arkadaşlar ıphoneden yeni bir sürüme güncelleme yapacagımız zaman tlf daki müzikler fotograflar arama listemiz gibi bir çok program oluyor bunları önceden ıcolud veya bilgisaraya kopyalamamız gerekiyormu.hiç bir şey yapmadan sürüm degişikliginde bunlar silinebiliyormu.forum da bazı arkadaşlar müziklerini silindiginden bahsediyor.konunun uzmanı arkadaşlardan yardım bekliyorum.birde ıcolud aktif hale getirmedim henüz. mutlaka ıcolud yedeklemem gerekirmi
astral1975
kullanıcısına yanıt
Hocam eğer güncelleme yaparak yeni sürüme geçeceksen hiçbir şey silinmez. Ama geri yükleme ile en son sürümü yükleyeceksen yedek alman lazım. Böyle yaparsan müziklerin silinir. Ama güncelleme yaparak yeni sürüme geçeceksen yinede itunes ile yedeğini al. Ne olur ne olmaz
brkbrktglB
kullanıcısına yanıt
kardeş tşekkür ederim.ıphone yeni kullanan birisi olarak bu ıtunes dedigin ıcolud mu oluyor
astral1975
kullanıcısına yanıt
itunes pc ye yüklenen program. İcould ile telefon üstünden alıyorsun yedeği. İstersen icould danda resimlerini kişileri felan yedek alabilirsin ama 5gb hakkın var.
brkbrktglB
kullanıcısına yanıt
sagol kardeş pc olmadıgı için mecburen telefondan yapacam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme