Şimdi Ara

Güncelleme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önce bilmeyenler için söyleyeyim.www.naviextras.com adresinde navigasyon cihazınızın yazılım ve haritasını güncelleyebiliyorsunuz. Benim problemim programın desteklemesine rağmen Navitech P200B cihazımı tanımadı bir türlü "Hiç Bir Cihaz Bağlı Değil" uyarısını veriyor. Ben sitedeki bikaç söyleneni yaptım fakat işe yaramadı. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım talep ediyorum

• Cihazınız desteklenen cihazlar listesindeyse problem olmaması gerekir.

Toolbox yazılımını indireceksiniz. PC ye kurup cihazınızı bağladığınızda otomatik olarak görecek. Az önce yeni versiyon toolbox ı indirdiğim için aynı işlemi yaptım. Next markalı cihazım sorunsuz bağlandı.

Cihaz ithalatçısı/yetkilisi firmayla temas kurarak sorununuzu iletin, belki bazı düzenlemeler eksik kalmış olabilir.

Saygılar.
  • bildiğim kadarı ile navitech naviextras ile güncelleme yapmıyor dün aradım bende p110 var güncelleme icin kendi sitelerinden vereceklerini söylediler hem onlara göre şu anki harita yeniymiş yakında güncelleme yok dediler
  • Naviextras sitesinde navitech p200b nin desteklendiği söyleniyor. usb den cihazı takıyorum direk şarj ediyor. acaba ayarlardan başka bişeyler mi seçicem.
  • Anlatıldığı gibi boş bir SD karta anlatılan işlemleri yaptınızmı ? İsterseniz sakin olarak tekrar yapın

1. Boş bir SD kart satın alın
    2. Kartta addons diye bir klasör açın ve bu klasör altında content diye boş klasör daha yaratın
    3. SD kartı cihazınıza takın
    4. Navigasyon yazılımınızı çalıştırın,ve ardından çıkın.
    5. Naviextras Toolbox yazılımının son halini indirin
    6. Kurulum bitince çalıştırıp cihazınızı bağlayın.

Hala olmuyorsa ithalatçı firmasından yardım isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 4 Haziran 2009; 20:31:02 >
  • denilenin aynısnı yaptım hatta oraya da mesaj attım :) ithalatçı firmayı da aradım son olarak bana harita güncellemelerini biz yaparız başka bi yerden yüklemeyin dediler yani orda da tıkandım kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkamcankaya

denilenin aynısnı yaptım hatta oraya da mesaj attım :) ithalatçı firmayı da aradım son olarak bana harita güncellemelerini biz yaparız başka bi yerden yüklemeyin dediler yani orda da tıkandım kaldım

hocam hallettigin zaman haver ver bende yapayım güncellemeyi nasıl yapacaz anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkamcankaya

denilenin aynısnı yaptım hatta oraya da mesaj attım :) ithalatçı firmayı da aradım son olarak bana harita güncellemelerini biz yaparız başka bi yerden yüklemeyin dediler yani orda da tıkandım kaldım

Onlar yaptıktan sonra ne anlamı kaldı oradaki desteğin

quote:

Orjinalden alıntı: murat6767

hocam hallettigin zaman haver ver bende yapayım güncellemeyi nasıl yapacaz anlayamadım

Sizde Next yokmuydu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.