Şimdi Ara

güncellenecek (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.922
Cevap
227
Favori
236.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orkun kardesimden üçüncü telefonu da aldık, bu sefer ki tercihim 4/64 redmi 5plus , inşallah memnun kalırız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 5 çin versiyon 4-64 için fiyat alabilirmiyim. peşin ve Denizbank bonus taksitli iyatları
  • Resmi 5 plus için PM lutfen

• Arkadaşlar özel mesajlarım herkese açık. Buradan yazmak yerine direk pm atın lütfen.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm atamadim hata veriyor oppo realme 1 temin etmeniz mumkunmu yoksa 5plus 64 gb worldle 3 taksit ne olur fiyat tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyukuk72

Pm atamadim hata veriyor oppo realme 1 temin etmeniz mumkunmu yoksa 5plus 64 gb worldle 3 taksit ne olur fiyat tesekkurler
    Oppo yok maalesef.

R5+64gb taksitli 1180tl

• Mi8 haziran sonu gelir mi hocam

• Mi 8 ile ilgili genel bir cevap vereyim.

ne zmaan geleceğini ve fiyatını bilmiyorum. Temmuz gibi ne bişi söyleyebilirim. Haziran ayı içerisinde bende olmayacak orası kesin.

• Merhaba, Orkun Bey'den xiaomi redmi note 5 ai (çin) global rom ile satınaldım. Kamerası, ekran kasa oranı, kullanım pil süresi, miu arayüzü mükemmel yağ gibi akıcı. İyi ki note5 pro almamışım. Bu fiyata alınabilecek tam bir fiyat performans canavarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprakyalin -- 2 Haziran 2018; 10:19:4 >
  • Redmi 5 plus 3/32 sorunsuz şekilde elime ulaştı.

• Bende 2 adet telefon aldım, hızlı ve özenli kargoluyor, ilgileniyor. Ben 1 adet siyah redmi 5 plus ve 1 adette redmi 4x aldım, lakin Erzincan türk Telekom hattimda sadece 3g hat çekiyor, sorunu çözemedim. Telefon bant 20 değil, sonradan öğrendim, gerçi 3g dede hız konusunda bir sorun yok...

Redmi 5 plus un kulaklık sesi hiç hoşuma gitmemisti ama ekolayzır ayarlarında küçük dokunuşlarla hallettim. Şu anda gayet makul bir ses alıyorum. Şarjı çok iyi geldi bana, acayip akıyor telefon, bu fiyata çok iyi, umarım yıllarca sorunsuz kullanırım...

• 1 Adet Redmi 5 Plus 64 Gb Mavi Renk tarafımdan satın alınmıştır. Orkun beye ne kadar teşekkür etsem azdır. Yüce Rabbim gönlüne göre verir İNŞALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smrt_Sistem -- 10 Haziran 2018; 0:4:36 >
  • Redmi 5 plus icin pm lutfen birde benim maximum kart var taksit yapabilirmiyiz

• 1 adet Note 5 pro aldım orkun hocamdan , mi5 den sonra ikinci alışverişimiz olcak. Bu seferki kardeşime bayram hediyesi tüm aileyi xiaomici yapcam
  • Bir adet mi note 4x siparişi verildi hayırlısı olsun.

• Bende dün note 4x siparişi verdim bekliyorum.
  • Benim siparişi note 4x bugün aldım.Orkun beye teşekkür eder hayırlı işler dilerim.
  • 1 adet Xiaomi Redmi 5 Plus Siyah 4/64 aldım. Anında kargoya verdi ve güzelce sarmış etrafını. Ürün vaadedildiği gibi. Eski üye olması ve referanslarının bol olması nedeniyle önceliğiniz olsun derim.

Teşekkürler, iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırat.ç.

1 adet Xiaomi Redmi 5 Plus Siyah 4/64 aldım. Anında kargoya verdi ve güzelce sarmış etrafını. Ürün vaadedildiği gibi. Eski üye olması ve referanslarının bol olması nedeniyle önceliğiniz olsun derim.

Teşekkürler, iyi satışlar.
    Kesinlikle size katılıyorum. Sıkıntısız gereğinden fazla destek ve ilgi var.
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Hocam global redmi 5 plus getirsen de alsak yahu, hep çin hep çin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.