Şimdi Ara

[Güncelleme 2] Turkcell Türk Telekom’un tırnağı olamaz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Ağustos 2020; 21:47:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gördüm değer beni ilgilendirir alınabiliyormuş demi yazdığın olmuyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekom her yerde çekmez ....
    bulunduğunuz yerde türk telekom 3g - 4g iyi çekiyorsa şanslısınız demektir ..
    ben rize , iyidere - ikizdere yolu üzerinde güneyce köyü yakınlarındayım ..
    mesela bizim buralarda türkcel 3g yi 2013 de , vodafone 2014 de , türk telekom ise 2017 kasım ayında ancak 3g yi getirdi .
    türkcell 2018 kasım ayında 4g yi , vodafone 2019 nisan ayında 4g yi getirdi
    2020 yılındayız türk telekom 4g bizim buralarda kırsal vericilerde hala yok .. ne zamanda geleceğini bilmiyoruz
    öyle türk telekom çekipde türkcellin çekmediği yerler çok az olur
    türk telekomu 3g - 4g ikizdere vadisinde vericilerden uzaklaşınca neredeyse hiç göremezsiniz ..
    türkcell ve vodafone 3g - 3g ise vadide türkcell % 90 , vodafone 80 iyi çeker ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • formula 1 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Ağustos 2020; 21:47:3 >
  • göremezsiniz diyorsun sonra sana delilleriyle gerçekleri yazınca avutmuş mu oldum yani
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 24 Ağustos 2020; 21:46:51 >
  • Türk telekom iyi dersiniz anlarım da Turkcellden daha iyi demek turkcelli bu kadar karalamak. Yazdıklarınıza sadece kendiniz inanıyorsunuz muhtemelen. Konusu geçen hatları herkes kullanmıştır ve herkes hangi firmanın ne kadar iyi ya da kötü olduğunu anlayacak durumda. Burada yıllardır aynı şeyleri tartışmanın anlamı yok. Telekom un ucuz olması dışında insanı cezbedecek 2. Bir özelliğinin olmadığını herkes biliyor. 100 tane Telekom kullanan kişiye aynı fiyattan tarife sunsaTurkcell 99 kişi düşünmeden Turkcelle geçer. Geçmeyecek kişi muhtemelen burada teknoloji çağında her türlü bilgiye ulaşmanın mümkün olduğu dönemde forum konularında telekomun Turkcellden iyi olduğu başlığını açan arkadaş olur. Çünkü telekom yıllarca yapmadığı adam akıllı yatırımi o arkadasin hayal dünyasına yaptığını anlıyorum her bu konu kortladiginda. İstediğiniz hattı kullanın beyler burada şu kısır tartışmayı yapmaktan sikilmamis olmanız inanılmaz. Tamam hepimiz ikna olduk artık. Yıllardır uğraşıyorsunuz ve başardınız. Yarın 36 milyon turkcell abonesi hattını telekoma taşımak için bayilere gidiyor olacağız. Bizi yıllardır farkına varamadigimiz kaliteli hizmet konusunda aydınlattığıniz için hattınıza her yöne 100 dakika hediye ediyoruz. İyi günler 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trtunski -- 22 Nisan 2020; 13:45:48 >

• onca yorum yazmışsın ben onlar hakkında birşey yazmadım demedim de göremedinizden eminim yazmışsın bende emin olma görüldüğüne dair ekran görüntüsü ile max hıza yakın değer alındığını belirttim
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Benim evimin içinde 36-37 mbps alıyorum, 6 mbps upload alıyorum.

• Bende senelerdi o hızı Turkcell de göremiyorum evimde 1 mbps 3-4 mbps arasında dolanıyor
  • İlk mesaj güncellenmiştir arkadaşlar. Sorunum 13 gün sonra çözülmüştür.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, darısı arayanı bil servisi bile tanımlayamadıkları rahat paketi için kendime diyorum...
  • Şimdi anlamışsınızdır Turkcell'in Müşteri memnuniyetini ve kalitesini.

• Bölgesel farklılıklar her daim olur.

Benim bölgemde 3 operatöründe çekimi ve hızları iyi. 3ünü de kullanıyorum, hatta evimde ve işyerimde ki hızları baz alırsam Turkcell en yavaşı, ama örneğin evde cs, işyerinde pubg oynarken TT ve Vodafone 200'lerde ping verirken Turkcell son derece sorunsuz ping veriyor. Bu 3ünde kullandığım tarifeler de en babaları.. Konuda bahsettiğin gibi TT her anlamda adam akıllı hizmet verse 250 lirayı ona bayılırım

[Güncelleme 2] Turkcell Türk Telekom’un tırnağı olamaz!

Sözün özü, her anlamda kaliteli hizmet olarak hiçbiri daha uzuuunca bir süre Turkcell'in yanına yaklaşamayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Nisan 2020; 9:55:31 >

• Bu arada deşarj süremde de iyileşme oldu. Çekim sorunu olmadığı için güç tüketimi de azaldı.

• 2015 yılına kadar Turkcell iyiydi, 2016'dan sonra cortlamaya başladı. 4,5G Turkcell'e yaramadı. Turkcell'in verdiği hemen hemen çoğu hizmetin ücretli olması insanın canını sıkıyor.

Eskiden ARiA, AyCell (AVEA) olduğu zamanlarda "En iyisi Turkcell, diğer operatörler çekmiyor" lafının kaymağını yediler.

Son bir kaç senedir Turkcell'in yönetiminde kayyum vardı, yakın zamanda da Varlık Fonu'na devredildi. Kayyum'dan önceki dönemde gayet iyi ve güzel yatırımlar yapıyordu Turkcell.

Mehmet Emin Karamehmet Pamukbank ve Yapı Kredi Bankası'nın için Turkcell hisselerini teminat göstermiş, bir yandan da hissedarların hisse oranlarında yaptığı ayak oyunları sebebiyle kayyum atandı.
  • Ben şahsen ikna oldum. Taahhutum bozup hemen telekoma geçiyorum 😜

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Ben Beşiktaş-Ortaköy'de oturuyorum. Burada elektrikler kesildiğinde 186'yı arıyorum.

Türk Telekom ve Vodafone doğru konumlandırma yap(A)madığı için Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.(AYEDAŞ) şirketine bağlanıyor. İstanbul'un Avrupa yakasında CK Bedaş şirketi dağıtım yapıyor.

Turkcell hattımdan aradığımda doğru şekilde konumlandırma yapıp Avrupa yakasında hizmet veren CK Bedaş şirketine bağlanıyor.

Birde Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell'in düzgün şekilde sunduğu Tele-Sekreter hizmetini düzeltebilse keşke.. Türk Telekom'da tele-sekreter hizmeti ARiA'nın kurulduğu günden beri sorunLu, 20 senedir düzeltemediler. Düzeltmek istediklerini de düşünmüyorum. Bundan "Turkcell iyidir" anlamı çıkarılmasın.
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Keslikle bu geçişi yapmalısın hocam. 900mhz ile artık kusursuz oldu.

Turkcell kazık zaten, TT ve Vodafone aynı hizmeti daha ucuza veriyor. Hatta prime tarife kullanırsan sırtına da baz istasyonu ekliyorlarmış

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.