Şimdi Ara

[Güncelleme 2] Turkcell Türk Telekom’un tırnağı olamaz! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu tip kısa numara konumlanma sorunu için firmaların kendi direk numaraları var, sizin cihaz karşıdan sinyal alıyorsa böyle hatalar olabilir bizim burada Manisa İzmir aydın sınırında üç operatörde su gaz elektrik için yaşananları görseniz kahrolursunuz Seferihisardan 185 arayınca aydın su çıkıyor en az 60 km mesafe belki daha fazla, cok takılmamak lazım sizin sapma yine 2-3 km

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Baz istasyonlarını mum ışığı gibi düşünün,

Telefonlar hemen dibindeki baz istasyonundan değil uzaktakinden sinyal alır.

AYrıca İstanbul Boğazı'nda şöyle bir durum var;

Avrupa yakası'nda Beşiktaş-Sarıyer arasındaki telefonlar Anadolu yakasındaki baz istasyonlarından,
    Anadolu yakası'nda Üsküdar-Beykoz arasındaki telefonlar Avrupa yakasındaki baz istasyonlarından sinyal alır.

Olay telefon cihazıyla alakalı değil, her iki yakadaki telefonların diğer yakadaki baz istasyona bağlanması daha kolay.. Telefonlar bulundukları yakadaki istasyonlar ters yönde kaldığı için böyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 28 Haziran 2020; 19:51:47 >
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Bu detayı biliyoruz, sapa sapa iki üç km sapması çok onemli bir durum değil, bir çok il sınırında kilometrelerce şaşıyor üç operatörde..,

• maaart M kullanıcısına yanıt
    2-3 kilometre sapması bazı durumlarda insanı çileden çıkarabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 30 Haziran 2020; 14:27:14 >
  • Artık LTE de çalışıyor. Hız testini konudaki ilk mesaja güncelleyerek ekledim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza sevindim Hayırlı olsun

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    E artık başlığı tam tersine çevirebilirsin hayırlısıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell in elestirilecegi konulari pusuya yatıp bekleyen ve elinde tuzlukla koşturan kitlenin gözü yaşlı 😁

• Gözün aydın..

Burada ki birkaç trole aldırış etmeyin. Turkcell yapacağım/düzelteceğim derse halleder.

3 istasyon sorunu çözdürdüm, iki tane daha halledecek inşallah.

• İlk birkaç mesajda zaten atlamışlardı hocam ama şuan konu sahibi mutlu sona ulaştığı için GÖZLERİ YAŞLI

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ben bu konuyu yeni gördüm hocam ve okudum o ilk bir kaç komik mesajı o yuzden yazdım zaten. Eger ironi degilse ki değil Allah yardim etsin.

• Garip garip insanlar var vallahi hocam. Allah bildiği gibi yapsın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.