Şimdi Ara

Superbox kullanıyorum nasıl iptal edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, sırf bu problemime bir yanıt bulabilmek için buraya giriş yaptım Allah rızası için bir yol gösterin. Şöyle ki geçtiğimiz Mart ayı yeni bir binaya taşındık altyapı gelene dek internet bulmalıydık mecbur superbox seçtik ve 2 senelik taahütle aldık. Ayda 130 tlye 100 gb kotalı bir paket seçtik. Superboxa başvururken telefonda turkcell altyapısı gelince cayma bedeli ödemeden sabit internet paketlerine geçebileceğimizi söylediler cayma bedelini de 320 tl olarak beliirttiler (buraya dikkat!) Altyapı yapılınca turkcelli arayıp paketleri öğrenmek istedik bize turkcellin kendi fiber altyapısı çekilmedikçe yapılamayacağı söylendi (pek bilgili değildim bu konularda) biz de iptal edelim o zaman o gelene dek boşuna ödemeyelim dedik. Ama bize 800 tl civarı miktar söylediler. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumuzda bize sözde indirimli fiyattan internet verdiklerini ve kullandığımız her ay için bu bedelin alınacağı söylendi. İlk ay hediye (?) ettiklerini söyledikleri muhtemelen hiç kullanmadığımız 50 Gb da fiyata dahil ettiklerini belirtmek istiyorum. Biz mecbur biraz araştıralım öyle hareket edelim dedik.

Geçen ay internette araştırdığımda ise 1 yıldan uzun sözleşmelerin cayma bedeli ödenmeden iptal edilebileceğini öğrendim ama şubeye gittiğimde her şekilde benden 1200 tl civarı para alacaklarını söylediler. Aslında kurtulmak için bu parayı vermeye razıydım ama haklı olduğumu bildiğimden içime sinmiyor, tüketici hakem heyetine gitsem bile aylarca sürebileceğini hatta aleyhime karar çıkabileceğini de biliyorum o yüzden açıkcası ne yapmam gerek bilmiyorum.

Bunun dışında internette gördüğüm iki seçenek var: biri altyapı hizmeti olmadığından servis veremedikleri bir yere taşınınca iptal ettirmek diğeri de bir üst kampanyaya geçip ilk ayda iptal etmek ve daha düşük miktarda cayma bedeli ödemek. İlk seçenek için kiraya verdiğimiz eski evimize geçiş yapmak istediğimi söyleyebilirim orada fiber altyapı yok ama internet altyapısı vardı yani olur mu emin değillim, ikinci seçenek içinse daha pahalı bir kampanyaya geçip sonra ondan da çıkış yapamazsam naparım diye düşünüyorum, taahhütün uzayacak olması da cabası. Lütfen yardımcı olun gerçekten çıkış yolu bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylaktanrı -- 31 Mart 2021; 17:50:25 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Superbox İptali Nasıl Yapılır?

Superbox aboneliğini iptal etmeyi düşünüyorsan, izlemen gereken adımları senin için derledik:

• Superbox Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçin: Superbox iptal işlemlerini telefon, e-posta veya canlı sohbet yoluyla gerçekleştirebilirsin. İletişime geçmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsin:

• Telefon: [Telefon Numarası]
      • E-posta: [E-posta Adresi]
      • Canlı Sohbet: [Web Sitesi Adresi]
    • İstenen Bilgileri Sağlayın: İptal talebini işlemek için Superbox müşteri hizmetleri temsilcisi, senden şu bilgileri isteyecektir:

• Müşteri numaran
      • Hesap sahibi adı
      • İptal nedeni
    • İptal Talebini Onaylayın: Superbox müşteri hizmetleri temsilcisi, iptal talebini onayladıktan sonra, işlemin tamamlanması için bir tarih ve saat verilecektir.

• Ekipmanın İadesi: Superbox aboneliğinle birlikte verilen ekipmanı (uydu alıcısı vb.), iptal tarihinden itibaren 14 gün içinde en yakın Superbox bayisine iade etmen gerekmektedir.

Superbox aboneliğinin iptal işlemi tamamlandıktan sonra, hizmetler iptal tarihinde sonlanacaktır. Lütfen iptal tarihinden önce kalan bakiyen olduğunu unutma.

Superbox iptal işlemiyle ilgili soruların varsa, Superbox Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum çok uzun yazmışsın baya bir uzatmışsın.

Düzgün bir dil ile 1-2 mbps hız aldığını taahhüt edilen hızı vermediğini belirt ve devamlı buraya şikayet et itiraz et cayma bedelsiz iptalin sağlanır.

https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html

• Haklısın biraz kısalttım. Bu şikayeti yaparsam benim internetimin o seviyede olmadığını görmezler mi sonuçta hız konusunda sorunum yok işe yarar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.