Şimdi Ara

Güncelleme gelmeyen telefona android 11 nasıl kurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Huawei p10 lite (ROOTLU). Bir cihaz var, Android 8.0 sürümü mevcut cihazımda. Ben bu sürümü android 10 veya android 11'e yükseltmek istiyorum. Bütün forumları inceledim XDA dahil. Hiçbir kaynak yok. Bana yardım edicek kişinin gerçekten bu işi biliyor olması lazım çünkü internette kaynak yok. Bu işten anlayan biri yardımcı olabilirse çok minnettar kalırım. Teşekkür ederim şimdiden...

• Çince ve Rusça forumlarda da kaynak yok..

• Huawei kirin işlemcisinin kaynak kodlarını 5 senedir paylaşmadığı için şuan huawei cihazlar root edilemiyor ve custom rom çıkmıyor
  • Ben google play storedan uygulama satın aldım. O uygulama huaweinin vermediği o dediğiniz kodu buldu. Onun sayesinde root attım.

• Arkadaş yanlış demiş galiba root için kaynak koduna gerek yok diye biliyorum o custom rom ya da kernel için gerekli. O uygulama bootloader kilidini açma kodunu vermiş olabilir mi? Onu aslında huawei'in vermesi lazım ama sitesi kapandıysa bazı kişiler parayla satıyor diye duymuştum.

Şuradaki android 11 rom değil midir?
    https://forum.xda-developers.com/t/rom-octavios-2-6-official-11-0-gsi.4306627/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 8 Aralık 2022; 22:36:3 >
  • Evet uygulama bootloader kilit açma kodunu verdi 180 tl birşeydi uygulama. Attığınız linkteki sanırım android rom'u fakat nasıl kurulacak anlayamadım. Siz anladıysanız yardımcı olurmusunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.