Şimdi Ara

Gunde 4 saat calisiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
4.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gemide tam olarak napıyorsun bende bu gemide çalışma olayını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep erkek misiniz

• Fitness

• Oha la hayalimdeki meslek.

Bence dil öğrenmeyi dene. Olmuyor diyip bırakma yaparsın.

• Sosyalleş

• Herhangi bir bilim dalıyla ilgilenebilirsiniz belki fizik, matematik

Program yazmayı deneyebilirsiniz üzerinde zaman alan zevkli bir iş.

Fl studio ile müzim yapmayı deneyebilirsiniz bence müzik aleti öğrenmekten daha kolay olur gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik bitirdim cizim programlariyla vakit gecirdim bu ve bunun gibi programlar guzel vakit harcanip kendini gelistirebilicrgin seyler ama ben farkli meslek gruplari ne gibi yol yontemlerle vakit harcadiklarini merak ediyorum normal mesai harcayan veya evden calisan arkadaslar dizi film disarida cafe vs. Gitmeklemi harciyorlar vakitlerini

• Anayurt Oteli kullanıcısına yanıt
    Yapilan islemlere gore üniversitelerden doktoro tezi icin gelen akademisyenler oluyor onun disinda genel meslek alaninda bayan calisan gormedim gelen oluyorsada akademik alanda kariyer yapmak için gelen arastirmacilar oluyor o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Eneeesss

Makale yazarlığı yapabilirsin

http://ankaakademi.com/yazar-alimlari-baslamistir

Gundemi guncel takip edip bu konuda arastirmalar yapip oyle makale yazabilicegimi saniyorum internet veya herhangi bir iletisim yontemi kullanmak lazim benim imkanlarimda yapabileceğim tek sey evlilik programlarının beyni nasil yikadigini gunde kac iq kaybettirdigi hakkinda konusabilirim sanirsam internet vs. Gibi arastirma gerektirdigi icin bana uygun degil sanirsam

• Ben üniversite öğrencisiyim okulu değil evde yaptığım self-education diyebileceğim aktiviteleri çalışmak olarak kabul edersek geçen yazdan beri günde 4 saat "çalışıyorum". İngilizce öğrendim tanıdığım herkesten iyi seviyeye geldim(kitap okuyabiliyorum, altyazısız film izleyebiliyorum), bütün yaz yatırım yapmayı öğrendim yazın sonunda tüm paramla 3'ün altında dolar aldım yani yattığım yerden muazzam kar yaptım. Sonra okul açıldı yazın 4 saat kitap okuyup ingilizce çalışarak kalan vakit belgesel izleyip borsa takip ederek geçerken okul açılınca ingilizceyi sonra kitap okumayı bırakmak durumunda kaldım çünkü o 4 saatte derslerime çalışmam gerekiyordu, okulda belki bir dönemde en çok AA alma rekorunu kırmışımdır ama şunu söyleyeyim evde okul yokken hem daha mutluydum hem de okulun öğretemeyeceği şeyleri çok kısa sürede yoğun çabayla öğrendim ve hayatımda anında yarım yıla kalmadan etkilerini gördüm. Şu an içten içe okulu bırakıp evde kendimi eğitmeyi istiyorum. Neyse, sana vereceğim tavsiye kendini hobilerle yabancı dille roman okumakla falan sınırlandırmaman. Uzman olmak istediğin konuyu seç ve o konuda yazılmış kitapları oku, o konuda başarılı olmuş insanların hayatını öğren, o konuda internette bulabileceğin bütün videoları belgeselleri izle. Tabi bunları yapmak için muhtemelen önce ingilizce öğrenmen gerekecek çünkü muhtemelen uzmanlaşmak istediğin alan neyse o konudaki en iyilerin dili türkçe olmayacak.

Bu da benim 2 yıl önce açtığım arada güncellediğim konu ilk mesajları geçip sondaki mesajlarımı okursan faydalı şeyler bulabilirsinhttps://forum.donanimhaber.com/disiplin-kazanmak-icin-30-gun-boyunca-yapabilecegim-seyler--103740854#103740854

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni_kullanıcı

Herhangi bir bilim dalıyla ilgilenebilirsiniz belki fizik, matematik

Program yazmayı deneyebilirsiniz üzerinde zaman alan zevkli bir iş.

Fl studio ile müzim yapmayı deneyebilirsiniz bence müzik aleti öğrenmekten daha kolay olur gibi.

