Merhabalar, bilgisayar açılırken gelen windows logosu sanki 800x640 çözünürlükte kullanıyormuşçasına kalitesiz ve ekrana uygun olmayan şekilde beliriyor ardından açıldıktan sorna ise bir sıkıntı gözlemlemiyorum. Aynı şekilde kurtarma menüsü de bu şekilde düşük çözünürlükte görünüyor. Daha önceden bu sorun yoktu, attığım son formattan sonra yaşar oldum. Bir sakıncası var mıdır ve nasıl düzeltebilirim?
Bir de yaptığı son güncellemeden sonra bazı uygulamaları açınca bilgisayar donup kalıyor. Ses gelmeye devam etse de hiçbir tuş çalışmıyor ve zorla kapatmam gerekiyor. Popcorntime ve calibre her açılışta, sap 2000 ise bazı açılışlarda yapar oldu. Kafayı yedirecek bu windows bana. Güncelleme geliyor cihaz p*ç oluyor. Format atıp güncellemeyi komple kapatacağım. Lisanssız kullanan arkadaşlar var adamların kafası rahat, ben her gelen büyük çaplı güncelleme sonrası sorun yaşar oldum. Bunu nasıl çözebilirim?
Öncelikle driver'larını güncellemeni tavsiye ederim. Drive TheLife programı 9 ana driver'ı otomatik güncelliyor. Onunla işe başlayabilirsin. Daha sonra da kullandığın programları güncelle. birçoğu düzelecektir.