Şimdi Ara

GÜNDE 1 BARDAK PEKMEZ İÇİLİR Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
23.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erk4n

video süper seçilmiş

kafasına göre seçmiş, yanlış seçmiş.

bebelere bile pekmez öneriliyor. bebekler o zaman bir apartamn boyu zıplarlar her gün

lütfen bilinçsiz yayınlardan yön vermelerden kaçınalım

• ben geçen keçiboynuzu (harmutmu neydi o işte) pekmezini birtirdim... bi kavanozdu... günde 3 yemek kaşığı içiyodum sabahları kahvaltı da önce...

kahvaltıdan önce içilmnesi gerekiyo ki yarım saat önce... kana karışsın... bişiye benzesin... .

*o bitti şimdi de normal pekmeze devam ediyorum.. günleri yoğun geçenler ve çabuk bitkinlik yaşayanlar sabahları 3 kaşık içmeli mutlaka... ama orjinal pekmez olmasına dikkat etmek lazım... bizim insanımız herşeyin taklidini sürmeye çok meraklı çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

• quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Ülen ne adamsın çiti.
  • ben bide pekmez yersem kanlizasyonu tıkarım heralde
  • Günde 1 cay bardağı içiyorum 4.günüm kavanoz bitene kadar devam edecem ise yarar umarım , icerken burnumu dlimle tutuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skarholmen

Günde 1 cay bardağı içiyorum 4.günüm kavanoz bitene kadar devam edecem ise yarar umarım , icerken burnumu dlimle tutuyorum

vicdansız
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Niye aga

• Nereden buldunuz getirdiniz konuyu yine. Pekmez meselesine gelince hiç bir faydası olmadı ben hala yorgunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

• Pekmez yenir mi içilir mi hadi bunu tartışalım
  • Pekmez tüketen üşümezmiş beyler
  • .dM®. . kullanıcısına yanıt
    Hocam bana tadı iyi olan bi pekmez önerir misiniz dut mu üzüm mü kullanmalıyım
  • sabah, google ye pekmez nasıl içilmeli diye arattım. sonra bu konuyu gördüm google de. İçeriğine baktım... ... saat 2 de konu dışında gezerken baktım aynı konu hortlanmış... tesadüfe bak.
    ayrıca 10 yıllık konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 11 Mayıs 2017; 14:7:7 >
  • Neredeyse 1 aydır her sabah aç karnına yatım fincan içiyorum. Bazen enerjik hissettiyor bazen etkisi olmuyor. 2 ay daha içip her açıdan sonuçları yazarım unutmazsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: espial

Nereden buldunuz getirdiniz konuyu yine. Pekmez meselesine gelince hiç bir faydası olmadı ben hala yorgunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

Neredeyse 1 aydır her sabah aç karnına yatım fincan içiyorum. Bazen enerjik hissettiyor bazen etkisi olmuyor. 2 ay daha içip her açıdan sonuçları yazarım unutmazsam.
    Sonuç

• Citizen kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl cevap haykırarak güldüm

• zma al onun yerine
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.