Ilk baslarda cengel bulmaca cozuyordum sonra fark ettim ki tum sorular ayni cengel bulmacalar artik sikici sakal biyik cizme araci oldu sonra sudoku ya gectim gercekten beyin yakan bir olay bunun icin yapilmis tabletlerden aldim guzel bir arac sonra aklima geometri geldi gittim. geometri kitabi aldim en kral.bulmacanin bu oldugunu keşfettim. Bilimsel olarak yoneldigim bir yol var yapilan arastirmalar insanin bir konuda kendini gelistirmesinin daha iyi sonuclar verdigi kanaatinde soyle soylim üniversite giris puanlarini goz önüne bulundurursaniz tip kazanan bir arkadas jeoloji muh. Liginin puanini cok rahat yapabilir ve rahatlikla okuyabilir bunu yalmasina gerek yoktur. Okulu bitirdigim sene sinava girdim hukuk gibi sozel bir bolum tututursam onu okurum dedim universitede arastirma gorevlisi vs. Gibi kalirim dedim ama hayat beklentilerimi karsilamadi ne ben hukuk a gidebilecek puani yapabildim nede ogrencilik faaliyetlerine devam etme geregi hissettim

• Stoa kullanıcısına yanıt
    Yorumun icin Teşekkürler konunu inceliyorum ingilizce artik yabanci dil olaral gecmiyor diyebilirim turkiyede bile sirketler is ilanlarini ingilizce yazar hale gelmis. japonca ya merak sarmistim videolar ve kitaplardan ogrenmenin zor oldugunu fark edince rafa kaldirdim yabanci dil gercegini

• Satranç öğrenmeyi denediniz mi hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genso

Sosyalleş

Yorum icin zahmet etmissin teşekkürler

• SSky kullanıcısına yanıt
    Karsinda rakipnvarsa kendini gelistirebiliyorsun hocam windows 10 daki chess ile olunca tadi cikmiyor.yedinci mühür filmindeki gibi olucaksa mükemmel olur oynamasini biliyorum ama calistigim ortamda malesef oynayabilicegim kimse yok ya stefan zweigim satranç isimli kitabındaki karakter gibi kafamda kendi kendime oynamayi dusundugum bile oldu ama sonradan ortam geregi fazla dusunmemeye karar verdim malum durumum ayni onun gibi uzerimde baski yok ama tutunabilicrgim.seyler gercekten kisitli

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Üniversitesi sonrasinda calismak icin 20 bin ila 50 bin $ arasinda para harcamisimdir ki toelf notm 85 di bu paralara herhangi bir saglik sorunun yoksa pilotaj egitimi icin harcayabilirsin daha havali daha bilindik bir meslegin olabilir.

• Degisik sacma gelebilir ama bence bi a4 e hergun yasadiginiz anilarinizi maceralarinizi yazabilirsiniz illaki turkiye sartlarina gore hayatinin bir bolumunu gemide geciren bir insanin farkli duygu dusunce ve anilari olucaktir bu hem kisisel hemde egitici birsey olabilir kendi alaninizda daha sonra duzenler kitap haline getirirsiniz maddi durumunuz da kotu degil gibi bence ilerisi icin guzel bir sey olur

• Gemide en yüksek maaşı kim alyorsa onun koltuğuna göz dik. Fesatlık kavga falan çıkart sonra o konuma geçmeye çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhoryWarrior -- 13 Şubat 2017; 1:48:35 >
  • Fre4Mee F kullanıcısına yanıt
    Hapishane filmlerini izleminsinizdir veya yatili okulda kalanlarla alakali genel olarak filmlerde bir ana karakter ve bu ana karakterin kendine ait esyalari olur notları sevdiğine ait resimler vs. Karakterin basina ne gelirse bu resimden notdan gelir ya zamaninda aldigi bir not. Baskasinin hosuna gitmeyen birsey olur basa ilerde dert acabilicek ya birisi gelir sizden hoslanmayan o deger verdiginiz seyi alir götürür. Kisaca şahsi olabilicek fotoğraf yazi resim sadece benim anlayabileceğim dahi olsa not vs. Bulundurmuyor notunu almiyorum genel prensip olarak.tavsiye icin Teşekkürler pek cazip.olan bir hayat tarzi değil kimsenin ilgisini cekebilicek bir is yaptigimi düşünmüyorum sadece maddi yonden insanlarin dikkatini cekebilir getiri götürü hesabimi yapan milletiz bu sebepten denizcimiz az pilotumuz yok madencimiz degersiz

• quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

Gemide en yüksek maaşı kim alyorsa onun koltuğuna göz dik. Fesatlık kavga falan çıkart sonra o konuma geçmeye çalış

Proje bazli çalışıyorum ekip isi bizim olayimiz en yuksek maasi almam ne yazik ki gunumuz sartlari ile imkansiz belki ingiltere,Norveç veya Japonya da dogmus olsaydim olabilirdi ama Turk olarak gerçekten zor gizli bir ırkçılik vsr teorik olarak imkansiz degil ama zor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.