Şimdi Ara

Güncellemeyi nasıl iptal edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu GDR2 söylentileri çıktıktan sonra bende insideri yükledim ve fastı seçip güncelleme aramayı başlattım. Ancak arama sadece Windows 10'u buldu. Bende açıkçası Win10 TP'yi kurmak istemiyorum. Telefondan insideri sildim ancak güncelleme bölümünde hala Yükle diye bir seçenek var ve kaybolmuyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni dertten muzdaribim yardim lutfen

• Up

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: eren1905tr

Merhaba arkadaşlar, bu GDR2 söylentileri çıktıktan sonra bende insideri yükledim ve fastı seçip güncelleme aramayı başlattım. Ancak arama sadece Windows 10'u buldu. Bende açıkçası Win10 TP'yi kurmak istemiyorum. Telefondan insideri sildim ancak güncelleme bölümünde hala Yükle diye bir seçenek var ve kaybolmuyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?

Geçti borun pazarı sür eşeğini Niğde'ye....Açığın kapatıldığını okumuş olmalıydınız.O güncelleme er ya da geç kurulacak
  • Tel guncelleme bolumunden otomatik indir tıkını kaldırın kafi.Ben zamanında GDR2 kurdum bu sekilde kullanıyorum gunde bir kez uyarı geliyor :) bu sekilde devam edicegim tabi 3. w10 gelene kadar.
  • Güncellemeyi indirdinmi indirmedinmi ?
    İndirmediysen sorun yok ama indiyse guncelleme yukleme saati yaklaşınca hep geri gel oyle oyle gidebildiğin yere kadar git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 14 Nisan 2015; 19:25:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

Güncellemeyi indirdinmi indirmedinmi ?
    İndirmediysen sorun yok ama indiyse guncelleme yukleme saati yaklaşınca hep geri gel oyle oyle gidebildiğin yere kadar git

Telefonu sıfırladım

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

Merhaba arkadaşlar, bu GDR2 söylentileri çıktıktan sonra bende insideri yükledim ve fastı seçip güncelleme aramayı başlattım. Ancak arama sadece Windows 10'u buldu. Bende açıkçası Win10 TP'yi kurmak istemiyorum. Telefondan insideri sildim ancak güncelleme bölümünde hala Yükle diye bir seçenek var ve kaybolmuyor. Bunu nasıl kaldırabilirim?

Geçti borun pazarı sür eşeğini Niğde'ye....Açığın kapatıldığını okumuş olmalıydınız.O güncelleme er ya da geç kurulacak

Telefonu sıfırlama seçeneği her zaman işe yarar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

Telefonu sıfırlama seçeneği her zaman işe yarar.

Mevcut durumu koruyarak mümkün değil... Ben stabil durumdan bahsettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.