Şimdi Ara

Güncellenmiş 5. nesil iPod Touch modelleri ülkemizde satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Güncellenmiş 5. nesil iPod Touch modelleri ülkemizde satışa sunuldu

Apple'ın 5. nesil iPod modellerinde hem donanım hem de fiyat olarak yaptığı geçen haftaki değişiklikler bu hafta itibariyle ülkemizdeki Apple mağazasında da boy göstermeye başladı.

Seride donanım olarak öne çıkan gelişme 16GB kapasiteli modelin 5MP çözünürlükteki iSight arka kameraya kavuşmuş olmasıydı. LED flaş ile desteklenen kamera Full HD 30 kare/saniye video kaydını da beraberinde getirdi. Ayrıca serideki tüm renk seçenekleri bu versiyona da sunuldu.

Fiyat olarak da 32GB ve 64GB kapasiteli versiyonlarda indirim yapılmıştı ancak ülkemizde bu indirim çok fazla yansıtılmış değil. Mağazada 16GB kapasiteli versiyonun fiyatı 579TL olarak belirlenmiş durumda. 32GB kapasiteli versiyon 699TL iken 64GB kapasiteli versiyon ise 849TL olarak belirlenmiş. 

5. nesil iPod modelinde 4 inçlik 1136x640 piksel çözünürlükte IPS ekran, çift çekirdekli A5 işlemci, iOS 7 işletim sistemi şeklinde özellikler yer almaktaydı. 

Kaynak:http://store.apple.com/tr/buy-ipod/ipod-touch

• 6. nesil gelirmi acaba ..

o degilde cihaz simdi satisa sunuldu üklemisde yenisi cikinca cok manidar olaca fiyat haricinde
    ama 6.ci nesilide görmek isreiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 1 Temmuz 2014; 16:19:47 >
  • o paraya gm disco alınır :)

edit: olum niye eksiliyonuz hala anlamadım
    matematiğiniz mi zayıf.
    ben gmd alın demedim ki alınır dedim
    çünkü fiyatları aynı
    yani bilimsel olarak alınır.
    matematik çalışın biraz öyle gelin
    hahkjkaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenomenon -- 2 Temmuz 2014; 3:32:34 >
  • Ve malesef 512 mb ram içeriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih-8

Ve malesef 512 mb ram içeriyorlar.

Sen hiç kullandın mı bu cihazı. Kağıt üstündeki verilere bakıp cihaz alma zihniyeti hiç birşey ifade etmez asıl olan kullanıcı deneyimi ki mu iDevice olarak tanımlayabileceğim cihazlarda android'den 5 kat daha yüksek
  • Yemin ediyorum 5c bu tasarım ile gelseydi silip süpürürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: TempleJoker

quote:

Sen hiç kullandın mı bu cihazı. Kağıt üstündeki verilere bakıp cihaz alma zihniyeti hiç birşey ifade etmez asıl olan kullanıcı deneyimi ki mu iDevice olarak tanımlayabileceğim cihazlarda android'den 5 kat daha yüksek

Auuuuuuuv 5kat dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TempleJoker kullanıcısına yanıt
    Güncelleme desteği erkenden kesilip güncellemede gelen yeni özelliklerde kısıtlamaya gidildiğinde görmek isterim yorumlarını. Zira ipod touch larda sıkça rastlanan durumlar bunlar.
  • Ben kullandim ve 512 mb ram iosda artik yetmez oklu kardes fazla atar yapma

• Ya rame falan takılmayın, cihaz hiçbi şekilde kasılmıyor. android insanları donanım fetişisti yaptı
  • 16 gb olanı 499 tl yapsalar ne satarlar ama ha.

• ne eksiliyonuz ki.

mp3'e verilir mi o para

o paraya gm disco + sony'nin mp3'leri alınır

hahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

quote:

Auuuuuuuv 5kat dedi

sana sadece şunu söyleyeceğim. cebimde iki cihaz var birisi android 512 mb ramli xperia sola diğeri 512 mb ramli ipod touch 5. şunu söyliyim android telefonu kullanmıyorum. 5kat demekle az söyledim verimlilik konusunda android iosun yanına yaklaşamaz. ikisindede facebook açık ikisindede arkaaşıma mesaj yazıcam androidde bişey yazarken yarısında klavye kapanıyo diğerinde mesajımı gönderip rahat rahat internette geziyorum. Hocam dediğim gibi ben birşeyleri deneyimlemeden forumda yazmam hiç bir markanın fanatikliğini de yapmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

quote:

Auuuuuuuv 5kat dedi

Bende 5.nesil iPod Touch var, abimde Xperia P. iOS 7'nin Goldenmaster sürümü çıkınca direk yükledim. Bi süre sonra iOS 7.0.4'e güncelledim ve JB yaptım. 2013 Ekim-Kasım'dan 2014 Haziran'a kadar ne cihazı sıfırladım ne de başka bişey yaptım. Cihazım 32GB ve neredeyse Mart'dan beri 1GB'dan fazla boş yerim olmadı. Hep yoğun bir şekilde kullandım cihazı. Bu sırada Xperia P birçok kez sıfırlandı. iPod'un avantajı GPU'da. Diğer türlü yani işlemci ve RAM olarak Xperia P daha üstün. Ancak iPod'un sıfırlanmamış hali Xperia P'den daha seri. Arkadaş 5 kat demiş, belki abartmıştır size göre ama bu cihazlara göre bu iPod çok daha verimli bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

o paraya gm disco alınır :)

Siz önce kitkat alın forumu ağlama duvarına çevirdiniz zaten

• quote:

quote:

sen adamın dibisin ipod kullanmayıp buraya gelip de 512 mb ram yazanların ağzına ipod loopla vurmak istiyorum
  • Bu fiyata HTC 8X alınır hem içindeki ses çipi ile ses kalitesi ile hem donanımı ile tokatlar ve en azından telefon işlevi var

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

o paraya gm disco alınır :)

Siz önce kitkat alın forumu ağlama duvarına çevirdiniz zaten

hangi telefonu kullandığımı nerden anladın çok merak ediyorum.
    gm disco kullanmıyorum. sony kullanıyorum.

• ne çok apple fanı varmış arkadaş.
    ben 850 liraya mp3 alacağıma gider boğazdan atlarım daha
    adamlar en son samsung ace kullanmış burda apple fanlığı yapıyorlar.
    850 liraya moto g alırsın kasmadan donmadan kullanırsın
    1000 liralık android ile 1000 liralık (pardon 999) ip4 arasında dağlar kadar fark var
    artık gömülü kafanızı kumdan bi çıkarın.

• quote:

quote:

Arkadasım iOS un 128 mb ramle de stabil çalıştığını biliyorum ve 3 senedir de iPod touch kullanıyorum hem 2 hem de 4 kullandım. 700 lira verdigim cihazın uzun ömürlü olmasını isterim 512 ramle de ömrü fazla değil. Safari de sağlam sayfalar açınca bazen atıyor sayfadan iPod 4 te 256 ramin sıkıntısını cok çektim bir iki seneye kalmaz bu da öyle kasan bir hale gelecek. Bu aletin icinde ip5 donanımı olmalıydı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.