Şimdi Ara

Gunde 4 saat calisiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asosyallikte çığır aciyoruz hocam ev var araba var is var ama evlenme olaylarina girince beklentiler değişiyor tanistiginiz kisi sizden bana araba al beni bu yaz suraya gotur buraya gotur diyip sonra sen isi birak yeteri yakadar vakit geciremiyoruz degisinde buyuk ikilemler oluyor isi birakmazsan kafada ben o kadar calisiyorum evde parayi yiyen biri var oluyor yada daha farkli dusunceler geliyor yeteri kadar birikim yapmadan veya güvenceli karada çalışabilicek yer bulmadan malesef dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TiTaN_

Saglam firmalarda calistiginiz gerekli referans ve belgeleriniz varsa 2000 dolar normal bir ucret

Konu maasim ne kadar vs. Gibi yerlere getircekseniz youtube de idris usta diye yazarsaniz abd de kopek boku temizlemek icin saatine 25$ veren abd de tir soforu olarak aylik 8000$ maas alan bir ton gurbetcimiz var olayin para yonune bakmayin hapisteymis gibi düşünün var olan iletişim imkanlarinin yok denecek kadar az olduğunu

Vay meslektaşım pruvanız neta olsun. Bende uzakyol vardiya zabitiyim. Gemide 4 saat ne iş yapıyorsunuz mahsuru yoksa çok merak ettim ^^. 4 er saatten 2 vardiya 1-2 saat diğer işler 10 saatten az çalışmıyorum da ben.
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Ingilizce disinda hocam Allahin Filipinliside denk geliyor iranlisi da italyanida ortak konusulan dil ingilizce yazismalar ingilizce ki üniversite ingilizce okudum 5 ay dil okuluna gittik

• _TiTaN_ kullanıcısına yanıt
    Hakkinda hayirlisi olsun abicim ne diyeyim. Umarim aradigin hatunu bulursun. Enstruman calmani tavsiye ederim. Gitar calmayi dusunursen bana yazabilirsin. Piyasadan gitardan da anlarim. Elektro gitar tavsiye ederim.

• FollowRivers F kullanıcısına yanıt
    4 lu vardiya sistemi suan calistigim is vardiya zabitligi vs.gelmesin aklina arastirma gemisinde calisiyorum

• quote:

4 lu vardiya sistemi suan calistigim is vardiya zabitligi vs.gelmesin aklina arastirma gemisinde calisiyorum

Ohh süper valla ya. Kolay gelsin dostum.
  • slashssnakepit kullanıcısına yanıt
    Elektro gitar calmayi denedim ama muzik le ugrasmak gercekten kulak gerektiriyor veya hissetmek muzik dinlerken ki gibi olmuyor ya cok ugrasmak lazim calabilmek icin onuda gectim youtubeden indirdigim videolardan olucak is degil muhtemelen gitarı elimde tutmayi bile usulune uygun degildir max 1 saat ugrastiktan sonra bosa kuru gürültü yapiyorum diyorum notalari okuma o aldigim pdf de ki şekilleri yorumlama kendi basina olucak is degil bakarak yapmakta gozlem + muzik kulagi gerektiriyor diye dusunuyorum

Bence yanlis dusunuyorsun. Kesinlikle kulak onemli ama calamamak diye bi faktor yok. Tab okumayi ogrenirsin. Sevdigin bi sarkinin tabini acarsin ogrenirsin. Bu bi nebi yeni bil dil ogrenmek gibi bisey ama en basit dil.

• FollowRivers F kullanıcısına yanıt
    Alternatif vakit geçirdiginiz bir sistem varsa merakla dinliyorum veya turkiye icinde calisan sorvey, kablo doseme isi yapan sirketler varsa bildiginiz :D (caktirmadan is arama sayfasina çevirdim )

• quote:

Alternatif vakit geçirdiginiz bir sistem varsa merakla dinliyorum veya turkiye icinde calisan sorvey, kablo doseme isi yapan sirketler varsa bildiginiz :D (caktirmadan is arama sayfasina çevirdim )

Bizimde klasik kitap film dizi öyle geçiyor. Spor yapıyorum birde. İş yorucu zaten günler nasıl geçiyor anlamıyorum bile. Türkiye ile pek alakam yabancı bir tanker firmasında çalışıyorum. O konu hakkında bir bilgim yok maalesef :(
  • slashssnakepit kullanıcısına yanıt
    Tab dediginiz sanirsam gitarin sapi uzerinde notalarin yazdigi kagitlar soyle soylim bu isi herkes internetten soyledigi yardimci oluruz basit vs. Diyorlad gidiyorum gitarciya s.a usta ben bi gitar alicam diyorum ki dedim bana ne tur fln soru sordu bilmiyorum baslangic icin ver dedim sanirsam 2014 du bana zamanin parasiyla izmirdeydi veya kibrista 650 tl lik bir gitar satti birtane kitap 30 sayfalikda bir cikti verdi internetten gitarin kendi foyatina baktigimda 210 lt lik bir gitar oldugunu ogrendim aldim neyse dedim sonra baktim parmak uclarim soyuldu yanlış yapiyorum heralde dedim ugrasirken tellerini koparttim yedek vs.olmadigi icin onlarda gitti hele o anfi denen aletin mantigini hic cozemedim dragon force giriyor gitar benim gitarda o sesin benzeri bile cikmiyor klasik noting else matter calalim dedik video fln telden gelen bos ses daha cok benziyor neyse uzatmim anfi kacadir fln derken bilmedigim bir sektorde gidipte saglam birseyler almak pek mantikli gelemdi oyle o sasli kaptmistim yan fulut ve klernet denedim ses cikartamadim.

• Forumdan bir arkadaş polimer kil ile figürler yapıyordu. Youtuba'a polymer clay diye yazarsan güzel şeyler çıkıyor. Biraz el becerin varsa muhtemelen bir süre vakit geçirmeni sağlar.
  • İchimatsu kullanıcısına yanıt
    Ilgili araştırmalari yapiyorum tavsiye için Teşekkürler

Tam olarak ne yapıyorsunuz hocam? Bu arada autodesk gibi şeylerle uğraşabilirsiniz. Kursları falan da var.

• Makale yazarlığı yapabilirsin

ankaakademi.com
    Hata - AnkaAkademi Mühendislik ve Tasarım Eğitim Platformu
    http://ankaakademi.com/yazar-alimlari-baslamistir
  • Çarkçı arkadaşım dizi film arşivleyip Laptopunda izliyordu.

Spor yapıyordu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Eneeesss

Makale yazarlığı yapabilirsin

http://ankaakademi.com/yazar-alimlari-baslamistir

Hocam bende böyle bişey arıyorum pm atarmısın

• Drone vs alıp sürebilirsin.Gerçi biryerden sonra sıkar ama bir süre vakit geçirip gemide video felan çekebilirsin.(ortamı pek bilmiyorum uygunsa tabi)

• FRKN9779 F kullanıcısına yanıt
    Pm atıldı.
  • Deme demişsinde demezsem olmaz sağlam pc al oyun oyna. Sabah akşam oynayıp haftalarca oynadığım oyunlar var. Tabi bunları senaryosunu yaşayarak oynamazsan zevk alamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.