK AKTİF VE YOĞUN OLAN BİR CADDENİN 40 METRE YAKININDA OLAN İKAMETİM İÇİN GEÇERLİ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben üç firmanında bir birine göre daha iyi yada daha kötü yerler olabileceği gerçeğini kabullenmiş durumdayım, tt yada turkcell arasında pek bir fark görmüyorum ancak vodafonun yıllardır çözmediği şarj sorunu ve olmayan müşteri hizmetleri nedeniyle üstüne para verse bir daha kullanmam...
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Evet vodafoneda maalesef şarj sorunu mevcut. Pass paketler için kullanıyorum vodafoneu. Şehir dışına çıktığım zaman çok iyi oluyor.
  • kaç yıl oldu nasıl en ufak bir düzeltme yapmaz bu adamlar aklım almıyor, gerçi bu vodafone almanyada da kötüydü, avusturalyada da kötüydü UK dışında iyi olduğu yer sanırım yok...
  • Yani sorunlar vs olabilir fakat konuda turkcell en kötüsü vs demekte ilginçmiş.

• quote:

Hangi akla hizmet 1800 mhz frekansı kullanırlar binaların yoğun ve yüksek olduğu yerde anlamıyorum.

Hocam bu kısım dikkatimi çekti. Bulunduğum yerde genelde üç katlı apartmanlar hep. Eve girince de internet gidiyor zaten bir diş çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 19 Nisan 2020; 2:59:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim burda 8-33 arası değişiyor katlar ama genelde 16-17 kat oluyor. Bi bakın hangi band ile bağlanıyor sizde. Ama çözümü yok sonuç olarak taşımak tek çare.
  • Hangi band ile bağlandığını nasıl anlayacağım?

samsungda *#0011# appleda da *3001#12345#* menüsü içinde band yazar hocam. 3,7,20 gibi
  • Bu mu hocam 20 yazıyor.
    [Güncelleme 2] Turkcell Türk Telekom’un tırnağı olamaz!

yok hocam serving cell infoya gireceksiniz orada freq band indicator yazıyor.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Meşhur iki tipi de Allah’a şükür atmışlar, biri hemen geri dadanmış başka nick ile diğerinden henüz ses yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Karantinaya almışlar gördüğüme göre
    fenasınız

• konuyu acan arkadas şaka yapiyor olmali türkcell gibi bir kaliteli hizmet sunan bir oparator daha yok

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Ağustos 2020; 21:47:51 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Ağustos 2020; 21:47:39 >
  • [Güncelleme 2] Turkcell Türk Telekom’un tırnağı olamaz!

Hı hı Tırnağı olamaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.