Şimdi Ara

Gunde 4 saat calisiyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
4.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Müziğe karşı özgüvenin ve ortalama bir kulağın olsaydı piyano çalmanı tavsiye ederdim. (Dijital piyano alıp kulaklıkla çalışabilirdin)

Penspinning (kalem çevirme) ile uğraşabilirsin.

Programlama dili öğrenebilirsin.

One Piece izleyebilirsin (bence tam senlik)

Film olarak da The Legend of 1900'ü izle mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

Müziğe karşı özgüvenin ve ortalama bir kulağın olsaydı piyano çalmanı tavsiye ederdim. (Dijital piyano alıp kulaklıkla çalışabilirdin)

Penspinning (kalem çevirme) ile uğraşabilirsin.

Programlama dili öğrenebilirsin.

One Piece izleyebilirsin (bence tam senlik)

Film olarak da The Legend of 1900'ü izle mutlaka.

Özgüven sıkıntı yok zaten kendi basima soyleyip kendi basima dinliyorum digital piyano olabilir. Tavsiye icin Teşekkürler

Kalem cevirme sagda solda kalem sallamak tesbih cekmek gibi geliyor. Extra bir kalem edinmedim siradan kalemlerle ufak hareketler yapmayi denedim sinir oldugumla kaldim ayni sekilde yoyo da buna dahil.

Anime film dizi arsivim baya genistir dizi film olayindan sıkıldığınım artik doydugum icin buraya yazi yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gemide uygunmu bilemiyorum ama ahşap oymacılık seti alıp ahşaptan biblolar yapabilirsin, hem uzun zamanda oyalayıcı hemde el emeği kalıcı bir eser.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelir olarak çoğumuzun istediği düzeyde ama, hayatınız hiç çekici değil.
    İnternet yok, kapalı alan, satrançta rakip yok, ev-araba var ama tadını çıkaracak kadar kullanamıyorsunuz, ailenizden uzaktasınız vs...

Kendi açımdan bakınca sizin durumunuzda olmak istemeyeceğim için size Allah kolaylık versin.
    Belki "şükür kültürü" içinde yaşadığımız için en azından islamı öyle anladığımız için bana öyle geliyor, bilemem...

İşyerimde bir arkadaşımla sürekli tartıştığımız konu var.
    Ona göre "para varsa huzur var" bana göre "huzur varsa para var".

Sizce ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 13 Şubat 2017; 9:33:9 >
  • hocam bilmiyorum ilgin var mı ama al bir resim defter resim yap, yapmayı dene, ilk başka kapa taslak yap sonra ayrıntya girmeyi dene sonra perspektifi işin içine kat deli zaman alır
  • _TiTaN_ kullanıcısına yanıt
    3. kaptan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Gelir olarak çoğumuzun istediği düzeyde ama, hayatınız hiç çekici değil.
    İnternet yok, kapalı alan, satrançta rakip yok, ev-araba var ama tadını çıkaracak kadar kullanamıyorsunuz, ailenizden uzaktasınız vs...

Kendi açımdan bakınca sizin durumunuzda olmak istemeyeceğim için size Allah kolaylık versin.
    Belki "şükür kültürü" içinde yaşadığımız için en azından islamı öyle anladığımız için bana öyle geliyor, bilemem...

İşyerimde bir arkadaşımla sürekli tartıştığımız konu var.
    Ona göre "para varsa huzur var" bana göre "huzur varsa para var".

Sizce ;

Ikiside dengeli olmali.bu kiyaslamanin sonucunu ölümden sonrasi hakkindaki görüşleriniz belirler

• fpscan kullanıcısına yanıt
    Araştırmacı diyelim imkanlar dahilinde tonaj esas alinirsa 3.kaptanlik da yapabilecek belgelerim mevcut

• cakarinho kullanıcısına yanıt
    Tavsiye icin teşekkürler

• numan9089 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye icin tesekkurler

• _TiTaN_ kullanıcısına yanıt
    Kalem çevirmeyi hafife alma hocam. Faydaları dahi var. Yazı yazmadığın elinle başlarsan beyninin baskın olmayan lobunu çalıştırmış olursunuz. Aynı zamanda el ve göz kordinasyonu ile beraber refleksleri de geliştirir. Tespih sallama ile kalem çevirmeyi karşılaştırmak çok ama çok gülünç zaten. Hayatımda tespihi elime bile aldım, dünyanın en iyi tespih sallayanının yaptıklarını 1 ya da bilemedin 2 günde ondan daha iyi yapar halde olurum ama benim yaptığım tek bir harekete onun 6 ay çalışması lazım belki de.

• quote:

Orijinalden alıntı: _TiTaN_

Araştırmacı diyelim imkanlar dahilinde tonaj esas alinirsa 3.kaptanlik da yapabilecek belgelerim mevcut

goc var mı goc :)))
  • Ne güzel iş öyle alım satım işiyle uğraş araştırırken zamanda geçer falan hem
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.