Şimdi Ara

günde 1 2 saat bilgisayar oynuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce çok ciddi zararı olur mu bırakmalı mıyım.

• Bizim komsunun oglu gecen sene ygs ilk 100 deydi. Lys si de cok iyiydi ama gunluk 1 saat bilgisayar oynuyordu lys de 30 bine cekti. Var sen hesapla simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi sıkıntı olmaz bilgisayara takılmasan tv izleyeceksin yada telefonla oynayacaksın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Bi sıkıntı olmaz bilgisayara takılmasan tv izleyeceksin yada telefonla oynayacaksın zaten

Rakip eleme mi hocam

• ben günde 2 saat rahat oynuyorum ygs 6900 zamanını uygun ayırırsan kafa dağıtırsın iyi gelir. Ama bağımlılık yapıyorsa sık dişini 1 ay kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iştesonraanlattımfalan

quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Bi sıkıntı olmaz bilgisayara takılmasan tv izleyeceksin yada telefonla oynayacaksın zaten

Rakip eleme mi hocam

Yok ben kendim zaten 1,2 saattan fazla takılıyorum 12 den 2,3 kadar öyle olsa "2 saat dediğin neki kendine daha fazla zaman ayırmalısın yoksa kaş yaparken göz çıkartabilirsin 2,3 saat oyna sonrada çık biraz gez eve gel yat " derdim :D

• hocam her cefanın bir sefası vardır.sık dişini 1 ay daha sabret elini bile sürme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualwarior

Bizim komsunun oglu gecen sene ygs ilk 100 deydi. Lys si de cok iyiydi ama gunluk 1 saat bilgisayar oynuyordu lys de 30 bine cekti. Var sen hesapla simdi

hocam yapma, bunu demekle kimbilr kaç uyuyan devi uyandırdın bu ciddi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: fbali__44

hocam her cefanın bir sefası vardır.sık dişini 1 ay daha sabret elini bile sürme :)

Haklisin

• quote:

Orijinalden alıntı: fbali__44

hocam her cefanın bir sefası vardır.sık dişini 1 ay daha sabret elini bile sürme :)

+1.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi If I Were Einstein -- 12 Mayıs 2013; 23:03:04 >
  • günde 9 saat çalışıyorum 3 saatte bilgisayar oynuyorum. Derslerin araya serpiştirince yararlı bile oluyor benim için.
  • arada bende oynuyorum robot degiliz sonucta

• hayatım bilgisayarda geçiyor benım
  • Kac saat calisirsam onun yarisi kadar lol oynuyorum.Mesela bugun 8 saat calistim 4 saat de lol oynadim hepsi de galibiyet:p

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.