Şimdi Ara

Güncellemeden sonra telefon acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasimdan aldigim HTC M8 modeli telefonuma yazilim güncellemesi yaptigimdan beri telefon acilmiyor HTC ONE kisminda kaliyor, ne kapaniyor nede aciliyor.

Arkadasima sordugumda telefonu root ettigini fakat telefonu tekrar unroot ettigini söyledi bana. Fakat biraz arastirdim güncellemeyi manuel yapmak gerekiyormus.

2 gündür bununla ugrasiyorum lanet olsun diyip HBOOT kisminda factory reset yaptim artik. Buna ragmen HTC ONE kisminda kaliyor telefon acilmiyor.

Bootloader ekraninda RELOCKED yaziyor S-ON ve Software Status: Modified yaziyor. Ben bu zikkimi nasil eski haline döndürebilirim? Bu arada cid numarasi VODAP110 bununla ilgilimi birseyler yüklemem gerek?

• Kelepce kullanıcısına yanıt
    Gerekli RUU yüklemesini yaparak cihazı düzeltebilirsiniz.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Bu RUU ve stock recovery ayni seymi? Eger öyle ise baska bir forumdan okuyarak stock recovery yüklemeye calistim basarili gecti fakat bu sefer telefon siyah parlak bir ekranda takili kaldi.

Birde bu ruu bulduktan sonra nasil yüklerim? Fastboot ile mi? vede hangi komutlarla? Tesekkürler

edit: Ota ile Ruu ayni sey mi oluyor? OTA buldum fakat ruu biraz zor gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelepce -- 31 Ağustos 2015; 12:15:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

Bu RUU ve stock recovery ayni seymi? Eger öyle ise baska bir forumdan okuyarak stock recovery yüklemeye calistim basarili gecti fakat bu sefer telefon siyah parlak bir ekranda takili kaldi.

Birde bu ruu bulduktan sonra nasil yüklerim? Fastboot ile mi? vede hangi komutlarla? Tesekkürler

RUU aslında yükleyicisi olan bir paket. Programı çalıştırıyorsunuz ve programda çıkan yönergeleri izliyorsunuz.

Stock Recovery ile aynı şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

RUU aslında yükleyicisi olan bir paket. Programı çalıştırıyorsunuz ve programda çıkan yönergeleri izliyorsunuz.

Söylediginizi denedim, Exe olarak 1.5GB lik bir RUU indirdim benim modelime uygun olan. Fakat RUU calistirdigimda 2. kisimda usb ile telefonu baglamami söylüyor, bagliyorum telefonu bilgisayara sorun da burada basliyor. Telefon acilmadigi icin usb de telefonu görmüyor sanirim ve RUU da devam edemiyorum telefon baglanilamadi usb kablolarini kontrol et filan diyor.

Biraz arastirdim EXE dosyasini ZIP yapmaya calistim fastboot ile flashliyabilirim diye. Onu denedim komutu girdigimde 1.5gb cok fazla diye bir hata aldim. Bilmiyorum nasil yapmam gerekiyor bunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Söylediginizi denedim, Exe olarak 1.5GB lik bir RUU indirdim benim modelime uygun olan. Fakat RUU calistirdigimda 2. kisimda usb ile telefonu baglamami söylüyor, bagliyorum telefonu bilgisayara sorun da burada basliyor. Telefon acilmadigi icin usb de telefonu görmüyor sanirim ve RUU da devam edemiyorum telefon baglanilamadi usb kablolarini kontrol et filan diyor.

Biraz arastirdim EXE dosyasini ZIP yapmaya calistim fastboot ile flashliyabilirim diye. Onu denedim komutu girdigimde 1.5gb cok fazla diye bir hata aldim. Bilmiyorum nasil yapmam gerekiyor bunu

Cihazı fastboot modda bağlamayı deneyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Cihaz zaten Fastboot USB modunda bagliydi hep
  • bu konuda bilgi sahibi olan birileri yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.