Şimdi Ara

Güncelleme ile ilgili yardım (hata verdi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon üzerinden 7.1 i indirirken (bu yolun kötü oldugunu bilmiyordum) yedekleme yaparken %10 da takılıyor social feed e %0 takılıyor yaklaşık 9 saattir bekliyorum hala %0 bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi eski haline getirebilirmiyim yoksa herşeyim silinirmi teşekkürler.

• Eğer menüde iptal seçeneği varsa iptal edip forumdaki yollarla güncelleme yaparsan senin için daha iyi olur. Eğer desktop manager'da da yedekleme sırasında sorun alırsan gelişmiş yedekleme menüsünden sadece sorun veren uygulamanın yedeklemesini iptal edebilirsin.
  • arkadaşlar 9790 almak istiyorum ama benim için en önemli şey stabil olması kasmaması donma yapmaması 15-20 tane uygulamayı geçeceğimi zannetmiyorum sizce pişman olur muyum birde telefonu alırsam os7 olarak gelecek direk yedekleme almadan 7.1 yapsam telefon üzerinden sorun olur mu bilgisayardan uğraşmayı sevmemde genelde direk alıp 7.1 yaparsam yedekleme yapmama gerek kalmaz veri olmadığı için içinde sonra güncelledikten sonra bilgilerimi atmaya başlarım içine olur mu acaba ama öncelik telefonla ilgili fikirleriniz çok önemli şimdiden teşekkürler
  • Dostum bende 9500 var bunu nasıl güncelleyebilrim ? vede wifi kurma şansım var bb ye biraz yabancıyım
  • Acikcasi telefon guzel fakat uygulama sayin arttikca biraz kasma yapar.

Mesela ben 3 uygulamadan baska uygulama yuklemedim ve versiyonunu da guncelledim suan memnunum. Bi de telefonun dokunmatigi biraz zaman gecince hassasligini yitiriyo. Eger uygun fiyata bulduysan alabilirsin.

Guncelleme konusunda da sikinti olmaz en son versiyona guncelliyebilirsin. Ayrica yedekleme yapip telefonu guncelledikten sonra yedekledigin dosyayi tele geri yukluyosun ve veri kaybin olmuyo. Zaten telefonu yeni alicaksan aldigin gibi guncelleme yaparsin sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flickflick -- 3 Ağustos 2013; 9:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GeNC*

Acikcasi telefon guzel fakat uygulama sayin arttikca biraz kasma yapar.

Mesela ben 3 uygulamadan baska uygulama yuklemedim ve versiyonunu da guncelledim suan memnunum. Bi de telefonun dokunmatigi biraz zaman gecince hassasligini yitiriyo. Eger uygun fiyata bulduysan alabilirsin.

Guncelleme konusunda da sikinti olmaz en son versiyona guncelliyebilirsin. Ayrica yedekleme yapip telefonu guncelledikten sonra yedekledigin dosyayi tele geri yukluyosun ve veri kaybin olmuyo. Zaten telefonu yeni alicaksan aldigin gibi guncelleme yaparsin sorun olmaz.

Dokunmatigi ile ilgili duydum baska sorunlarda ayrica 3.4 uygulamaya mahkum olmakta istemem acikcasi bi kiz arkadasta var 4 oyun 12 uygulama varmis ve gunlugude temizlememesine ragmen kasma yapmiyodu bi kere dondu o kadar dedi şans isi birazda gerci :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.