Şimdi Ara

Günde 150 kmde en az yakacak LPG'li Araç Ne Önerirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Açıkçası 10bin tl ye araç tavsiye etmem. Teknolojisi eski olacağı için hem yakıt ekonomisi sağlayamazsınız hemde ara sıra ortaya çıkacak süpriz sorunlar ve masraflar canınızı sıkar.

Elinizde hiç araç olmasa ve mecbur olsanız elbet araç tavsiye ederdim ancak yeni nesil dizeller uzun yolda zaten fazla yakmıyor. Yeni araba almanız bence gereksiz.

İlla çok az yaksın, yakıt masrafı çok önemli derseniz 150cc vitesli bir motosiklet alırsınız olur biter. Her türlü arabadan az yakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Motorsiklet ile gidilir o yol 4-5 ay. Soğuk ve yağışlı günlerde otmobil ile gidersiniz.

+1

Bir ybr 125 isinizi gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG mi değil mi yerine iş için günde 150 km yol yapılır mı yapılmaz mı konusu da tartışmaya açık gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotşist -- 7 Eylül 2013; 10:32:50 >
  • Saxo 1.5d,alto 0.8+lpg, motosiklet forum ekonomi uzmanı olmuş :) dedim jazz yada colt yazayım tabii lpgli ama 0.8 i görünce vazgeçtim:) 150-200 kmyi hergün ucuza gitmenin yolu az yakan araç+lpg+ bonkör arkadaş. yalnız gidersen işin zor hocam

• manuel honda civic 2004 sonrası modeller ama elinizde dizel focus varmış bence başka araba ile uğraşmayın focus ile 100 liraya 500 km yapabilirsiniz o yollarda lpg bir araçla en fazla 600 km ama illa az yakan bir araç derseniz bu işin kesin çözümü Citroen C3 1.4 hdi 70 hp 2004 - 2008 modelleri 100 liraya 700 km yapar rahatlıkla 16-17 bine alabilirsiniz ama lpg li araçlar dizelden çok az yakmaz
  • Yazın Motor Kışın Mitsubishi colt .
  • 150 kilometre demek en az 2 günde bir LPG deposunu doldurmak demek. Dizel daha mantıklı olabilir. Şahsen ben zırt pırt dolum yapmak istemem hem vakit kaybı hem de enerji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR_EREN

Merhaba arkadaşlar.Çok şükür tayinim memleketim Fethiye'ye gerçekleşti.Daha doğrusu 75 km uzaklıktaki köyüne.
    Okula her gün gelip gideceğim.Elimde çok şükür 3 araç var ancak hepsi dizel ve mazot fiyatları malumunuz kol gibi.Sırf bu yüzden tüplü araç almayı çok ciddi düşünüyorum.

Haftada en az 600 km yapacağım bu yolda, en ucuz (model ve marka fark etmez ) fiyatı olan ve km'de en az yakan araç tamamen tüplü veya benzin + tüplü araç öneriniz ne olur ? Bütçe 0-10.000 tl arası...

Yol hakkında şunu söyleyim : Fethiye- Antalya karayolu .Rampa vesairenin olmadığı bir yol desem yeridir.Şehir içi trafiği sadece Fethiye'den çıkana dek olacak.

Önereceğiniz aracın yakıt tüketimini güncel bir şekilde ve tamamen tüplü mü yoksa tüp + benzin mi olduğunu yazarsanız memnun olurum.

Hocam unolar acayip az yakıyor bir ara elime geçti alayım dedim de torostan vazgeçemedim

• alacağınız araçta Cruise control olursa amacına ulaşan bir araç tercih etmiş olursunuz, en ucuz bulabildiğim ise bu oldu,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acill-temiz-klimali-daha-az-yakani-yok-uzun-yol-14-krs-130462556/detay

ilan sahibine sorun hız sabitleyici kesin varmıymış ...

vergisi yıllık 56TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 7 Eylül 2013; 20:25:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

alacağınız araçta Cruise control olursa amacına ulaşan bir araç tercih etmiş olursunuz, en ucuz bulabildiğim ise bu oldu,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-acill-temiz-klimali-daha-az-yakani-yok-uzun-yol-14-krs-130462556/detay

ilan sahibine sorun hız sabitleyici kesin varmıymış ...

vergisi yıllık 56TL

CC sanmıyorum bu araçda olacağını

• Km de 1 kurus fazla yakarsaniz gunde 1.5 tl ayda 50 tl eder. Hangi aeabayi alirsaniz alin ayaginizi iyi ayarlayin. Veya o yakit parasina taşinin

• BohemAmca B kullanıcısına yanıt
    bende sanmıyorumda, adam zaten 3-5 donanımdan hız sabitleyiciyi de işaretlemiş ...
  • Koye yakin bi beldeye ya da yakin bir merkeze giden uygun fiyatli otobüs seferi varsa aracın birini oraya bırakırsınız oradan sonrası arabayla girilir. Hem arabanızı şehirler arası otobüs kadar km yaptırmak zorunda kalmazsiniz hem de yolda kitap okursunuz vereceginiz derse hazirlanirsiniz. Her gün 2 saat direksiyon sallayip yollarda harap olmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilteris_ -- 8 Eylül 2013; 10:59:52 >
  • adam 10bin TL diyor, her lpg'li araç hitler motorlu değil
  • 10 bin TL'ye alacağınız araç eski olacağı masrafı olacaktır ayrıca fazla yakacaktır diye düşünüyorum.

Elinizdeki araçları kullansanız daha iyi. 10 bin TL'yi yakıt parası olarak düşünseniz daha karlı olmaz mı ?
  • Arkadaşlar 8bin liram var twingo almayı düşünüyorum ne dersiniz yakıt olarak lpg benzin ne kadar yakar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.